• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

M Mrs_Angel albüme baktım da hep fincan :KK70::KK70:
Yok canım sende aşk olsun fincandan başka birşey göremedinmi şaka gibisin :KK70: o fincan kısmı zaten artık bunaldığım bir taraftı amacım diğerlerini göstermekti dün akşam da bir kaç birşey aldım onlarıda albüme koyacağım tepe homdan renkli bardak ve kahvaltılık reçel vs koymak için kaseler aldım renkli :rolleyes:

Yok canım sende aşk olsun fincandan başka birşey göremedinmi şaka gibisin :KK70: o fincan kısmı zaten artık bunaldığım bir taraftı amacım diğerlerini göstermekti dün akşam da bir kaç birşey aldım onlarıda albüme koyacağım tepe homdan renkli bardak ve kahvaltılık reçel vs koymak için kaseler aldım renkli :rolleyes:
Fincandan albüm görünmüyor :D Güle güle kullan canım :)

Fincandan albüm görünmüyor :KK70: Güle güle kullan canım :)
Hepsi hediye neyapayım o_O başa gelen çekilir artık dağıtacam fazlalıkları teşekkür ederim sağol.
Bu arada dun bardakla kase aldım dedim ya bernardoda cok şık tabak kase şeker kahve çay seti gordum ve indrimdeydi ama alamadım sizin için resimler cektim ama bu arada aldığım bardak ve kaseleri koydum albume :-)

İşte dün çekebildiklerim o bambu kaseleri almak istedim ama pahalı geldi çerez cips falan koyarım diye 19 kusuratlı tanesi % 50 indrim olmasına rağmen ama kasaya gittiğinde % 20 daha yapıyor 16 kusurata geliyor bıraktım alamadım keza bernardodaki o baykuşlu pastel tonlarındaki porselenler bayıldım indrim olmasına ragmen pahalıydı dokunamadı.m ama 3 lü fırın kapları vardı 39 tl işte o alınabilirdi dikdörtgen ve derindi ama onuda alamdım

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    106,6 KB · Görüntüleme: 148
  • image.jpeg
    image.jpeg
    113,7 KB · Görüntüleme: 136
  • image.jpeg
    image.jpeg
    109,3 KB · Görüntüleme: 143
  • image.jpeg
    image.jpeg
    96,3 KB · Görüntüleme: 147
  • image.jpeg
    image.jpeg
    82,9 KB · Görüntüleme: 133
Hepsi hediye neyapayım o_O başa gelen çekilir artık dağıtacam fazlalıkları teşekkür ederim sağol.
Bu arada dun bardakla kase aldım dedim ya bernardoda cok şık tabak kase şeker kahve çay seti gordum ve indrimdeydi ama alamadım sizin için resimler cektim ama bu arada aldığım bardak ve kaseleri koydum albume :-)
Mavi bardaklara bayıldımm :)

Back