Yaaa işte geldim burdayımmmm. Ve ağzım açık kaldı. Resmen şuan duvar kağıdı inceliyodum biliyomusun yapsak mı acaba diye!kızlarrr oraya atamadım yaaMrs Pink
Sanada yapıciim dahaAy evet gördüm yaa yerim :) HeyyooMrs Pink
Yapılabilir o duvar benim hoşuma gitti tam duvar kağıtlık kuzu :) ne demekk kuzucumm :) bence sağ tarafa da koyulabilcek bişeyleri olan bi ünite seç onların boyutları ne hiç bilemedim tabi öyle çizdim onu :)Yaaa işte geldim burdayımmmm. Ve ağzım açık kaldı. Resmen şuan duvar kağıdı inceliyodum biliyomusun yapsak mı acaba diye!Bir de acaba çıkıntıya mı diğer kısma mı diye düşünmüştüm cevabı almış oldum.
Ne güzel olmuş buu , çok sevdim bu haliniii , teşekkür ederim kuzucum yaaa uğraştırdım seniii
Bu üniteyi mi alayım acaba o zamaaaan
Az önce bir seçenek daha buldum ama alçaktı göstericem onu da :)
Uu çok heyecanlı yaaSanada yapıciim daha
İyi bir tasarımcı ihtiyacı senden önce sezer kuzuYaaa işte geldim burdayımmmm. Ve ağzım açık kaldı. Resmen şuan duvar kağıdı inceliyodum biliyomusun yapsak mı acaba diye!Bir de acaba çıkıntıya mı diğer kısma mı diye düşünmüştüm cevabı almış oldum.
Ne güzel olmuş buu , çok sevdim bu haliniii , teşekkür ederim kuzucum yaaa uğraştırdım seniii
Bu üniteyi mi alayım acaba o zamaaaan
Az önce bir seçenek daha buldum ama alçaktı göstericem onu da :)
O zaman duvar kağıdını da daha detaylı bakayım artıkYapılabilir o duvar benim hoşuma gitti tam duvar kağıtlık kuzu :) ne demekk kuzucumm :) bence sağ tarafa da koyulabilcek bişeyleri olan bi ünite seç onların boyutları ne hiç bilemedim tabi öyle çizdim onu :)
Kuzuu sevmedim ben bunu çok minnak buuBuydu, ama 27,5 cm miş ya. Bu olursa tv nin duvara monte edilmesi gerekir.
Ama çizim çok tatlı , duvar kağıdına bayıldım şimdi napıciiiiim
İyi bir tasarımcı ihtiyacı senden önce sezer kuzu
Uu çok heyecanlı yaaKısmet olur da ev alabilirsek çok daha iç rahatlığıyla her şeyi yapabiliriz :) Nişanlım ocak gibi alalım yavaştan eşyaları yerleştirir evi düzenleriz diyor, rahat rahat zamanımız olacak yani. Yatak odası modeli de fiyatını aldık, siparişi verirsek 1 haftada getireceklermiş o yüzden evi bekliyoruz, ona göre detaylı çizim de verebiliriz o zamana :)
aaa bu güzel haber ocağa bişey kalmadı zaten kuzuu yavaştan bakın siz seçim sonrası piyasa normale döner :)Uu çok heyecanlı yaaKısmet olur da ev alabilirsek çok daha iç rahatlığıyla her şeyi yapabiliriz :) Nişanlım ocak gibi alalım yavaştan eşyaları yerleştirir evi düzenleriz diyor, rahat rahat zamanımız olacak yani. Yatak odası modeli de fiyatını aldık, siparişi verirsek 1 haftada getireceklermiş o yüzden evi bekliyoruz, ona göre detaylı çizim de verebiliriz o zamana :)
Evet minnak di mi, tamam geçtik onu o zamanKuzuu sevmedim ben bunu çok minnak buu
aşağı yukarı yakalamışım 90x25 çizmiştim bende :) bencede şirin dururlarO zaman duvar kağıdını da daha detaylı bakayım artık
Onlar da 80x20 imiş kuzucum derinliği de 22ydi sanırım. O kısmını çok sevdim ben de bu ünitenin. Hem salonda düz raf var farklı olurdu bu
ahahhahaUu çok heyecanlı yaaKısmet olur da ev alabilirsek çok daha iç rahatlığıyla her şeyi yapabiliriz :) Nişanlım ocak gibi alalım yavaştan eşyaları yerleştirir evi düzenleriz diyor, rahat rahat zamanımız olacak yani. Yatak odası modeli de fiyatını aldık, siparişi verirsek 1 haftada getireceklermiş o yüzden evi bekliyoruz, ona göre detaylı çizim de verebiliriz o zamana :)
Ay evet baya yakalamışsn valalhi tebrikler kuzucum. Demek ki böyle durabilecekler o zaman bu baya sevindirici bi haber olduaşağı yukarı yakalamışım 90x25 çizmiştim bende :) bencede şirin dururlar
Lambaderi de sağ tarafa koydum farkeddiysenAy evet baya yakalamışsn valalhi tebrikler kuzucum. Demek ki böyle durabilecekler o zaman bu baya sevindirici bi haber oldu
Ay iviiit zaten orayı düşünüyordum onun için, açıp açıp bakıyorum çizime fark etmemem mümkün değil!Lambaderi de sağ tarafa koydum farkeddiysen
tamamla hemen bende merak ediyorum çünküAy iviiit zaten orayı düşünüyordum onun için, açıp açıp bakıyorum çizime fark etmemem mümkün değil!
Ay odayı bi an önce tamamlayasım geldi ama şuan çok fenaaa
Ay şu an istemsizce çok güldümAyyy diğer kızlar fotoğraftamı kaldı
HahahAyyy diğer kızlar fotoğraftamı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?