- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
ayyy inanmıyorummmtuz ruhu + çamaşır suyu kullanmıştım bende resmen boğazım çok kötü tahriş olmuştu, annem o halimi görünce fenalık geçiriyordu bir birine karışmazmış o gün öğrenmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy inanmıyorummmtuz ruhu + çamaşır suyu kullanmıştım bende resmen boğazım çok kötü tahriş olmuştu, annem o halimi görünce fenalık geçiriyordu bir birine karışmazmış o gün öğrenmiştim
Hahah Öyle deme kuzu bir başlayınca gersini büyük bir heyecanla yapıyosun vallahi bak inanbenim evinde temizlenmesi gerek ama siz böyle anlatınca kendimi pasaklı ilan etttim hiç sevmem banyo temizlemyi
ayyy Allah korusun deme öyle şeylerHahah öyle ama
Ama bir yandan da iyi olurdu tabi, rahmetli ne temizlemişti buraları nur içinde yatsın falan gibi sözler söylerlerdi kesin.
Ama olsun yine de az temiz bir evde yaşamayı , çok temiz bir evde yaşayamamaya tercih ederim
Yarın tatil otur temizle kuzu işte Benimde camlar kirlendi yine yağmur yağar diye silmiyorum resmen kaçıyorumbenim evinde temizlenmesi gerek ama siz böyle anlatınca kendimi pasaklı ilan etttim hiç sevmem banyo temizlemyi
tatilde bende istek yokki hiçtee temizleyememYarın tatil otur temizle kuzu işte Benimde camlar kirlendi yine yağmur yağar diye silmiyorum resmen kaçıyorum
Uff senin karışım en tehlikelisiymiş işteee çok fena ya aman Allah korusunnnn
Kisme olmayınca daha güzel yapılıyor temizlik böyle geniş geniş detaylı detaylıı . Ay resmen temizlik yapasım geldi şuan ya , yarın olsa da temizlik yapsam
ayyy inanmıyorummm
o halının tüyleri, mobilyaların üzerine yapışıyor ya, hani biri gelse hiç toz almıyorum sanır
Ov yoo böyle salmayın, başarabilirsiniiiizHamarat kızlar sizi :) curlygirl valla ben de sendenim acayip pasaklı hissettim Ama şu an temizliğin tsini düşünmek yoruyor valla
Ay o durumdan nefret ediyorum zaten gerçektenn.
Ama baya baya azaldı tüyler ya, sende hala bol mu ?
Gerçi şimdi diğer odanınkiyle başım belada olacak o yeni ya
En iyisi yıkamaya göndermek ama temizken de insan kıyamıyor tabi. Bu durumda sabırla süpürmeye devambenimki baya bol ya, her odada hazneyi temizlemem gerekiyor.. yani yaz olsa tüm halıları kaldırıcam o derece sinir bir durum
tatilde bende istek yokki hiçtee temizleyemem
ahhh kıyamamm yaahııı daha fenası öksürünce boğazım tahrişten kanamıştı saf ben
sizde amma üşengeç çıktınız bakk ayy ben anneme uff canım istemiyo bugün yapmiim diyince yarın gidip hangi evi batırcan derdi bana hepHamarat kızlar sizi :) curlygirl valla ben de sendenim acayip pasaklı hissettim Ama şu an temizliğin tsini düşünmek yoruyor valla
zamanla azılıyo kuzu dediğin gibi sabret greenandblueAy o durumdan nefret ediyorum zaten gerçektenn.
Ama baya baya azaldı tüyler ya, sende hala bol mu ?
Gerçi şimdi diğer odanınkiyle başım belada olacak o yeni ya
ahhh kıyamamm yaa
bu sprey deterjanlar varya banyolar için onlardan dene kuzu istersenDers olmuştu bana ya bu duş teknesindeki su lekeleri nasıl geçer ? aspirin, cif, çamaşır suyu denedim çıkmadı
ben evden ayrı yaşadığım bir dönem oldu onda annem geliyordu yazık temziliyordu banyomuzu şimdide gelsemi acaba söylesemsizde amma üşengeç çıktınız bakk ayy ben anneme uff canım istemiyo bugün yapmiim diyince yarın gidip hangi evi batırcan derdi bana hep