• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya kadın oturdu istediklerimi yaptı dün işten gelip kuzenimde geliyor neden iptal edeyim ki birde yedi çeyrek gibi evde oluyoruz sekize doğru geleceklermiş :KK12: Taze fasülye var evde yanına pilav yaparım birde salata yeter işte ama temizlik sorun hafta içi hiç yapamamıştım süpürge falan

Ne olmuştu ki hazetmemiştin hatırlamıyorum :KK70: Hay allahım söyledik çalışıyoruz diye amaa

Öyle olacak kuzu yemek yapmıştım dün yanına bir iki şey yaparım tamam işte :KK12:
sizde kalmamışmıydı ilk zaman ondan hazetmedim :D :D ayy ver süpürgeyi eşin yapsın sende tozunu al biz öyle yaparız genelde hafta içi

Ya kadın oturdu istediklerimi yaptı dün işten gelip kuzenimde geliyor neden iptal edeyim ki birde yedi çeyrek gibi evde oluyoruz sekize doğru geleceklermiş :KK12: Taze fasülye var evde yanına pilav yaparım birde salata yeter işte ama temizlik sorun hafta içi hiç yapamamıştım süpürge falan

Eh o zaman git tabii haklısın .
Aynen öyle yapacaksın kuzu artık yani , çalışıyorsun neticede eve geldiğin saat belli, ne varsa oturup yiyeceksiniz birlikte. Bir beklentileri olmamalı zaten takılma o yüzden. Evi de bu akşam dönünce biraz derler toparlarsın süpürgende sessiz sayılır zaten açarsın kısaca bi tamam :)
İlk günden yatıya kalanlar değil miydi :KK70:
Ayy onu unutmuşm ben hepten :D Ama aynı abi değilmiş zaten :))
tabikiii kuzu :KK70: :KK70: sen gidene kadar baya toparlar ya laf ettirmez kendine :KK70:
Aay sağol kuzuu :D Öyle deme ama , adamlar en zor nasıl yapılabilir diyi düşünüp öyle göndermişlermişşşşş.. Şimdi de öyle dedi hahahah :D

Aynen öyle yapacaksın kuzu artık yani , çalışıyorsun neticede eve geldiğin saat belli, ne varsa oturup yiyeceksiniz birlikte. Bir beklentileri olmamalı zaten takılma o yüzden. Evi de bu akşam dönünce biraz derler toparlarsın süpürgende sessiz sayılır zaten açarsın kısaca bi tamam :)

Ayy onu unutmuşm ben hepten :KK70: Ama aynı abi değilmiş zaten :))

Aay sağol kuzuu :KK70: Öyle deme ama , adamlar en zor nasıl yapılabilir diyi düşünüp öyle göndermişlermişşşşş.. Şimdi de öyle dedi hahahah :KK70:
tabi sende o paket içeriğini görerek özellikle aldın :D işkence olsun die :D

Aay sağol kuzuu :KK70: Öyle deme ama , adamlar en zor nasıl yapılabilir diyi düşünüp öyle göndermişlermişşşşş.. Şimdi de öyle dedi hahahah :KK70:
ayyy ne güldüm şu an :D

ozaman abilerin hepsi sinir bozucuymuş :KK70:
şaka bir yanada hafta içi gelen kişi çok bişi beklemesin. bence eve gider gitmez sen evini toparla yemeği onlar geldiğinde yapıyorda olsan sorun olmaz sonuçta eve yeni girmiş oluyorsun
Katılıyorum yemekten önce temizlik, sonra vakit kalırsa yemek. Olmadı gelirken bişeyler getirsenize evde yemek yok yüzsüzlüğüne bile vurabilirim ben :KK53:

@blisss ay hiç takılma canım, çalışan insansın sonuçta..kızların dediği gibi bölüşerek yapın ev işini.. menün zaten hazır..

bilmiyorum bana mı öyle geliyor da, yeni evliler biraz yalnız bırakılmaz mı ya?

ozaman abilerin hepsi sinir bozucuymuş :KK70:
şaka bir yanada hafta içi gelen kişi çok bişi beklemesin. bence eve gider gitmez sen evini toparla yemeği onlar geldiğinde yapıyorda olsan sorun olmaz sonuçta eve yeni girmiş oluyorsun
hahah evet kuzu aynen öyle temizliği akşamdan halletmeye çalışıcam bakalım olduğu kadar artık
sizde kalmamışmıydı ilk zaman ondan hazetmedim :KK70: :KK70: ayy ver süpürgeyi eşin yapsın sende tozunu al biz öyle yaparız genelde hafta içi
Bu diğer abisi canım..Bizim ki kendi isterse yapar ben söyleyince yapmıyor kuzum ya

Aynen dediğin gibi olacak canım idare edicem bir şekilde çalıştığımızı bile bile geliyorlar nasılsa gerildim ama çok :KK12:

Katılıyorum yemekten önce temizlik, sonra vakit kalırsa yemek. Olmadı gelirken bişeyler getirsenize evde yemek yok yüzsüzlüğüne bile vurabilirim ben :KK53:
mantıklı :D
@blisss ay hiç takılma canım, çalışan insansın sonuçta..kızların dediği gibi bölüşerek yapın ev işini.. menün zaten hazır..

valla ben galiba bir aydan sonra misafire başladım :D bu haftasonuı boş gözüküyorum ama sonraki hafta gene bir yatılı misafir :D

hadi ya olsun bunuda sevmedim o zaman :) bence menüde iyi yeter yani
Hhahah bunuda sevmedik :D
Öff ben de bir gülüp bir ağlıyorum şuan içimden :KK70: :KK70:
Deli eder beni bu akşam bu adam. Akşama evde curcuna var size ses kaydı getireyim eğlenirsiniz hahah :KK70: :KK70:
Ah kuzum kıyamam ya senin ki çok sinirlenmiş herhalde. Ama senin suçun ne ki burda

Ah canım bıramkıyorlar işte anlamıyorum bende :KK12:

hahah evet kuzu aynen öyle temizliği akşamdan halletmeye çalışıcam bakalım olduğu kadar artık

Bu diğer abisi canım..Bizim ki kendi isterse yapar ben söyleyince yapmıyor kuzum ya

Aynen dediğin gibi olacak canım idare edicem bir şekilde çalıştığımızı bile bile geliyorlar nasılsa gerildim ama çok :KK12:
Hadiii ya sen yinede yavaş yavaş alıştır kuzu yapsın çok yorulursun öbür türlü neysee gerilme en azından hafatsonu gelmiolar cumartesi akşamıda hiç sevmemde ben :KK12:

Ah kuzum kıyamam ya senin ki çok sinirlenmiş herhalde. Ama senin suçun ne ki burda
Ay işte en merake ttiğim konuda o "benim suçum ne?" Sinirlenmekten çok gerildi o, hiç sevmez de böyle şeyleri. Bir de zor olunca böyle tadından yenmiyo işte kendisi :)

Back