2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlarrr oraya atamadım yaa Mrs Pink
Yaaa işte geldim burdayımmmm. Ve ağzım açık kaldı. Resmen şuan duvar kağıdı inceliyodum biliyomusun yapsak mı acaba diye! Bir de acaba çıkıntıya mı diğer kısma mı diye düşünmüştüm cevabı almış oldum.
Ne güzel olmuş buu , çok sevdim bu haliniii , teşekkür ederim kuzucum yaaa uğraştırdım seniii
Bu üniteyi mi alayım acaba o zamaaaan

Az önce bir seçenek daha buldum ama alçaktı göstericem onu da :)

Yapılabilir o duvar benim hoşuma gitti tam duvar kağıtlık kuzu :) ne demekk kuzucumm :) bence sağ tarafa da koyulabilcek bişeyleri olan bi ünite seç onların boyutları ne hiç bilemedim tabi öyle çizdim onu :)

Buydu, ama 27,5 cm miş ya. Bu olursa tv nin duvara monte edilmesi gerekir.
Ama çizim çok tatlı , duvar kağıdına bayıldım şimdi napıciiiiim

Eklentiler

• 789456.png
    313,2 KB · Görüntüleme: 57
Sanada yapıciim daha
Uu çok heyecanlı yaa Kısmet olur da ev alabilirsek çok daha iç rahatlığıyla her şeyi yapabiliriz :) Nişanlım ocak gibi alalım yavaştan eşyaları yerleştirir evi düzenleriz diyor, rahat rahat zamanımız olacak yani. Yatak odası modeli de fiyatını aldık, siparişi verirsek 1 haftada getireceklermiş o yüzden evi bekliyoruz, ona göre detaylı çizim de verebiliriz o zamana :)
İyi bir tasarımcı ihtiyacı senden önce sezer kuzu

Yapılabilir o duvar benim hoşuma gitti tam duvar kağıtlık kuzu :) ne demekk kuzucumm :) bence sağ tarafa da koyulabilcek bişeyleri olan bi ünite seç onların boyutları ne hiç bilemedim tabi öyle çizdim onu :)
O zaman duvar kağıdını da daha detaylı bakayım artık
Onlar da 80x20 imiş kuzucum derinliği de 22ydi sanırım. O kısmını çok sevdim ben de bu ünitenin. Hem salonda düz raf var farklı olurdu bu

İyi bir tasarımcı ihtiyacı senden önce sezer kuzu

Hihi kesinliklee!

1 haftada mı çok iyiymiş o zaman , risk almamış olacaksın böylece odana göre ayarlatırsın başlığını

aaa bu güzel haber ocağa bişey kalmadı zaten kuzuu yavaştan bakın siz seçim sonrası piyasa normale döner :)

O zaman duvar kağıdını da daha detaylı bakayım artık
Onlar da 80x20 imiş kuzucum derinliği de 22ydi sanırım. O kısmını çok sevdim ben de bu ünitenin. Hem salonda düz raf var farklı olurdu bu
aşağı yukarı yakalamışım 90x25 çizmiştim bende :) bencede şirin dururlar

ahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…