- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Güle güle kuzucuke ozaman size iyi akşamlar
ahhahah tamam güle güle kuzuuuBenden de hepinize iyi akşamlar kuzular.
Ünite yapılırsa yarın fotoğrafla gelirim mutlaka, yoksam ünitede yoktur bilginizee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle kuzucuke ozaman size iyi akşamlar
ahhahah tamam güle güle kuzuuuBenden de hepinize iyi akşamlar kuzular.
Ünite yapılırsa yarın fotoğrafla gelirim mutlaka, yoksam ünitede yoktur bilginizee
yok yok iyi oldu bende seninle aynı fikirdeyim :)
İyi bari yanlız değilim Gidenlere iyi akşamlar kızlarrHaha tabi ki buna hepimiz can-ı gönülden katılıyoruz kuzu
Öyle misafire can kurban hatta
Hayırlı olsun canımm ne güzel atlattın sende :)Slm hatunlaaar. Yogunluktan ancak yazabildim. Nikahımızı sıkintısız yaptik cok sukur. Sadece nikah gunu cok yagmurlu oldugu icin dis cekimimi iptal etmek zorunda kaldik. Suan balayimizdan yaziyorum kapadokyadan :) . Yrn evimize donuyoruz. Hepinizi opuyorumm
hadi gözün aydın şekerim allah ömür boyu mutluluk versin inş.Slm hatunlaaar. Yogunluktan ancak yazabildim. Nikahımızı sıkintısız yaptik cok sukur. Sadece nikah gunu cok yagmurlu oldugu icin dis cekimimi iptal etmek zorunda kaldik. Suan balayimizdan yaziyorum kapadokyadan :) . Yrn evimize donuyoruz. Hepinizi opuyorumm
Slm hatunlaaar. Yogunluktan ancak yazabildim. Nikahımızı sıkintısız yaptik cok sukur. Sadece nikah gunu cok yagmurlu oldugu icin dis cekimimi iptal etmek zorunda kaldik. Suan balayimizdan yaziyorum kapadokyadan :) . Yrn evimize donuyoruz. Hepinizi opuyorumm
Çok şükürrr bi an kimse gelmicek sandımGünaydın kızlarr
Canım gözün aydın sende evliler kervanındasın artık Yağmur berekettir olsun başka zaman çekersiniz sizde
Adını yazdığın an beliren Auralee yapmışlarKorkmaaa buradayım Auralee de gelir birazdan
Dün gittin mi işe o kadar da yazdım bi sesin çıkmadı kuzuKorkmaaa buradayım Auralee de gelir birazdan
Geçmiş olsun iyileşmedin kuzu sen halaAdını yazdığın an beliren Auralee yapmışlar
Hasta hasta geldim valla işe sırf laf yemeyeyim diye, sinüzitlerim sağolsun ekrana zor bakıyorum
Ahh kuzu kötümüsün halla sinüzit fena bişey yaAdını yazdığın an beliren Auralee yapmışlar
Hasta hasta geldim valla işe sırf laf yemeyeyim diye, sinüzitlerim sağolsun ekrana zor bakıyorum
Gittim tabi yoğundu hemde açık kalmış sayfa çok bakamadım burayaDün gittin mi işe o kadar da yazdım bi sesin çıkmadı kuzu
Ya ben daha bi kötü oldum dün kımıldayamıyordum. Nişanlım geldi bana bakmaya bi de onca yoğunluğu varken çıktı geldi işten çok hoşuma gitti Bitki çayları greyfurtlarla bir gün geçirmiş oldumGeçmiş olsun iyileşmedin kuzu sen hala
Ne yazık kiAhh kuzu kötümüsün halla sinüzit fena bişey ya
Gerçektennn çok takdir ettim bak nişanlını maşallahYa ben daha bi kötü oldum dün kımıldayamıyordum. Nişanlım geldi bana bakmaya bi de onca yoğunluğu varken çıktı geldi işten çok hoşuma gitti Bitki çayları greyfurtlarla bir gün geçirmiş oldum
Ya evet beni de çok mutlu etti gerçekten kıyamam onun da boğazlar gitmek üzere zaten :/ İnşallah ona bulaşmaz ev muhtemelen bakteri yuvası çünküGerçektennn çok takdir ettim bak nişanlını maşallah
Bünyesi sağlam değilse geçiyor kuzu valla eve girdimi mutlaka başkalarına atlıyorYa evet beni de çok mutlu etti gerçekten kıyamam onun da boğazlar gitmek üzere zaten :/ İnşallah ona bulaşmaz ev muhtemelen bakteri yuvası çünkü