- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
banadaaasaatler geçmiyor ama
laf sölicek yer aramış sankiAllahım çıldırıciim, eşim eve gitti üniteye başlayayım demiş. Ama parçalarda bi numaralandırma falan yokmuş.
Telefonu açar açmaz "aloo , aşkım sen nasıl bi ünite aldın ya?! "
Ay sanki ben paketledim o parçaları , nerden bileyim yani numralandırılmış mı napılmış. Suç bana atılacak yaa illa, her yol denenir.
Yani yapılıyor olmalı yoksa nasıl çözülecek ki. Daha önce aldığımız ünitede de öyleydi mesela.Sakinn ol kuzuu genelde numaralandırma yapılıyomuki, birazdan çözer nasılsa
O kadar sabırsız ki bu konulardaa, e suçlu da belli nasılsa hemen arayıp söylenmek istedi demek ki.laf sölicek yer aramış sankiçoğunda numara olmuyor ama yapılış kağıdına bakınca hangi parça hangisi belli ediyor kendini hemnececik
Ayy bi anda çıkan misafir gerçekten çok kötü. Gerilme kuzu yapacak bir şey yok sakin ol. Annene gitmeyi ertelesen ? İşleri ikiye bölebilirsin en azından yarın ikisini birden yapman çok çok zorr olurBende çıldırıcam şimdi !!! Abileri gelecekmiş yarın çalışıyoruz dediği halde bu akşam evde değilim anneme gidicem kuzenim gelecekti yarına nasıl hazırlanıcam acaba temizlik yemek vs off alalhım yaaa
Hadi yaaa ben hiç görmedimde ondan sıkıntı yokk canlı bağlantı yapalım kuzu bişey olursa çözeriz :) ayy bence o çözemiceğini anlamış ondan suç atıyo sana boşverYani yapılıyor olmalı yoksa nasıl çözülecek ki. Daha önce aldığımız ünitede de öyleydi mesela.
Çözecek de çözene kadar beni kanser edebilir kuzu problem orada. Hayır hep böyle sorunlu çıkınca suçlu ben oluyorum ya ona kızıyorum ben
amann yarabbimm teker teker gelinn noldu bi anda sakin ol kuzuuu ayy müsait değiliz deseydiniz keşke zaten hiç haz etmemiştim ben abiyiBende çıldırıcam şimdi !!! Abileri gelecekmiş yarın çalışıyoruz dediği halde bu akşam evde değilim anneme gidicem kuzenim gelecekti yarına nasıl hazırlanıcam acaba temizlik yemek vs off alalhım yaaa
uğraşsın dursun yapar sonundaO kadar sabırsız ki bu konulardaa, e suçlu da belli nasılsa hemen arayıp söylenmek istedi demek ki.
ay kötü olmuş. ama böyle zamansız misafirler için bence çok özenmeye ve kafa yormaya gerek yok.Bende çıldırıcam şimdi !!! Abileri gelecekmiş yarın çalışıyoruz dediği halde bu akşam evde değilim anneme gidicem kuzenim gelecekti yarına nasıl hazırlanıcam acaba temizlik yemek vs off alalhım yaaa
banada öyle geldiHadi yaaa ben hiç görmedimde ondan sıkıntı yokk canlı bağlantı yapalım kuzu bişey olursa çözeriz :) ayy bence o çözemiceğini anlamış ondan suç atıyo sana boşver
ay bende yaamann yarabbimm teker teker gelinn noldu bi anda sakin ol kuzuuu ayy müsait değiliz deseydiniz keşke zaten hiç haz etmemiştim ben abiyi
Ay kuzucum ya sağol vallahi , baktım delirtti sana dm den yazabilirmiyiim hahahHadi yaaa ben hiç görmedimde ondan sıkıntı yokk canlı bağlantı yapalım kuzu bişey olursa çözeriz :) ayy bence o çözemiceğini anlamış ondan suç atıyo sana boşver
Eve gitsem de görsem durum ne kadar vahim bi görsem bi an önce. Uğraşacak el mahkum da delirmeden bitiririz inşallah :))uğraşsın dursun yapar sonunda
Allah Allah o konuda ben bişey kaçırdım herhaldeeeay bende ya
Allahım çıldırıciim, eşim eve gitti üniteye başlayayım demiş. Ama parçalarda bi numaralandırma falan yokmuş.
Telefonu açar açmaz "aloo , aşkım sen nasıl bi ünite aldın ya?! "
Ay sanki ben paketledim o parçaları , nerden bileyim yani numralandırılmış mı napılmış. Suç bana atılacak yaa illa, her yol denenir.
Ayy bi anda çıkan misafir gerçekten çok kötü. Gerilme kuzu yapacak bir şey yok sakin ol. Annene gitmeyi ertelesen ? İşleri ikiye bölebilirsin en azından yarın ikisini birden yapman çok çok zorr olur
amann yarabbimm teker teker gelinn noldu bi anda sakin ol kuzuuu ayy müsait değiliz deseydiniz keşke zaten hiç haz etmemiştim ben abiyi
uğraşsın dursun yapar sonunda
ay kötü olmuş. ama böyle zamansız misafirler için bence çok özenmeye ve kafa yormaya gerek yok.
banada öyle geldi
İlk günden yatıya kalanlar değil miydiAllah Allah o konuda ben bişey kaçırdım herhaldeee
Allah Allah o konuda ben bişey kaçırdım herhaldeee
Ya kadın oturdu istediklerimi yaptı dün işten gelip kuzenimde geliyor neden iptal edeyim ki birde yedi çeyrek gibi evde oluyoruz sekize doğru geleceklermişTaze fasülye var evde yanına pilav yaparım birde salata yeter işte ama temizlik sorun hafta içi hiç yapamamıştım süpürge falan
Ne olmuştu ki hazetmemiştin hatırlamıyorumHay allahım söyledik çalışıyoruz diye amaa
Öyle olacak kuzu yemek yapmıştım dün yanına bir iki şey yaparım tamam işte
İlk günden yatıya kalanlar değil miydi
tabikiii kuzuAy kuzucum ya sağol vallahi , baktım delirtti sana dm den yazabilirmiyiim hahah
Ayrıca tespitine katılıyorum. En son hee tamam falan diyip birşey bulmuş gibi hızla kapadı
Eve gitsem de görsem durum ne kadar vahim bi görsem bi an önce. Uğraşacak el mahkum da delirmeden bitiririz inşallah :))
ozaman abilerin hepsi sinir bozucuymuşhee bu yatılı kalan başka abiydi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?