• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hadiii ya sen yinede yavaş yavaş alıştır kuzu yapsın çok yorulursun öbür türlü neysee gerilme en azından hafatsonu gelmiolar cumartesi akşamıda hiç sevmemde ben :KK12:
Yapıyor ama canı isterse işte deidğim gibi yardım eder herhalde artık aksama :KK12: bende pazar gündüz gelenleri sevmiyorum günümüzü yiyorlar
Ay işte en merake ttiğim konuda o "benim suçum ne?" Sinirlenmekten çok gerildi o, hiç sevmez de böyle şeyleri. Bir de zor olunca böyle tadından yenmiyo işte kendisi :)
Sen gidene kadar halletse bari yumuşasa :D

Muhtemelen biz evlenince hiç misafirimiz olmayacak :KK53:
ne şanslısın :D
amma misafir geldii sanada ayy :KK70: ben ne zaman biriyle konussam ay bi gün sana gelicez diyoo hepsi toplanıp gelse bari :KK70: :KK70:
ay bu gelenler kadar dediğin gibi söylenler var hangi ara bitecekler bilmiyorum :D allahtan eşimin tarafı burda değil :D iki katı olurdu. birde her misafir var deidğmde. eşim olsun misafir berekettir diyor :KK37: öyle tamam ama canımda çıkıyor yani tek gün tatil yapınca herşey çok zor :(
ben bu konuda 0 kilometreyim :KK55:
bi başlarsa yandın sende :D

ne şanslısın :KK70:

ay bu gelenler kadar dediğin gibi söylenler var hangi ara bitecekler bilmiyorum :KK70: allahtan eşimin tarafı burda değil :KK70: iki katı olurdu. birde her misafir var deidğmde. eşim olsun misafir berekettir diyor :KK37: öyle tamam ama canımda çıkıyor yani tek gün tatil yapınca herşey çok zor :KK43:

bi başlarsa yandın sende :KK70:

bir başlasam :KK53:

ne şanslısın :KK70:

ay bu gelenler kadar dediğin gibi söylenler var hangi ara bitecekler bilmiyorum :KK70: allahtan eşimin tarafı burda değil :KK70: iki katı olurdu. birde her misafir var deidğmde. eşim olsun misafir berekettir diyor :KK37: öyle tamam ama canımda çıkıyor yani tek gün tatil yapınca herşey çok zor :KK43:

bi başlarsa yandın sende :KK70:
Bizimki niye gelmiyosunuz gelsenize diyo herkese :D :D ayy o taraftan kimse gelmedi henüz

Benden de hepinize iyi akşamlar kuzular.
Ünite yapılırsa yarın fotoğrafla gelirim mutlaka, yoksam ünitede yoktur bilginizee :D :D :D

Back