- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Bizim çalışma belgemiz var
Aa dikkat et kuzum kendine bitki çayı iç
Şartlar sağlanmış yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim çalışma belgemiz var
Aa dikkat et kuzum kendine bitki çayı iç
şok oldum şuan bize yarını yaptılar die sevindik o derece imkansız bişi sizinkinin başına taşmı düştü noldu acep
@Auralee geçmiş olsun dikkat et düzelirsin. daha yarın tam gün çalışacaksın
Malesef canımŞartlar sağlanmış yani
Hahah tatili olmayan benden de sana günaydın belirsiz bağyanGünaydın tatili olanlar ve olmayanlar ! Hasta olanlar size de günaydın! :)))
Ben de belirsiz durumumla geldim buraya, ama bana da günaydın!
Hahah bazı arkadaşlar da tatilin dibine vurmuş , ne diyeyim bilemedimmHahah tatili olmayan benden de sana günaydın belirsiz bağyan
Aman işleyen demir pas tutmaz öyle avutuyorum kendimi hıhHahah bazı arkadaşlar da tatilin dibine vurmuş , ne diyeyim bilemedimm
Bir işsiz adayı olarak yüreğimin ortasına bir pıçak saplandı şuan!Aman işleyen demir pas tutmaz öyle avutuyorum kendimi hıh
vayyyy canınacurlygirl bize 4 gün vermişler tatili
Ahhh kuzumm sen hala çalışıyorsun işi bırakınca da evde çalışacaksınBir işsiz adayı olarak yüreğimin ortasına bir pıçak saplandı şuan!
Benim pas lekelerim nasıl çıkacak acabaaaa
Kuzu bulucaksın nasılsa sıkıntı yokkkBir işsiz adayı olarak yüreğimin ortasına bir pıçak saplandı şuan!
hayırlısıyla bulursun canım sıkma canınıBir işsiz adayı olarak yüreğimin ortasına bir pıçak saplandı şuan!
Ahhh kuzumm sen hala çalışıyorsun işi bırakınca da evde çalışacaksın
Kuzu bulucaksın nasılsa sıkıntı yokkk
Ahh inşallah kuzular inşallahhhhayırlısıyla bulursun canım sıkma canını
vayyyy canına
Her hafta değil lütfen ben ara ara cumartesileri çalışıyorumbünye alışık değil , ne yapacağımı, m-nasıl değerlendireceğimi şaşırdım
Siz, her hafta cumartesi günleri çalışmayan bayanlar olarak ne tavsiye edersiniz?
ailenin yanına kaçaamak meselabünye alışık değil , ne yapacağımı, m-nasıl değerlendireceğimi şaşırdım
Siz, her hafta cumartesi günleri çalışmayan bayanlar olarak ne tavsiye edersiniz?
ailenin yanına kaçaamak mesela
canım uzun bir süre böyle bir tatil fırsatın olmaz bence değerlendriGitme fikri benimde aklımdan geçti de
12 saat karayolu, ve havalimanı durumu düşündürüyor
canım uzun bir süre böyle bir tatil fırsatın olmaz bence değerlendri
ay ne fenalarbilet fiyatları uçmuş
Eh bundan iyi fırsat olamazdı tabi fiyatları uçurmak için . En iyisi gelsin yemekler gitsin temizliklerbilet fiyatları uçmuş