2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hadiii ya sen yinede yavaş yavaş alıştır kuzu yapsın çok yorulursun öbür türlü neysee gerilme en azından hafatsonu gelmiolar cumartesi akşamıda hiç sevmemde ben
Yapıyor ama canı isterse işte deidğim gibi yardım eder herhalde artık aksama bende pazar gündüz gelenleri sevmiyorum günümüzü yiyorlar
Ay işte en merake ttiğim konuda o "benim suçum ne?" Sinirlenmekten çok gerildi o, hiç sevmez de böyle şeyleri. Bir de zor olunca böyle tadından yenmiyo işte kendisi :)
Sen gidene kadar halletse bari yumuşasa

Muhtemelen biz evlenince hiç misafirimiz olmayacak
ne şanslısın
amma misafir geldii sanada ayy ben ne zaman biriyle konussam ay bi gün sana gelicez diyoo hepsi toplanıp gelse bari
ay bu gelenler kadar dediğin gibi söylenler var hangi ara bitecekler bilmiyorum allahtan eşimin tarafı burda değil iki katı olurdu. birde her misafir var deidğmde. eşim olsun misafir berekettir diyor öyle tamam ama canımda çıkıyor yani tek gün tatil yapınca herşey çok zor
ben bu konuda 0 kilometreyim
bi başlarsa yandın sende

bir başlasam

Bizimki niye gelmiyosunuz gelsenize diyo herkese ayy o taraftan kimse gelmedi henüz

Benden de hepinize iyi akşamlar kuzular.
Ünite yapılırsa yarın fotoğrafla gelirim mutlaka, yoksam ünitede yoktur bilginizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…