• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Eşin birşey demiyorsa çifte standart işine sorun olmaz ama diğer türlüsü tehlikeli :KK70: Valla yok gidelim işlerim var diyorum sonra yaparsın falan diyor bu seferde :KK70: Olmaz gidelim diyorum bende ısrarla haha :KK70:
O konuda sıkıntı ortayı bulmak lazım herşeye atlamadan ucundan yardım ediceksin işte ben idare etmeye çalşıyorum :KK51:
Öyle bariz bir fark yok ya çaktırmadan yürütüyorum işte kuzu :D :D
Evet ortayı bulmaya çalışıyorum ben de ne yapayımm amaaan :))
Selam kızlarcım, ben evlenir evlenmez eşimin işinden dolayı izmir e taşındım. Şimdi elimde olsa hem eşimin annesine hem annemlere her akşam giderdim :KK61:
@blisss e katılıyorum, yanlarında olsan böyle düşünmezdin emin ol :) Ama yalnızlık da can sıkıcı bir durum tabii.

Ohoo olmazki lütfen evinizde durup duvar kağıdınızı yapıp ünitenizi kurun :) ahaha bencede aradın buldun :KK70: :KK70: Ayy bide bizde annemi kıskanma mevzusu var annene gidiyosun hep bize neden gelmiyosun iyide o annem yanii :KK70: :KK70:
Heh ben de tam olaak öyle yapmak istyiyorum ama olmuyor görüyosunuz :D
En yakın zamanda görmek istiyorum o üniteyi! :D
Haha o var bi de evet,d ertler çoğalıyor yok mu artıran :D İyi de o annem deseydin ona da keşke hahah :))

Öyle bariz bir fark yok ya çaktırmadan yürütüyorum işte kuzu :KK70: :KK70:

@blisss e katılıyorum, yanlarında olsan böyle düşünmezdin emin ol :) Ama yalnızlık da can sıkıcı bir durum tabii.

Heh ben de tam olaak öyle yapmak istyiyorum ama olmuyor görüyosunuz :KK70:
En yakın zamanda görmek istiyorum o üniteyi! :KK70:
Haha o var bi de evet,d ertler çoğalıyor yok mu artıran :KK70: İyi de o annem deseydin ona da keşke hahah :))
Aaman ufak tefek şeyler bunlar daha büyük şeyler yaşamayalımda idare edicez artık

Öyle bariz bir fark yok ya çaktırmadan yürütüyorum işte kuzu :KK70: :KK70:

Heh ben de tam olaak öyle yapmak istyiyorum ama olmuyor görüyosunuz :KK70:
En yakın zamanda görmek istiyorum o üniteyi! :KK70:
Haha o var bi de evet,d ertler çoğalıyor yok mu artıran :KK70: İyi de o annem deseydin ona da keşke hahah :))
Dolaylı yoldan söylüyorum zatende olmuyor :D :D

Neyse yemekte hazıra konuyo oluyoruz o da bişey hahah :KK70:
albümdeler minnaklar :KK70:

ahahhah :KK70: :KK70: ay ben yine bu aralar yorgun hissediyorum kendimi düğünler var dinlenemiyorum haftasonları :KK51:

Tiişikirler kuzucuum :)
Hayır henüz yapamadık tabii geç gelince akşam, bugün dee ablamda yemekteyiz. Haftayı böyle kapatıcaz herhalde :KK70: Çok emrak ediyorum ama bi an önce yapmamız gereek.
Sizde de var di mi aynı mevzuu, neyse en azından bir alışkanlık oluşmamış o da bişey bence :)
Aman napcaz böyle ya bilmiyorum ki, bi hafta da gelicez dedik arkadaşım aradı size gelicem evdeyseniz diye e gel dedim bende. Öyle olunca gidemedik. Ona bile bir boyun büküldü. Napayım yani misafir varsa.
Sabah sabah dert aradım ve buldum! :KK70:

Eşin birşey demiyorsa çifte standart işine sorun olmaz ama diğer türlüsü tehlikeli :KK70: Valla yok gidelim işlerim var diyorum sonra yaparsın falan diyor bu seferde :KK70: Olmaz gidelim diyorum bende ısrarla haha :KK70:
O konuda sıkıntı ortayı bulmak lazım herşeye atlamadan ucundan yardım ediceksin işte ben idare etmeye çalşıyorum :KK51:

Ay haftasonu dinlenmeyince zor oluyor hafta bitmiyorm resmen :KK43:

Hahah yanlarında olsan gitmezsin emin ol:-)
kızlar gelebildim sonunda :) hemen konuya giriyim bizde haftada bir akşam annemlere gidiyoruz malum diğer taraf yok. pazar günü özellikle gitmiyorum anneme ogün bize kalsın diye ( 2 aydır bize kaldığı yok misafirlerden ama neyse :) haftada bir normal bence. sizde gitme günlerini hafta içine alın hem yemek derdinden kurtulun hemde pazar gününüz size kalsın ;)

kızlar gelebildim sonunda :) hemen konuya giriyim bizde haftada bir akşam annemlere gidiyoruz malum diğer taraf yok. pazar günü özellikle gitmiyorum anneme ogün bize kalsın diye ( 2 aydır bize kaldığı yok misafirlerden ama neyse :) haftada bir normal bence. sizde gitme günlerini hafta içine alın hem yemek derdinden kurtulun hemde pazar gününüz size kalsın :KK66:
Ayyy ben ne zaman gitsem sevmediğim yemekler denk geliyo 3-4 kere gittik birinde anca yemekten kurtulduk :D :D

