- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
hadi ya defolumuymuş neyse çözümü varmış ama bişey olmaz o kadarcıktann
10 liraya bu kadar oluyor tabii , normall
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi ya defolumuymuş neyse çözümü varmış ama bişey olmaz o kadarcıktann
amaan daha ne olsun Ya kafein_ hiç gelmedi dimi düğünden sonra10 liraya bu kadar oluyor tabii , normall
Hayır canım hiiiiiiç gelmedi hemi de hiiç!amaan daha ne olsun Ya kafein_ hiç gelmedi dimi düğünden sonra
Nerelerde acepHayır canım hiiiiiiç gelmedi hemi de hiiç!
sevdim kuzu renginii :) bu arada iş kötü almış bi an önce aramaya başla kuzu zamanın var en azındanSitedeki halinden daha güzel geldiler :, bak sen de kuzucum :)
Sağol kuzucum, bitmiş halini ben de emrak ediyorum yapayım da göstereyim size hemen :)
Ay kabul günüm bugün herhalde, duvar kağıdım da geldi @Conchiglia cığımın da dikkatine.
Yükledim onu da bir bakın bakalım rengine :)
Sağol kuzucum :) Evet 1 ay kadar bi vaktim var iyi değerlendirmem gerek bakalımmsevdim kuzu renginii :) bu arada iş kötü almış bi an önce aramaya başla kuzu zamanın var en azından
Ben ilanlara gömüldüm resmen kuzuEe kızlarr hiç ses yok bugünn
BEnde bir takım işler içerisindeyim şu freelance için kuzucumBen ilanlara gömüldüm resmen kuzu
Sizin sesiniz niçün çıkmıyooor :)
Ayy var mı fikir , bir gelişmee :)BEnde bir takım işler içerisindeyim şu freelance için kuzucum
Kuzucum teşekkür ederiiim, rüyalarıma giriyo resmen yok ünitesi yok perdesiMrs Pink duvar kağıdını ok beğendim canım çok tatlı bir oda oluyor maşallah
aa iyiymiş biizm lambaderler noldu acaba hala ses yok benimkinde :)Ayy var mı fikir , bir gelişmee :)
Ek iş hepimize lazım galiba, tabi önce asılını bulayım da ben
Kuzucum teşekkür ederiiim, rüyalarıma giriyo resmen yok ünitesi yok perdesi
Üniteyi 7-10 gün demelerine rağmen hemen kargolamışlar , şubede görünüyo ama kargoya ulaşamıyorum tabii
Ayy var mı fikir , bir gelişmee :)
Ek iş hepimize lazım galiba, tabi önce asılını bulayım da ben
Kuzucum teşekkür ederiiim, rüyalarıma giriyo resmen yok ünitesi yok perdesi
Üniteyi 7-10 gün demelerine rağmen hemen kargolamışlar , şubede görünüyo ama kargoya ulaşamıyorum tabii
Vaktimin olması da bişey tabii kuzu şükür...VAr gibi duruyor kuzuucum kesinleşince ilk size bildiricem :) Bulursun kuzum dert etme vaktin var çok şükür
Bulabildin mi kuzuBEnde bir takım işler içerisindeyim şu freelance için kuzucum
İnşallah kuzucumVaktimin olması da bişey tabii kuzu şükür...
Haydi bakalım inşallah çıkar bişeyler :))
Dışarıdan iş veren bulamadım ama kendim birşeyler yapmaya çalışıyorum kuzu Auralee gibi instagramdan plan yapıyorum şimdilikBulabildin mi kuzu