Aa ne çabuk gelmiş maşaaa, çok mu küçükmüş kapı süsühaha ara sor paket büyükmü diyeBenimde kapı süsüm geldi minyatür Maşamda bugün geldiii
Kuzu gidicem gidicem amaaaa iyiyim şuan bişeyim yok ki
Hayırlısı hakkında inşallah evine yakın biryerde bulursun bu yol derdine de çözüm olurAa bu arada benden de kara bir haber var...
İş durumu muallaktaydı söylemiştim sanırım size. Ofisin kapanma ihtimali vardı..
Ve gerçek oldu. Ay sonu benim iş bitiyor. Şuan kafam durmuş olduğundan sersem balık gibi bekliyorum ..
Aa ne çabuk gelmiş maşaaa, çok mu küçükmüş kapı süsü
Ay y çok inatçısın amaaaa! Allah korusun tekrarlamasını mı bekliceksin. Önlem alıp neymiş diye öğrenmek, çözüm yoluna gitmek varken.
Aa bu arada benden de kara bir haber var...
İş durumu muallaktaydı söylemiştim sanırım size. Ofisin kapanma ihtimali vardı..
Ve gerçek oldu. Ay sonu benim iş bitiyor. Şuan kafam durmuş olduğundan sersem balık gibi bekliyorum ..
öylemi diyorsun ama iyiyim bişeyim yok ki belki strestendiigelmezmiii :) özelden anlatıyım detayları
@blisss yanlış yapıyosun canım
kuzucum bir sonrakinde daha ağır bir atak geçimeyeceğinin garantisi varmı? ne olduğunu bilmeden nasıl bukadar rahat olabiliyorsun?Ay evet çok hızlı geldi gerçekten hatta c.tesi ben işten çıktıktan sonra gelmişKuzucum çok üzüldüm ya iş durumuna bakıcakmısın hemen yeni iş
öylemi diyorsun ama iyiyim bişeyim yok ki belki strestendii
İşte strese bağladığımdann rahatım sanırımkuzucum bir sonrakinde daha ağır bir atak geçimeyeceğinin garantisi varmı? ne olduğunu bilmeden nasıl bukadar rahat olabiliyorsun?
yanlış yapıosun amaİşte strese bağladığımdann rahatım sanırım
Çok kötü oldu gerçekten bu durumAy evet çok hızlı geldi gerçekten hatta c.tesi ben işten çıktıktan sonra gelmişKuzucum çok üzüldüm ya iş durumuna bakıcakmısın hemen yeni iş
Hayırlısı diyelim kuzum araştıralım iş sektör neydi senin ?Çok kötü oldu gerçekten bu durum
Bakıcam tabi kuzu, bugün itibariyle araştırıyorum. Cuma günü belli olmuştu durum.
Şöyle bi vakitte boş kalmamam lazım kesinlikle..
Bu arada kargo geldi, çerçevelerim gelmiş :) Polyeseter çerçeve almıştım ama ham halde, yanında boya da sipariş etmiştim ben boyicam yani :)
Albüme koyucam şimdi :)
M Mrs_Angel canım inşallah teşekkür ederim.
Polyester hiç boyamamıştım çok heyecanlıyım bakalım nasıl olacak :)Hayırlısı diyelim kuzum araştıralım iş sektör neydi senin ?
Ah boyama çok zevkli oluyor annemde bende çok yaptık ahşap, polyester boyama falan
kuzu eminonuhobisanat.com diye bir site . Eminönünde mağazaları da var ama ben üşendiğimden böyle yaptım tabiMrs Pink hepsi çok güzel özellikle papatyalı olanlarrr hangi sitedendi bunlar ?
Tamam canım bakayım bende çok beğendiimmmkuzu eminonuhobisanat.com diye bir site . Eminönünde mağazaları da var ama ben üşendiğimden böyle yaptım tabi
Tişikirler ayrıca beğenmene sevindiiiiim :)
çok güzeller güle güle kullan. bitmiş halini de çok merak ediyorum.belki bende sana özenirim :)kuzu eminonuhobisanat.com diye bir site . Eminönünde mağazaları da var ama ben üşendiğimden böyle yaptım tabi
Tişikirler ayrıca beğenmene sevindiiiiim :)
Sitedeki halinden daha güzel geldiler :, bak sen de kuzucum :)Tamam canım bakayım bende çok beğendiimmm
Sağol kuzucum, bitmiş halini ben de emrak ediyorum yapayım da göstereyim size hemen :)çok güzeller güle güle kullan. bitmiş halini de çok merak ediyorum.belki bende sana özenirim :)
Aa çok güzelmiş bu da beklediğimden daha güzelmiş hattaSitedeki halinden daha güzel geldiler :, bak sen de kuzucum :)
Sağol kuzucum, bitmiş halini ben de emrak ediyorum yapayım da göstereyim size hemen :)
Ay kabul günüm bugün herhalde, duvar kağıdım da geldi @Conchiglia cığımın da dikkatine.
Yükledim onu da bir bakın bakalım rengine :)
İyi bari şanslı günümdeyim kısmen ddemek kiAa çok güzelmiş bu da beklediğimden daha güzelmiş hatta
hadi ya defolumuymuş neyse çözümü varmış ama bişey olmaz o kadarcıktannİyi bari şanslı günümdeyim kısmen ddemek ki
Ama defosu varmış, belli aralıklarla aynı hizada beyaz etrafı yeşilimsi noktalar var. Onu daAuralee ciimin verdiği kes yapıştır taktiğiyle halledersem iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?