- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
ay ne fenalar
Eh bundan iyi fırsat olamazdı tabi fiyatları uçurmak için . En iyisi gelsin yemekler gitsin temizlikler
herkes kaçıyor herhalde istanbuldan..
bu gidişle yemek, temizlik beni bekliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ne fenalar
Eh bundan iyi fırsat olamazdı tabi fiyatları uçurmak için . En iyisi gelsin yemekler gitsin temizlikler
biraz uzakmış ama 4 gün tatil varGitme fikri benimde aklımdan geçti de
12 saat karayolu, ve havalimanı durumu düşündürüyor
aaa temizlik yaparsın işte ne güzelherkes kaçıyor herhalde istanbuldan..
bu gidişle yemek, temizlik beni bekliyor
biraz uzakmış ama 4 gün tatil var
aaa temizlik yaparsın işte ne güzel
Bende çok severim kendilerini yarın ki planımın bir kısmı bu zatenTemizlikle aram iyidir
Ne kadar da güzel bir tatil planıııı, keşke benim de olsa!Bende çok severim kendilerini yarın ki planımın bir kısmı bu zaten
Bende çok severim kendilerini yarın ki planımın bir kısmı bu zaten
öğlen 2 ye kadar halledicem sonra dışarı çıkıcam eşim çalışıyo zatentatilini temizlik ile geçirme bence
ahhahah tatil olunca ne yapcam ya gezicem dersinNe kadar da güzel bir tatil planıııı, keşke benim de olsa!
Hahah Yok yok hele seninki gibi bir durumda en güzeli temizlik. Sonunda gezme varsa pek acı da olmuyor hemahhahah tatil olunca ne yapcam ya gezicem dersin
tebirk ederim kuzucumm ben zehirlendim direk biliyomusun cumartesi buharlar çıkıyodu banyodanHahah Yok yok hele seninki gibi bir durumda en güzeli temizlik. Sonunda gezme varsa pek acı da olmuyor hem
Geçen hafta eşim işteyken nasıl bir temizlik yaptığımı görsen benimle gurur duyardın. Zehirlenmeyi göze almıştım o derece
Hahahah ay güleyim mi napayım bilemedim ya Cidden zehirlendin mi baya baya??tebirk ederim kuzucumm ben zehirlendim direk biliyomusun cumartesi buharlar çıkıyodu banyodan
ayyy evet bi deterjan var o baya iyi temizliyo da ama biraz ağır onu fazla kaçırmışım bide başka bi tarafada çamaşır suyu dökmüştüm kokuklar karışınca bi baş ağrısı bi bulantı ayran falan içtim iki hava aldım da topladımHahahah ay güleyim mi napayım bilemedim ya Cidden zehirlendin mi baya baya??
O görüntüyü biliyorum benim de banyodan ciddi ciddi buharlar çıkıyodu , gözlerimde yaşlar boğaz tahriş öksür dur! Ayaklar çamaşır suyundan kayıyo Ama inatla çıkmadım .
ayyy o ayakların kayma olayı çok fena öyle düşmüşlüğüm var dikkat etHahahah ay güleyim mi napayım bilemedim ya Cidden zehirlendin mi baya baya??
O görüntüyü biliyorum benim de banyodan ciddi ciddi buharlar çıkıyodu , gözlerimde yaşlar boğaz tahriş öksür dur! Ayaklar çamaşır suyundan kayıyo Ama inatla çıkmadım .
Hahah ay dikkat etmek lazım kuzucum Allah korusun. Temizlik yaparken eşim ne zaman ara ben "banyoyu temizliyorum" diyodum. İntihar ediyomuşum gibi çık arık şu banyodan lütfen diye yalvardı adam resmen çok komiktiayyy evet bi deterjan var o baya iyi temizliyo da ama biraz ağır onu fazla kaçırmışım bide başka bi tarafada çamaşır suyu dökmüştüm kokuklar karışınca bi baş ağrısı bi bulantı ayran falan içtim iki hava aldım da topladım
Ayy hahah ne çok maceran var temizlikle ilgili Düşmedim ama baya dans ediyodum ben de ya. Bi de iş bitiminde taytımın çamaşır suyu olduğunu gördüm o kısım çok acıydıı. İçime oturdu resmenayyy o ayakların kayma olayı çok fena öyle düşmüşlüğüm var dikkat et
öğlen 2 ye kadar halledicem sonra dışarı çıkıcam eşim çalışıyo zaten
ahahahha harbiden komik amannn bidaa hep o taytı giy bari battı gittiHahah ay dikkat etmek lazım kuzucum Allah korusun. Temizlik yaparken eşim ne zaman ara ben "banyoyu temizliyorum" diyodum. İntihar ediyomuşum gibi çık arık şu banyodan lütfen diye yalvardı adam resmen çok komikti
Ayy hahah ne çok maceran var temizlikle ilgili Düşmedim ama baya dans ediyodum ben de ya. Bi de iş bitiminde taytımın çamaşır suyu olduğunu gördüm o kısım çok acıydıı. İçime oturdu resmen
Haha evet baya temizlik taytı oldu artık oahahahha harbiden komik amannn bidaa hep o taytı giy bari battı gitti
Haha evet baya temizlik taytı oldu artık o
Bu arada haklı çıktın kuzu yine Yarın ile birlikte Cumayı da tatil ediverdiler burada :)