- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
evet canım baya ağırpazar sabah bizde olucak sanırım
inş. tek önemli gün pazarken sabah erken uyanmak zorunda kalıcam onun dışnda sorun olmaz sanırım. sende varmı misafir?Umarım sorunsuz, sıkıntısız atlatırsın canım ya
canım bende ne yapayım işte eksikleri almaya araştırmaya devam şuan için russell hobss marka waffle ve tost makinesi bir arada olanı birde fakir lucca blender seti beğendim onların ikisini ayırttım size resimleri dun gönderecektim yoğunluktan atamadım birde yine russell hobss su ısıtıcı cam hazneli birde onu alıcam çok beğendim gözüm başkasını görmez oldu duşun ayrıca çay makinesi alıcaktım ya nişanlım yüzünden tefalin cam çaydanlığını almaya karar verdik kızlarda aynı şeyi söylediler atıcam resimleri bakalım beğenebilecekmisinizhihi aynen bu duygular :) sende ne var ne yok canım
hay maşallah hizmet ede ede ağırlıya ağırlıya Bi hal oldun bravo sana gerçekten ama olsun misafirinle birlikte bol bereketinle gelsinolmazmıı :) kayınvalideciğim gelecek ya onu bekliyoruz
inş kuzum ya :) hayırlı olsun seninkilerde en yakın zamanda alırsın inşhay maşallah hizmet ede ede ağırlıya ağırlıya Bi hal oldun bravo sana gerçekten ama olsun misafirinle birlikte bol bereketinle gelsin
inş. tek önemli gün pazarken sabah erken uyanmak zorunda kalıcam onun dışnda sorun olmaz sanırım. sende varmı misafir?
inş kuzum ya :) hayırlı olsun seninkilerde en yakın zamanda alırsın inş
Canım alacaklarımın resimlerimi attım sizce nasıl kızlar bana fikşr verin daha almadım ama bunlar çok fonksiyonel bunları alacağım diğer ayda saç kurutma makinesi alayım diyorum ne kadar sağlıklı birşey almak istesem de ne kadar sağlıklı olabilir ki bilemiyorum ama iyonik philips in falan var birde şu modellerde hoşuma gidiyor banyoda sabit kullanılanlardaninş kuzum ya :) hayırlı olsun seninkilerde en yakın zamanda alırsın inş
benim saçıma bunlar yetersiz geliyor bende philips var canım. işini görecekse bunlarda güzelmş. diğerlerini beğendim tost makinasıda güzelmiş hemde çok kullanışlı gözüküyor :)Canım alacaklarımın resimlerimi attım sizce nasıl kızlar bana fikşr verin daha almadım ama bunlar çok fonksiyonel bunları alacağım diğer ayda saç kurutma makinesi alayım diyorum ne kadar sağlıklı birşey almak istesem de ne kadar sağlıklı olabilir ki bilemiyorum ama iyonik philips in falan var birde şu modellerde hoşuma gidiyor banyoda sabit kullanılanlardan
Hadi ya benim de hem saçım uzun hemde gür evde bile zor kurutuyorum o zaman farklı birşey bakayım nerden anlarım yeterli yetersiz gelip gelmemesini ... Bir de kurutma makinesini banyoda sabitmi alsam yoksa normal eldemi kurutsam banyoda hoş kullanışlı diğerleri güzel dimi hele bir waffle canavarı olarak ben bayıldım iki işlev görmesine alayım değil mibenim saçıma bunlar yetersiz geliyor bende philips var canım. işini görecekse bunlarda güzelmş. diğerlerini beğendim tost makinasıda güzelmiş hemde çok kullanışlı gözüküyor :)
Hoşgeldin canım nasılsınSelam kızlarrr
İyidir canm sen nasılsnHoşgeldin canım nasılsın
ne getirdinnn :)Günaydın kızlarr :)
Ben bugün elim dolu geldim
Albüme yüklüyorum :)ne getirdinnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?