• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

a
Hahah öyle ama :KK70:
Ama bir yandan da iyi olurdu tabi, rahmetli ne temizlemişti buraları nur içinde yatsın falan gibi sözler söylerlerdi kesin.
Ama olsun yine de az temiz bir evde yaşamayı , çok temiz bir evde yaşayamamaya tercih ederim :KK70: :KK70:
ayyy Allah korusun deme öyle şeyler

Uff senin karışım en tehlikelisiymiş işteee çok fena ya aman Allah korusunnnn

Kisme olmayınca daha güzel yapılıyor temizlik böyle geniş geniş detaylı detaylıı . Ay resmen temizlik yapasım geldi şuan ya , yarın olsa da temizlik yapsam :KK70: :KK70: :KK70:

o halının tüyleri, mobilyaların üzerine yapışıyor ya, hani biri gelse hiç toz almıyorum sanır :KK51:

o halının tüyleri, mobilyaların üzerine yapışıyor ya, hani biri gelse hiç toz almıyorum sanır :KK51:

Ay o durumdan nefret ediyorum zaten gerçektenn.
Ama baya baya azaldı tüyler ya, sende hala bol mu ? :D
Gerçi şimdi diğer odanınkiyle başım belada olacak o yeni ya :(

Ay o durumdan nefret ediyorum zaten gerçektenn.
Ama baya baya azaldı tüyler ya, sende hala bol mu ? :KK70:
Gerçi şimdi diğer odanınkiyle başım belada olacak o yeni ya :KK43:

benimki baya bol ya, her odada hazneyi temizlemem gerekiyor.. yani yaz olsa tüm halıları kaldırıcam o derece sinir bir durum

benimki baya bol ya, her odada hazneyi temizlemem gerekiyor.. yani yaz olsa tüm halıları kaldırıcam o derece sinir bir durum
En iyisi yıkamaya göndermek ama temizken de insan kıyamıyor tabi. Bu durumda sabırla süpürmeye devam :D
Evet bak ben de ehr odada hazne boşaltıyodum resmen nefret etmiştim. Şimdi ortada bir kere boşaltsam yetiyor gibi :D

Back