- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
mantıklı
valla ben galiba bir aydan sonra misafire başladımbu haftasonuı boş gözüküyorum ama sonraki hafta gene bir yatılı misafir
Yapıyor ama canı isterse işte deidğim gibi yardım eder herhalde artık aksamaHadiii ya sen yinede yavaş yavaş alıştır kuzu yapsın çok yorulursun öbür türlü neysee gerilme en azından hafatsonu gelmiolar cumartesi akşamıda hiç sevmemde ben
Sen gidene kadar halletse bari yumuşasaAy işte en merake ttiğim konuda o "benim suçum ne?" Sinirlenmekten çok gerildi o, hiç sevmez de böyle şeyleri. Bir de zor olunca böyle tadından yenmiyo işte kendisi :)
Muhtemelen biz evlenince hiç misafirimiz olmayacak
ne şanslısınMuhtemelen biz evlenince hiç misafirimiz olmayacak
ay bu gelenler kadar dediğin gibi söylenler var hangi ara bitecekler bilmiyorumamma misafir geldii sanada ayyben ne zaman biriyle konussam ay bi gün sana gelicez diyoo hepsi toplanıp gelse bari
bi başlarsa yandın sendeben bu konuda 0 kilometreyim
Hehh bu konuda da yalnız kalmayacaksın. Hayır ben misafiri de severim işin kötü yanıyalnız değilsin
hatunlar misafirlerden konuşunca,huysuz ,ihtiyar çiftler olur ya hani , geleni gideni olmaz onlar gibi hissettim
Yaa yaane şanslısın
ne şanslısın
ay bu gelenler kadar dediğin gibi söylenler var hangi ara bitecekler bilmiyorumallahtan eşimin tarafı burda değil iki katı olurdu. birde her misafir var deidğmde. eşim olsun misafir berekettir diyor öyle tamam ama canımda çıkıyor yani tek gün tatil yapınca herşey çok zor
bi başlarsa yandın sende
aaa evet onuda sevmiyorumYapıyor ama canı isterse işte deidğim gibi yardım eder herhalde artık aksamabende pazar gündüz gelenleri sevmiyorum günümüzü yiyorlar
Sen gidene kadar halletse bari yumuşasa
Hehh bu konuda da yalnız kalmayacaksın. Hayır ben misafiri de severim işin kötü yanı
Yaa yaa
Bizimki niye gelmiyosunuz gelsenize diyo herkesene şanslısın
ay bu gelenler kadar dediğin gibi söylenler var hangi ara bitecekler bilmiyorumallahtan eşimin tarafı burda değil iki katı olurdu. birde her misafir var deidğmde. eşim olsun misafir berekettir diyor öyle tamam ama canımda çıkıyor yani tek gün tatil yapınca herşey çok zor
bi başlarsa yandın sende
Ay çok isterim bence çok eğlenceli olur
Evet ben de öyle misafir seviyorum zatenyanında benim da rahat ettiğim, muhabbetinden keyif aldığım misafirleri bende severim
yok yok iyi oldu bende seninle aynı fikirdeyim :)Çokmu şartlı oldu
Haha tabi ki buna hepimiz can-ı gönülden katılıyoruz kuzuKızlar bende misafiri severim ama kasıntı olmayan muhabbeti iyi olan ve anlayışlı, olması gereken günde gelenleri
e ozaman size iyi akşamlar
Çok ani bi gidiş olmadı mıBenden de hepinize iyi akşamlar kuzular.
Ünite yapılırsa yarın fotoğrafla gelirim mutlaka, yoksam ünitede yoktur bilginizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?