• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

haha ara sor paket büyükmü diye :KK70: Benimde kapı süsüm geldi minyatür :KK70: Maşamda bugün geldiii :KK55:
Kuzu gidicem gidicem amaaaa iyiyim şuan bişeyim yok ki :KK23:
Aa ne çabuk gelmiş maşaaa, çok mu küçükmüş kapı süsü :D
Ay y çok inatçısın amaaaa! Allah korusun tekrarlamasını mı bekliceksin. Önlem alıp neymiş diye öğrenmek, çözüm yoluna gitmek varken.

Aa bu arada benden de kara bir haber var...
İş durumu muallaktaydı söylemiştim sanırım size. Ofisin kapanma ihtimali vardı..
Ve gerçek oldu. Ay sonu benim iş bitiyor. Şuan kafam durmuş olduğundan sersem balık gibi bekliyorum ..

İş durumu muallaktaydı söylemiştim sanırım size. Ofisin kapanma ihtimali vardı..
Ve gerçek oldu. Ay sonu benim iş bitiyor. Şuan kafam durmuş olduğundan sersem balık gibi bekliyorum ..
Hayırlısı hakkında inşallah evine yakın biryerde bulursun bu yol derdine de çözüm olur

Aa ne çabuk gelmiş maşaaa, çok mu küçükmüş kapı süsü :KK70:
Ay y çok inatçısın amaaaa! Allah korusun tekrarlamasını mı bekliceksin. Önlem alıp neymiş diye öğrenmek, çözüm yoluna gitmek varken.

Ay evet çok hızlı geldi gerçekten hatta c.tesi ben işten çıktıktan sonra gelmiş :D Kuzucum çok üzüldüm ya iş durumuna bakıcakmısın hemen yeni iş :(

gelmezmiii :) özelden anlatıyım detayları
@blisss yanlış yapıyosun canım
öylemi diyorsun ama iyiyim bişeyim yok ki belki strestendii :(

Ay evet çok hızlı geldi gerçekten hatta c.tesi ben işten çıktıktan sonra gelmiş :KK70: Kuzucum çok üzüldüm ya iş durumuna bakıcakmısın hemen yeni iş :KK43:

öylemi diyorsun ama iyiyim bişeyim yok ki belki strestendii :KK43:
kuzucum bir sonrakinde daha ağır bir atak geçimeyeceğinin garantisi varmı? ne olduğunu bilmeden nasıl bukadar rahat olabiliyorsun?

Ay evet çok hızlı geldi gerçekten hatta c.tesi ben işten çıktıktan sonra gelmiş :KK70: Kuzucum çok üzüldüm ya iş durumuna bakıcakmısın hemen yeni iş :KK43:
Çok kötü oldu gerçekten bu durum :(
Bakıcam tabi kuzu, bugün itibariyle araştırıyorum. Cuma günü belli olmuştu durum.
Şöyle bi vakitte boş kalmamam lazım kesinlikle..
Bu arada kargo geldi, çerçevelerim gelmiş :) Polyeseter çerçeve almıştım ama ham halde, yanında boya da sipariş etmiştim ben boyicam yani :)
Albüme koyucam şimdi :)
M Mrs_Angel canım inşallah teşekkür ederim.

Çok kötü oldu gerçekten bu durum :KK43:
Bakıcam tabi kuzu, bugün itibariyle araştırıyorum. Cuma günü belli olmuştu durum.
Şöyle bi vakitte boş kalmamam lazım kesinlikle..
Bu arada kargo geldi, çerçevelerim gelmiş :) Polyeseter çerçeve almıştım ama ham halde, yanında boya da sipariş etmiştim ben boyicam yani :)
Albüme koyucam şimdi :)
M Mrs_Angel canım inşallah teşekkür ederim.
Hayırlısı diyelim kuzum araştıralım iş sektör neydi senin ?
Ah boyama çok zevkli oluyor annemde bende çok yaptık ahşap, polyester boyama falan

kuzu eminonuhobisanat.com diye bir site . Eminönünde mağazaları da var ama ben üşendiğimden böyle yaptım tabi :KK70:
Tişikirler ayrıca beğenmene sevindiiiiim :)
çok güzeller güle güle kullan. bitmiş halini de çok merak ediyorum.belki bende sana özenirim :)

Tamam canım bakayım bende çok beğendiimmm
Sitedeki halinden daha güzel geldiler :, bak sen de kuzucum :)
çok güzeller güle güle kullan. bitmiş halini de çok merak ediyorum.belki bende sana özenirim :)
Sağol kuzucum, bitmiş halini ben de emrak ediyorum yapayım da göstereyim size hemen :)
Ay kabul günüm bugün herhalde, duvar kağıdım da geldi @Conchiglia cığımın da dikkatine.
Yükledim onu da bir bakın bakalım rengine :)

Sitedeki halinden daha güzel geldiler :, bak sen de kuzucum :)

Sağol kuzucum, bitmiş halini ben de emrak ediyorum yapayım da göstereyim size hemen :)
Ay kabul günüm bugün herhalde, duvar kağıdım da geldi @Conchiglia cığımın da dikkatine.
Yükledim onu da bir bakın bakalım rengine :)
Aa çok güzelmiş bu da beklediğimden daha güzelmiş hatta :-)

İyi bari şanslı günümdeyim kısmen ddemek ki :KK70:
Ama defosu varmış, belli aralıklarla aynı hizada beyaz etrafı yeşilimsi noktalar var. Onu da Auralee Auralee ciimin verdiği kes yapıştır taktiğiyle halledersem iyi olacak
hadi ya defolumuymuş neyse çözümü varmış ama bişey olmaz o kadarcıktann :-)

Back