2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ahhahah tatil olunca ne yapcam ya gezicem dersin
Hahah Yok yok hele seninki gibi bir durumda en güzeli temizlik. Sonunda gezme varsa pek acı da olmuyor hem
Geçen hafta eşim işteyken nasıl bir temizlik yaptığımı görsen benimle gurur duyardın. Zehirlenmeyi göze almıştım o derece

tebirk ederim kuzucumm ben zehirlendim direk biliyomusun cumartesi buharlar çıkıyodu banyodan

tebirk ederim kuzucumm ben zehirlendim direk biliyomusun cumartesi buharlar çıkıyodu banyodan
Hahahah ay güleyim mi napayım bilemedim ya Cidden zehirlendin mi baya baya??
O görüntüyü biliyorum benim de banyodan ciddi ciddi buharlar çıkıyodu , gözlerimde yaşlar boğaz tahriş öksür dur! Ayaklar çamaşır suyundan kayıyo Ama inatla çıkmadım .

ayyy evet bi deterjan var o baya iyi temizliyo da ama biraz ağır onu fazla kaçırmışım bide başka bi tarafada çamaşır suyu dökmüştüm kokuklar karışınca bi baş ağrısı bi bulantı ayran falan içtim iki hava aldım da topladım

ayyy o ayakların kayma olayı çok fena öyle düşmüşlüğüm var dikkat et

Hahah ay dikkat etmek lazım kuzucum Allah korusun. Temizlik yaparken eşim ne zaman ara ben "banyoyu temizliyorum" diyodum. İntihar ediyomuşum gibi çık arık şu banyodan lütfen diye yalvardı adam resmen çok komikti
ayyy o ayakların kayma olayı çok fena öyle düşmüşlüğüm var dikkat et
Ayy hahah ne çok maceran var temizlikle ilgili Düşmedim ama baya dans ediyodum ben de ya. Bi de iş bitiminde taytımın çamaşır suyu olduğunu gördüm o kısım çok acıydıı. İçime oturdu resmen

ahahahha harbiden komik amannn bidaa hep o taytı giy bari battı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…