• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaaa çok güzeller iştee, bunlar sana geçen gösterdiğim çerçeveler hatırladın mı küçük mü olur demiştiim.
Ona bi karar versem bunları hemen alıcam çok sevimlileeeeeer
Öff ne heves ettim yeni buldum diye allahm yaa :D Kafa kalmamış

Immm bu da çok güzel, duvar kağıdımın renginde belki sen alırsın ilerde kimbiliiiiir :KK70:

Hiç anlamıyorum ve çok sinir oluyorum :KK70:
Kafamda tasarladıklarıma baya uyuyor :)
Bu arada baktım şimdi de gayet iyi bence fotoğraf boyutları

Kafamda tasarladıklarıma baya uyuyor :)
Bu arada baktım şimdi de gayet iyi bence fotoğraf boyutları
Ya iadesi de vardır bi şansımı deneyebilirim belki en azından. Bi de aralara daha büyüklerden falan istiyorum . Kare dikdörtgen falan :))
Çok şey istiyorum di mi öff

Ya iadesi de vardır bi şansımı deneyebilirim belki en azından. Bi de aralara daha büyüklerden falan istiyorum . Kare dikdörtgen falan :))
Çok şey istiyorum di mi öff
Çok fazla çerçeve demek çok fazla para gidecek demek, sonra pijamadaki gibi toplamı görünce dumur olmayalım :D
ya okadar konuşmuşsunuz bana bildirim gelmedi kaçırmışım hepsini :KK43:
Yok ya çok kaçırmadın bugün durgunuz :)

Çok fazla çerçeve demek çok fazla para gidecek demek, sonra pijamadaki gibi toplamı görünce dumur olmayalım :KK70:
Yok kuzu ya ortalama 5-6 tanecik istemiştim benn :( 6 olmasa da olur 5 iadeal :D
Tabi zaten bi tane istesem miadan alırım paşalar gibi ama... Olmuyor bu adetlerle :D

ay çok güzelmiş ama pahalı sanki
Evet kuzu pahalı tabi, ama parçalar ayrı ayrı olsa yine kıyardım vallahi ne yalan söyleyeyim. Ben böyle farklı formlarda ama ayrı ayrı istiyorum. Oval kare dikdörtgen yuvarlak falan değişik değişik alıp kendim istediğim gibi yerleştireyim istiyorum.
Ama polyester çerçeveler buldum şimdi bunlar gibi çok uyguna. Onları inceliyorum :)

Evet kuzu pahalı tabi, ama parçalar ayrı ayrı olsa yine kıyardım vallahi ne yalan söyleyeyim. Ben böyle farklı formlarda ama ayrı ayrı istiyorum. Oval kare dikdörtgen yuvarlak falan değişik değişik alıp kendim istediğim gibi yerleştireyim istiyorum.
Ama polyester çerçeveler buldum şimdi bunlar gibi çok uyguna. Onları inceliyorum :)
evet farklı farklı güzel olur polyesterlerde hem uygun hem güzel oluyor. birde ikeadan aldıklarımızı biz çok düşürdük yere :D o yüzden polyester daha iyi boşver bunlara

evet farklı farklı güzel olur polyesterlerde hem uygun hem güzel oluyor. birde ikeadan aldıklarımızı biz çok düşürdük yere :KK70: o yüzden polyester daha iyi boşver bunlara
Haha ben de sağlam olur mu ki acaba diye endişe etmiştim bak bunu söylemen iyi oldu kuzu. Sonunda bişiler uydurucam galiba o yemek masasının yanındaki duvar kağıdına :D
Ya ama bak çerçeveler şunun gibi. Arkalığı yok yani , acaba fotoğtafı kenardan yapıştırsam falan olmaz mı duvara monte olacak nasılsa :D

Eklentiler

• Resim_1441122493 (1).jpg
    Resim_1441122493 (1).jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 46
Haha ben de sağlam olur mu ki acaba diye endişe etmiştim bak bunu söylemen iyi oldu kuzu. Sonunda bişiler uydurucam galiba o yemek masasının yanındaki duvar kağıdına :KK70:
Ya ama bak çerçeveler şunun gibi. Arkalığı yok yani , acaba fotoğtafı kenardan yapıştırsam falan olmaz mı duvara monte olacak nasılsa :KK70:
duvara nasıl monte olacak bu arkasında askı yeri varmı bari

Back