Alışveriş çılgınlıpı geldi bi şu sıra
Bekliyorummm :)Albüme yüklüyorum :)
Yükledim :)Bekliyorummm :)
Oooo baya aksesuar işine girmişiz artık çerçeveleri çok beğendim güle güle kullan :)Yükledim :)
Oooo baya aksesuar işine girmişiz artık çerçeveleri çok beğendim güle güle kullan :)
Teşekkür ederim kizlarr :) Ben de çok beğenerek aldım, outlet mağazaları keşfe çıktık da
ooo outletten birde tadından yenmezTeşekkür ederim kizlarr :) Ben de çok beğenerek aldım, outlet mağazaları keşfe çıktık da
@blisss canım sen randevu aldın mı bu arada ?
Ya ama neden boşluyorsun bu durumuooo outletten birde tadından yenmez
Almadıım biliyorum kızıcaksınızz ama gitmicem tekrarlarsa giderim
ooo outletten birde tadından yenmez
Almadıım biliyorum kızıcaksınızz ama gitmicem tekrarlarsa giderim
en sevdiğiiiimm, outletTeşekkür ederim kizlarr :) Ben de çok beğenerek aldım, outlet mağazaları keşfe çıktık da
@blisss canım sen randevu aldın mı bu arada ?
Ya ama neden boşluyorsun bu durumu
hani alıcaktınn
Günaydın kızlarr :)
Ben bugün elim dolu geldim
Günaydın hadi bakıp görelimGünaydın kızlarr :)
Ben bugün elim dolu geldim
Canım çok güzeller güle güle kullan ütünüde almışsın yeni gördümbu arada oda guzel vallahi ayın 2 geliniyiz ama sn hızlısın maşallah ben durdum bu aralar ancak karar verme aşamasındayım netleştiriyorum sonra maaşte gidip alıcam nasipseAlbüme yüklüyorum :)
Kuzucum günaydıın ne geldi acaba bende merak ettim bak şimdii.Günaydın kuzulaaar,
Alışveriş çılgınlığına başlayan sevgili arkadaşımAuralee seni bir kez daha tebrik ediyorum kargo aradı beni sabahın köründe adreste yoksunuz diye. Hangisi geldi deli gbii merak diyorum yaa o kadar muallak ki
@blisss böyle birşey yapacağını tahmin ediyorduk tabii ama olmadı bu kuzu. Tekrarlarsa giderim ne demek, bu kadar ilgisiz olur mu insan kendine kızdım sana gerçektenn. Bir günd aha sıkacaksın dişini, zorlanıyorsundur sıkılmışsındır elbet anlıyorum ama bişey kaybetmeyeceksin neticede bir gün uykusuz kalıp ertesi gün telafi edebileceğin bişey bu
haha ara sor paket büyükmü diyeEh ertelersen geçer tabi o günler kuzucum. Bir gün daha sık dişini al randevunu bak gerçekten hiç mantıklı değil bu yaptığııın.
Ay ayrıca benim gidip almam gerekecek kargoyu sanırım ama nasıl bişey geldiğini bilsem ona göre davranıcam ...
Seçenek de çok hangisi bilmiyorum hepsi birbirine karıştı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?