Yok zaten 12 kişiye ihtiyacım yok benim. 12 kişilik misafir var, 6 kişilik günlük var elde şu an. O sarılara uyacak 6 kişilik lazımzaten sen onu yazdıktan sorna görünce hemen şimşek çaktıbu 4 kişilik ama 12 ye tamamlamak için 3 set almak lazım neyse kafanı karıştırmıyım sen beyaza odaklan sarı ve beyaz çok güzel duracak
bu güzelmiş ama bulunur elbet böyle bişicurlygirl http://www.porselensepeti.com/kutahya-porselen-zeugma-gri-somon-yemek-seti bunun düz rengiolsa uyardı tabi
Ay evet bendim bak yine aklıma girdi yaOf napsam ki Ama benim diğer 6 kişilikle çok alakasız hani olur mu ki bilemedim. Az önceki anlattığım düğün temasından da belli bence benim beğendiğim
Kuzu senin o güzel fotoğrafından sonra valla bişeyin içinde kalmasına gerek yok, plansız olan güzellikler yetmiş :)
Tefal çok beğendimm kullanıyorum devamlı :)Ahah ciddi olamazsın ben bunu nasıl atlamışımE birini satsaydın bari ya da hediye etseydin Diğeri ne philips azur mu
Aa tefal de iyi aslında benim şu an evdeki de güzeldi de eskidi tabi :) Canın sıkıldıkça ütü değiştiriyorsundur artık evdeTefal çok beğendimm kullanıyorum devamlı :)
Bi sürü şey ütüliceksem nevresimler örtüler falan kazanlıyı açıyorum ama bir iki şey varsa hemen bunla ütülüyorum iyi oluyoAa tefal de iyi aslında benim şu an evdeki de güzeldi de eskidi tabi :) Canın sıkıldıkça ütü değiştiriyorsundur artık evde
Hatundaki lükse bakBi sürü şey ütüliceksem nevresimler örtüler falan kazanlıyı açıyorum ama bir iki şey varsa hemen bunla ütülüyorum iyi oluyo
yaaa deme öyle ayrıca napiim şimdi gelen hediyeyi çöpe mi atiim, çok samimi olduğum bi abla var demişti normal ütü al bide, kazanlıyı hep takamassın yok demiştim ben almayınca kendi almışHatundaki lükse bak
Günaydınlaarr, güle güle kullan canımve aldım gitti :)
saol canım şimdide ne zmaan gelicek heyecanı var :)Günaydınlaarr, güle güle kullan canım
Kıyamaaam canım yaaa gelir p.tesi veya salı bilirim o duyguyu çok zamanmış gibi gelir hergün kulağını kabartırsın bana gelmiş olabilir nerden nerden diye durur birkaç defa yuzun duşer ve beklemediğin anda gelirsaol canım şimdide ne zmaan gelicek heyecanı var :)
hihi aynen bu duygular :) sende ne var ne yok canımKıyamaaam canım yaaa gelir p.tesi veya salı bilirim o duyguyu çok zamanmış gibi gelir hergün kulağını kabartırsın bana gelmiş olabilir nerden nerden diye durur birkaç defa yuzun duşer ve beklemediğin anda gelirhııı gelmesi gerekirdi geç bile kaldı deriz
olmazmıı :) kayınvalideciğim gelecek ya onu bekliyoruz
olmazmıı :) kayınvalideciğim gelecek ya onu bekliyoruz
evet canım baya ağırbu hafta mı geliyor , ağır misafirin var desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?