Ayyy ben ne zaman gitsem sevmediğim yemekler denk geliyo 3-4 kere gittik birinde anca yemekten kurtulduk :KK70: :KK70:
hihih ben anneme önceden diyorum akşama gelicez diye oyüzden mutlaka benim ve eşimin sevdiği yemekler yapılmış oluyor :D yada babam arıyor bu akşam gelin balık yaptırıyım die :D

Aaman ufak tefek şeyler bunlar daha büyük şeyler yaşamayalımda idare edicez artık
Kesinlikle öyle kuzu, dert bu olsun yani problem yok idare ediliyor:)

Dolaylı yoldan söylüyorum zatende olmuyor :KK70: :KK70:
Haha eh olduğu kadar artık
Hii utanırken aynı zamanda üzlüyorum işte :(
kesin tatildir kuzu sana cuma bile olabilir :) naptın iş bakıyomusun
Yok artık cuma da olmaz herhalde :D Bakmam mı kuzu hemen başladım hatta dün bi anda gittim ya görüşmeye kaçtım işte. Haberli tabii. Ama sevemedim o yüzden onu saymıyorum :D
Mrs Pink Mrs Pink çerçevelerini çok beğendim eline sağlık. duvar kağıdına olmazsa koridora bile olur bence bu çerçeveler
Sağol kuzucum, girişte harcamak istemedim bunları salon bu kadar boşken . Olmazsa kağıdın yanındaki kolona denicem , kalabalık görünemzse oraya asarım dedim bakalım :)
Ayyy ben ne zaman gitsem sevmediğim yemekler denk geliyo 3-4 kere gittik birinde anca yemekten kurtulduk :KK70: :KK70:
Hahah bu çok fena işteee, bana da öyle oluyor genel de seni iyi anlıyorum. Dün bir çorba vardı mesela Allahım napıcamı şaşırdım direkt yutmaya çalıştım. Ama eşim anladı sevmeyeceğimi zaten, istersen sen çorba içme sevmezsin pek böyle çorbalar dedi. Sofradan başka onaylar çıkınca da sinsice bıraktım :D :D

hihih ben anneme önceden diyorum akşama gelicez diye oyüzden mutlaka benim ve eşimin sevdiği yemekler yapılmış oluyor :KK70: yada babam arıyor bu akşam gelin balık yaptırıyım die :KK70:
Sadece senin annene gidebildiğiniz için şanlısın çünkü, anneme gittiğimizde bizde de hiç problem yok. Canımın istediği bişey varsa sipariş veriyorum yoksa da ne varsa güzel oluyor zaten :D

Kesinlikle öyle kuzu, dert bu olsun yani problem yok idare ediliyor:)

Haha eh olduğu kadar artık

Hii utanırken aynı zamanda üzlüyorum işte :KK43:

Yok artık cuma da olmaz herhalde :KK70: Bakmam mı kuzu hemen başladım hatta dün bi anda gittim ya görüşmeye kaçtım işte. Haberli tabii. Ama sevemedim o yüzden onu saymıyorum :KK70:

Sağol kuzucum, girişte harcamak istemedim bunları salon bu kadar boşken . Olmazsa kağıdın yanındaki kolona denicem , kalabalık görünemzse oraya asarım dedim bakalım :)

Hahah bu çok fena işteee, bana da öyle oluyor genel de seni iyi anlıyorum. Dün bir çorba vardı mesela Allahım napıcamı şaşırdım direkt yutmaya çalıştım. Ama eşim anladı sevmeyeceğimi zaten, istersen sen çorba içme sevmezsin pek böyle çorbalar dedi. Sofradan başka onaylar çıkınca da sinsice bıraktım :KK70: :KK70:
Hadi ya görüşmeye gittiğini bilmiodum kuzu hayırlısı olsun çıkar daha zamanda var, ayyy ne güldüm şu an :D :D bizimki o kadar şey ki direkk ee conchiglia bunu yemezki diyor :D :D

Hadi ya görüşmeye gittiğini bilmiodum kuzu hayırlısı olsun çıkar daha zamanda var, ayyy ne güldüm şu an :KK70: :KK70: bizimki o kadar şey ki direkk ee conchiglia bunu yemezki diyor :KK70: :KK70:
Evet ani oldu çıktım kuzu ama dediğim gibi gitmedim sayın :D :D
Haha kurtarıyor seni demek ki, benim eşim de öyle. O yemez falan diyip baştan kurtarıyo beni sağolsun. O da olmasa çiğnemeden yutmaktan mide rahatsızlığı yaşayabilirim zaman zaman.. :D

Back