2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

laf sölicek yer aramış sanki çoğunda numara olmuyor ama yapılış kağıdına bakınca hangi parça hangisi belli ediyor kendini hemnececik

Sakinn ol kuzuu genelde numaralandırma yapılıyomuki, birazdan çözer nasılsa
Yani yapılıyor olmalı yoksa nasıl çözülecek ki. Daha önce aldığımız ünitede de öyleydi mesela.
Çözecek de çözene kadar beni kanser edebilir kuzu problem orada. Hayır hep böyle sorunlu çıkınca suçlu ben oluyorum ya ona kızıyorum ben

laf sölicek yer aramış sanki çoğunda numara olmuyor ama yapılış kağıdına bakınca hangi parça hangisi belli ediyor kendini hemnececik
O kadar sabırsız ki bu konulardaa, e suçlu da belli nasılsa hemen arayıp söylenmek istedi demek ki.

Bende çıldırıcam şimdi !!! Abileri gelecekmiş yarın çalışıyoruz dediği halde bu akşam evde değilim anneme gidicem kuzenim gelecekti yarına nasıl hazırlanıcam acaba temizlik yemek vs off alalhım yaaa

Ayy bi anda çıkan misafir gerçekten çok kötü. Gerilme kuzu yapacak bir şey yok sakin ol. Annene gitmeyi ertelesen ? İşleri ikiye bölebilirsin en azından yarın ikisini birden yapman çok çok zorr olur

Hadi yaaa ben hiç görmedimde ondan sıkıntı yokk canlı bağlantı yapalım kuzu bişey olursa çözeriz :) ayy bence o çözemiceğini anlamış ondan suç atıyo sana boşver

amann yarabbimm teker teker gelinn noldu bi anda sakin ol kuzuuu ayy müsait değiliz deseydiniz keşke zaten hiç haz etmemiştim ben abiyi

O kadar sabırsız ki bu konulardaa, e suçlu da belli nasılsa hemen arayıp söylenmek istedi demek ki.
uğraşsın dursun yapar sonunda
ay kötü olmuş. ama böyle zamansız misafirler için bence çok özenmeye ve kafa yormaya gerek yok.
Hadi yaaa ben hiç görmedimde ondan sıkıntı yokk canlı bağlantı yapalım kuzu bişey olursa çözeriz :) ayy bence o çözemiceğini anlamış ondan suç atıyo sana boşver
banada öyle geldi

Ay kuzucum ya sağol vallahi , baktım delirtti sana dm den yazabilirmiyiim hahah
Ayrıca tespitine katılıyorum. En son hee tamam falan diyip birşey bulmuş gibi hızla kapadı
Eve gitsem de görsem durum ne kadar vahim bi görsem bi an önce. Uğraşacak el mahkum da delirmeden bitiririz inşallah :))

Ayy bi anda çıkan misafir gerçekten çok kötü. Gerilme kuzu yapacak bir şey yok sakin ol. Annene gitmeyi ertelesen ? İşleri ikiye bölebilirsin en azından yarın ikisini birden yapman çok çok zorr olur

Ya kadın oturdu istediklerimi yaptı dün işten gelip kuzenimde geliyor neden iptal edeyim ki birde yedi çeyrek gibi evde oluyoruz sekize doğru geleceklermiş Taze fasülye var evde yanına pilav yaparım birde salata yeter işte ama temizlik sorun hafta içi hiç yapamamıştım süpürge falan

amann yarabbimm teker teker gelinn noldu bi anda sakin ol kuzuuu ayy müsait değiliz deseydiniz keşke zaten hiç haz etmemiştim ben abiyi

Ne olmuştu ki hazetmemiştin hatırlamıyorum Hay allahım söyledik çalışıyoruz diye amaa

ay kötü olmuş. ama böyle zamansız misafirler için bence çok özenmeye ve kafa yormaya gerek yok.

banada öyle geldi

Öyle olacak kuzu yemek yapmıştım dün yanına bir iki şey yaparım tamam işte

Allah Allah o konuda ben bişey kaçırdım herhaldeee

İlk günden yatıya kalanlar değil miydi
Auralee ciğimin hafıza harika :)

tabikiii kuzu sen gidene kadar baya toparlar ya laf ettirmez kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…