- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Hihih, iviit! Ben de temiliğe gömüleyim , çılgın yemekler yapayım mademhadi iyiisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hihih, iviit! Ben de temiliğe gömüleyim , çılgın yemekler yapayım mademhadi iyiisin
Hihih, iviit! Ben de temiliğe gömüleyim , çılgın yemekler yapayım madem
Malesef çalışacak kuzu onunkiler böyle resmi tatillere hiiiç yokmuş gözüyle bakıyorlar geneldeeşin çalışacak mı?
Ne kadarrr güzel yaaaHaha evet baya temizlik taytı oldu artık o
Bu arada haklı çıktın kuzu yine Yarın ile birlikte Cumayı da tatil ediverdiler burada :)
Gel de üzülme işin bittiğine değil miNe kadarrr güzel yaaa
Ayyy yok artııkkk Resmen kıyısından dönmüşüz kuzuuu
Ben demiştim ama sen cumayıda kaparsın diyeGel de üzülme işin bittiğine değil mi
ayyy evet yaa tuz ruhu çok zararlı ama onu bişeyle karıştırınca zehirlemesi normal kuzuu, çok karıştırma öyle kuzuu :) ayy aspirin dedinde bimde aspirin var sprey böyle mutfak bataryasını falan onla temizledim çok güzel oluyo dene bak :)Ayyy yok artııkkk Resmen kıyısından dönmüşüz kuzuuu
Ayy asprin var ya bilirsin sen muhtemelenn :) O çamaşır suyu ve cifle saldırmıştım ben de banyoya. Korktum şimdi bak
Her zamanki gibi haklı çıktın işte, ben bu kadarını tahmin etmemiştim Bugün yarım gün olur mu diye hayal kurarken bu iyi oldu tabii :)Ben demiştim ama sen cumayıda kaparsın diye
neyse cumadan sonra cumartesi var diye kendimi motive ediim bendeHer zamanki gibi haklı çıktın işte, ben bu kadarını tahmin etmemiştim Bugün yarım gün olur mu diye hayal kurarken bu iyi oldu tabii :)
Malesef çalışacak kuzu onunkiler böyle resmi tatillere hiiiç yokmuş gözüyle bakıyorlar genelde
3,5 a kadar evle uğraşıp o gelince bi şekilde değerlendirmeye çalışıcam artık :)
Senin eşin çalışıyor mu?
İnsan 4 gün tatil diyince bişiler yapmak istiyo tabii
Evet evet işte bizim ev çok yeni değil ya o bataryalarda paslar vardı leke leke , çıkaramamıştık daha önce o kadar uğraşa. Ama haftasonu onunla yaptım pırıl pırıl oldular vallahi şaşırdım.ayyy evet yaa tuz ruhu çok zararlı ama onu bişeyle karıştırınca zehirlemesi normal kuzuu, çok karıştırma öyle kuzuu :) ayy aspirin dedinde bimde aspirin var sprey böyle mutfak bataryasını falan onla temizledim çok güzel oluyo dene bak :)
Aay kısmen iyi tabi hiç tatili olmayanları düşününce ama ortadan bölünmüş olması uzaklara kaçmaya engel oluyor :) Neyse biletler de pahalıymış zaten başka bir vakit yaparsınız ziyareti :)en uyuz işveren tipi bu durum bizim içinde ilk oldu orası ayrı tabi
Cuma günü çalışacak tam ortadaki gün yani
ayyy evet yaa tuz ruhu çok zararlı ama onu bişeyle karıştırınca zehirlemesi normal kuzuu, çok karıştırma öyle kuzuu :) ayy aspirin dedinde bimde aspirin var sprey böyle mutfak bataryasını falan onla temizledim çok güzel oluyo dene bak :)
Aay kısmen iyi tabi hiç tatili olmayanları düşününce ama ortadan bölünmüş olması uzaklara kaçmaya engel oluyor :) Neyse biletler de pahalıymış zaten başka bir vakit yaparsınız ziyareti :)
Öyle tabii kuzu bir yerden bir motivasyon şartneyse cumadan sonra cumartesi var diye kendimi motive ediim bende
iyi yapmışsın kuzu :) ayy ne güldüm ya temiz bir ev bırakıp ölmek istemem miEvet evet işte bizim ev çok yeni değil ya o bataryalarda paslar vardı leke leke , çıkaramamıştık daha önce o kadar uğraşa. Ama haftasonu onunla yaptım pırıl pırıl oldular vallahi şaşırdım.
Tuz ruhu da asla kullanmam zaten ya binbir çeşir şey var korkarım ondan ben. Ama yine de dikkat etmek lazım tabi, geride temiz bir ev bırakıp ölmek istememm
Uff senin karışım en tehlikelisiymiş işteee çok fena ya aman Allah korusunnnntuz ruhu + çamaşır suyu kullanmıştım bende resmen boğazım çok kötü tahriş olmuştu, annem o halimi görünce fenalık geçiriyordu bir birine karışmazmış o gün öğrenmiştim
Kisme olmayınca daha güzel yapılıyor temizlik böyle geniş geniş detaylı detaylıı . Ay resmen temizlik yapasım geldi şuan ya , yarın olsa da temizlik yapsamo gün bende temizlik yaparım, eşim evdeyken yapamıyorum.. Bayramda gitmiştim 4 günlük bir tatil olmuştu yine, yolda geçmişti tatil
Hahah öyle amaiyi yapmışsın kuzu :) ayy ne güldüm ya temiz bir ev bırakıp ölmek istemem mi