• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

eşin çalışacak mı?
Malesef çalışacak kuzu:( onunkiler böyle resmi tatillere hiiiç yokmuş gözüyle bakıyorlar genelde :(
3,5 a kadar evle uğraşıp o gelince bi şekilde değerlendirmeye çalışıcam artık :)
Senin eşin çalışıyor mu?
İnsan 4 gün tatil diyince bişiler yapmak istiyo tabii :D

Ayyy yok artııkkk:KK57: Resmen kıyısından dönmüşüz kuzuuu :KK70:
Ayy asprin var ya bilirsin sen muhtemelenn :) O çamaşır suyu ve cifle saldırmıştım ben de banyoya. Korktum şimdi bak
ayyy evet yaa tuz ruhu çok zararlı ama onu bişeyle karıştırınca zehirlemesi normal kuzuu, çok karıştırma öyle kuzuu :) ayy aspirin dedinde bimde aspirin var sprey böyle mutfak bataryasını falan onla temizledim çok güzel oluyo dene bak :)

Malesef çalışacak kuzu:KK43: onunkiler böyle resmi tatillere hiiiç yokmuş gözüyle bakıyorlar genelde :KK43:
3,5 a kadar evle uğraşıp o gelince bi şekilde değerlendirmeye çalışıcam artık :)
Senin eşin çalışıyor mu?
İnsan 4 gün tatil diyince bişiler yapmak istiyo tabii :KK70:

en uyuz işveren tipi :KK62: bu durum bizim içinde ilk oldu orası ayrı tabi :KK53:
Cuma günü çalışacak tam ortadaki gün yani :confused:

ayyy evet yaa tuz ruhu çok zararlı ama onu bişeyle karıştırınca zehirlemesi normal kuzuu, çok karıştırma öyle kuzuu :) ayy aspirin dedinde bimde aspirin var sprey böyle mutfak bataryasını falan onla temizledim çok güzel oluyo dene bak :)
Evet evet işte bizim ev çok yeni değil ya o bataryalarda paslar vardı leke leke , çıkaramamıştık daha önce o kadar uğraşa. Ama haftasonu onunla yaptım pırıl pırıl oldular vallahi şaşırdım.
Tuz ruhu da asla kullanmam zaten ya binbir çeşir şey var korkarım ondan ben. Ama yine de dikkat etmek lazım tabi, geride temiz bir ev bırakıp ölmek istememm

en uyuz işveren tipi :KK62: bu durum bizim içinde ilk oldu orası ayrı tabi :KK53:
Cuma günü çalışacak tam ortadaki gün yani :confused:
Aay kısmen iyi tabi hiç tatili olmayanları düşününce ama ortadan bölünmüş olması uzaklara kaçmaya engel oluyor :) Neyse biletler de pahalıymış zaten başka bir vakit yaparsınız ziyareti :)

tuz ruhu + çamaşır suyu kullanmıştım bende resmen boğazım çok kötü tahriş olmuştu, annem o halimi görünce fenalık geçiriyordu :KK53: bir birine karışmazmış o gün öğrenmiştim :KK53:

Aay kısmen iyi tabi hiç tatili olmayanları düşününce ama ortadan bölünmüş olması uzaklara kaçmaya engel oluyor :) Neyse biletler de pahalıymış zaten başka bir vakit yaparsınız ziyareti :)

o gün bende temizlik yaparım, eşim evdeyken yapamıyorum.. Bayramda gitmiştim 4 günlük bir tatil olmuştu yine, yolda geçmişti tatil :KK53:

Evet evet işte bizim ev çok yeni değil ya o bataryalarda paslar vardı leke leke , çıkaramamıştık daha önce o kadar uğraşa. Ama haftasonu onunla yaptım pırıl pırıl oldular vallahi şaşırdım.
Tuz ruhu da asla kullanmam zaten ya binbir çeşir şey var korkarım ondan ben. Ama yine de dikkat etmek lazım tabi, geride temiz bir ev bırakıp ölmek istememm
iyi yapmışsın kuzu :) ayy ne güldüm ya temiz bir ev bırakıp ölmek istemem mi :D :D :D

tuz ruhu + çamaşır suyu kullanmıştım bende resmen boğazım çok kötü tahriş olmuştu, annem o halimi görünce fenalık geçiriyordu :KK53: bir birine karışmazmış o gün öğrenmiştim :KK53:
Uff senin karışım en tehlikelisiymiş işteee çok fena ya aman Allah korusunnnn
o gün bende temizlik yaparım, eşim evdeyken yapamıyorum.. Bayramda gitmiştim 4 günlük bir tatil olmuştu yine, yolda geçmişti tatil :KK53:
Kisme olmayınca daha güzel yapılıyor temizlik böyle geniş geniş detaylı detaylıı . Ay resmen temizlik yapasım geldi şuan ya , yarın olsa da temizlik yapsam :D :D :D

iyi yapmışsın kuzu :) ayy ne güldüm ya temiz bir ev bırakıp ölmek istemem mi :KK70: :KK70: :KK70:
Hahah öyle ama :D
Ama bir yandan da iyi olurdu tabi, rahmetli ne temizlemişti buraları nur içinde yatsın falan gibi sözler söylerlerdi kesin.
Ama olsun yine de az temiz bir evde yaşamayı , çok temiz bir evde yaşayamamaya tercih ederim :D :D

Back