• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sitedeki halinden daha güzel geldiler :, bak sen de kuzucum :)

Sağol kuzucum, bitmiş halini ben de emrak ediyorum yapayım da göstereyim size hemen :)
Ay kabul günüm bugün herhalde, duvar kağıdım da geldi @Conchiglia cığımın da dikkatine.
Yükledim onu da bir bakın bakalım rengine :)
sevdim kuzu renginii :) bu arada iş kötü almış bi an önce aramaya başla kuzu zamanın var en azından

BEnde bir takım işler içerisindeyim şu freelance için kuzucum
Ayy var mı fikir , bir gelişmee :)
Ek iş hepimize lazım galiba, tabi önce asılını bulayım da ben :D
Mrs Pink Mrs Pink duvar kağıdını ok beğendim canım çok tatlı bir oda oluyor maşallah
Kuzucum teşekkür ederiiim, rüyalarıma giriyo resmen yok ünitesi yok perdesi :D
Üniteyi 7-10 gün demelerine rağmen hemen kargolamışlar , şubede görünüyo ama kargoya ulaşamıyorum tabii

Ek iş hepimize lazım galiba, tabi önce asılını bulayım da ben :KK70:

Kuzucum teşekkür ederiiim, rüyalarıma giriyo resmen yok ünitesi yok perdesi :KK70:
Üniteyi 7-10 gün demelerine rağmen hemen kargolamışlar , şubede görünüyo ama kargoya ulaşamıyorum tabii
aa iyiymiş biizm lambaderler noldu acaba hala ses yok benimkinde :)
iş konusunuda dert etme canım bulunur bir şekilde. allah yardımcınız olsun

Amin kuzucum inşallah....
Benim lambaderde de ses yok tabi tedarik ediliyor diyo. O da gelsin çabucak yaa bu merakla nasıl yaşayayım ben :)

Ek iş hepimize lazım galiba, tabi önce asılını bulayım da ben :KK70:

Kuzucum teşekkür ederiiim, rüyalarıma giriyo resmen yok ünitesi yok perdesi :KK70:

VAr gibi duruyor kuzuucum kesinleşince ilk size bildiricem :) Bulursun kuzum dert etme vaktin var çok şükür

Back