2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Albüme yüklüyorum :)
Canım çok güzeller güle güle kullan ütünüde almışsın yeni gördümbu arada oda guzel vallahi ayın 2 geliniyiz ama sn hızlısın maşallah ben durdum bu aralar ancak karar verme aşamasındayım netleştiriyorum sonra maaşte gidip alıcam nasipse

Günaydın kuzulaaar,
Alışveriş çılgınlığına başlayan sevgili arkadaşım Auralee seni bir kez daha tebrik ediyorum kargo aradı beni sabahın köründe adreste yoksunuz diye. Hangisi geldi deli gbii merak diyorum yaa o kadar muallak ki
@blisss böyle birşey yapacağını tahmin ediyorduk tabii ama olmadı bu kuzu. Tekrarlarsa giderim ne demek, bu kadar ilgisiz olur mu insan kendine kızdım sana gerçektenn. Bir günd aha sıkacaksın dişini, zorlanıyorsundur sıkılmışsındır elbet anlıyorum ama bişey kaybetmeyeceksin neticede bir gün uykusuz kalıp ertesi gün telafi edebileceğin bişey bu

Kuzucum günaydıın ne geldi acaba bende merak ettim bak şimdii.
Yaa işte ben giderim diye düşünüyordum aslında sonra bir baktım kaç gün geçmiş caydım bende

Eh ertelersen geçer tabi o günler kuzucum. Bir gün daha sık dişini al randevunu bak gerçekten hiç mantıklı değil bu yaptığııın.
Ay ayrıca benim gidip almam gerekecek kargoyu sanırım ama nasıl bişey geldiğini bilsem ona göre davranıcam ...
Seçenek de çok hangisi bilmiyorum hepsi birbirine karıştı ya

haha ara sor paket büyükmü diye Benimde kapı süsüm geldi minyatür Maşamda bugün geldiii
Kuzu gidicem gidicem amaaaa iyiyim şuan bişeyim yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…