- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Yaaa çok güzeller iştee, bunlar sana geçen gösterdiğim çerçeveler hatırladın mı küçük mü olur demiştiim.
Ona bi karar versem bunları hemen alıcam çok sevimlileeeeeer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok güzeller iştee, bunlar sana geçen gösterdiğim çerçeveler hatırladın mı küçük mü olur demiştiim.
Immm bu da çok güzel, duvar kağıdımın renginde belki sen alırsın ilerde kimbiliiiiirÖff ben de bunu beğendim kahretsin
http://www.evidea.com/gold-dekor-01-metalik-duvar-cercevesi-kahve-XGD713/p/366093
Hiç anlamıyorum ve çok sinir oluyorumNeden hep pahalı şeyler bizi buluyor ki
Öff ne heves ettim yeni buldum diye allahm yaa Kafa kalmamışYaaa çok güzeller iştee, bunlar sana geçen gösterdiğim çerçeveler hatırladın mı küçük mü olur demiştiim.
Ona bi karar versem bunları hemen alıcam çok sevimlileeeeeer
Kafamda tasarladıklarıma baya uyuyor :)Immm bu da çok güzel, duvar kağıdımın renginde belki sen alırsın ilerde kimbiliiiiir
Hiç anlamıyorum ve çok sinir oluyorum
Ya iadesi de vardır bi şansımı deneyebilirim belki en azından. Bi de aralara daha büyüklerden falan istiyorum . Kare dikdörtgen falan :))Kafamda tasarladıklarıma baya uyuyor :)
Bu arada baktım şimdi de gayet iyi bence fotoğraf boyutları
Çok fazla çerçeve demek çok fazla para gidecek demek, sonra pijamadaki gibi toplamı görünce dumur olmayalımYa iadesi de vardır bi şansımı deneyebilirim belki en azından. Bi de aralara daha büyüklerden falan istiyorum . Kare dikdörtgen falan :))
Çok şey istiyorum di mi öff
Yok ya çok kaçırmadın bugün durgunuz :)ya okadar konuşmuşsunuz bana bildirim gelmedi kaçırmışım hepsini
Bak bunun birleşik olmayan versiyonunu hayal ediyorum işte ben!Kafamda tasarladıklarıma baya uyuyor :)
Bu arada baktım şimdi de gayet iyi bence fotoğraf boyutları
Yok kuzu ya ortalama 5-6 tanecik istemiştim benn 6 olmasa da olur 5 iadealÇok fazla çerçeve demek çok fazla para gidecek demek, sonra pijamadaki gibi toplamı görünce dumur olmayalım
Geç olsun güç olmasın kuzucum, biz de sıkılıyorduk işte hoşgeldinya okadar konuşmuşsunuz bana bildirim gelmedi kaçırmışım hepsini
Heralde bunu alsan daha uyguna gelecekBak bunun birleşik olmayan versiyonunu hayal ediyorum işte ben!
http://www.evidea.com/ahsap-tasarim-5li-cerceve-beyaz-ahp152/p/215478
Kesinlikleee Bir tanesi 55-60 lira oluncaHeralde bunu alsan daha uyguna gelecek
ay çok güzelmiş ama pahalı sankiBak bunun birleşik olmayan versiyonunu hayal ediyorum işte ben!
http://www.evidea.com/ahsap-tasarim-5li-cerceve-beyaz-ahp152/p/215478
Evet kuzu pahalı tabi, ama parçalar ayrı ayrı olsa yine kıyardım vallahi ne yalan söyleyeyim. Ben böyle farklı formlarda ama ayrı ayrı istiyorum. Oval kare dikdörtgen yuvarlak falan değişik değişik alıp kendim istediğim gibi yerleştireyim istiyorum.ay çok güzelmiş ama pahalı sanki
evet farklı farklı güzel olur polyesterlerde hem uygun hem güzel oluyor. birde ikeadan aldıklarımızı biz çok düşürdük yere o yüzden polyester daha iyi boşver bunlaraEvet kuzu pahalı tabi, ama parçalar ayrı ayrı olsa yine kıyardım vallahi ne yalan söyleyeyim. Ben böyle farklı formlarda ama ayrı ayrı istiyorum. Oval kare dikdörtgen yuvarlak falan değişik değişik alıp kendim istediğim gibi yerleştireyim istiyorum.
Ama polyester çerçeveler buldum şimdi bunlar gibi çok uyguna. Onları inceliyorum :)
Haha ben de sağlam olur mu ki acaba diye endişe etmiştim bak bunu söylemen iyi oldu kuzu. Sonunda bişiler uydurucam galiba o yemek masasının yanındaki duvar kağıdınaevet farklı farklı güzel olur polyesterlerde hem uygun hem güzel oluyor. birde ikeadan aldıklarımızı biz çok düşürdük yere o yüzden polyester daha iyi boşver bunlara
duvara nasıl monte olacak bu arkasında askı yeri varmı bariHaha ben de sağlam olur mu ki acaba diye endişe etmiştim bak bunu söylemen iyi oldu kuzu. Sonunda bişiler uydurucam galiba o yemek masasının yanındaki duvar kağıdına
Ya ama bak çerçeveler şunun gibi. Arkalığı yok yani , acaba fotoğtafı kenardan yapıştırsam falan olmaz mı duvara monte olacak nasılsa
Çok güzel soru Sanırım yok kuzu ona da bir çare lazımduvara nasıl monte olacak bu arkasında askı yeri varmı bari
Arayıp onu da çözdüm arkalıklıymış bunlar öyle geliyormuş zaten yaniduvara nasıl monte olacak bu arkasında askı yeri varmı bari
ozaman sorun yok yaniArayıp onu da çözdüm arkalıklıymış bunlar öyle geliyormuş zaten yani