- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Öyle bariz bir fark yok ya çaktırmadan yürütüyorum işte kuzuEşin birşey demiyorsa çifte standart işine sorun olmaz ama diğer türlüsü tehlikeli Valla yok gidelim işlerim var diyorum sonra yaparsın falan diyor bu seferde Olmaz gidelim diyorum bende ısrarla haha
O konuda sıkıntı ortayı bulmak lazım herşeye atlamadan ucundan yardım ediceksin işte ben idare etmeye çalşıyorum
Evet ortayı bulmaya çalışıyorum ben de ne yapayımm amaaan :))
@blisss e katılıyorum, yanlarında olsan böyle düşünmezdin emin ol :) Ama yalnızlık da can sıkıcı bir durum tabii.Selam kızlarcım, ben evlenir evlenmez eşimin işinden dolayı izmir e taşındım. Şimdi elimde olsa hem eşimin annesine hem annemlere her akşam giderdim
Heh ben de tam olaak öyle yapmak istyiyorum ama olmuyor görüyosunuzOhoo olmazki lütfen evinizde durup duvar kağıdınızı yapıp ünitenizi kurun :) ahaha bencede aradın buldun Ayy bide bizde annemi kıskanma mevzusu var annene gidiyosun hep bize neden gelmiyosun iyide o annem yanii
En yakın zamanda görmek istiyorum o üniteyi!
Haha o var bi de evet,d ertler çoğalıyor yok mu artıran İyi de o annem deseydin ona da keşke hahah :))