• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlarrr oraya atamadım yaa Mrs Pink Mrs Pink
Yaaa işte geldim burdayımmmm. Ve ağzım açık kaldı. Resmen şuan duvar kağıdı inceliyodum biliyomusun yapsak mı acaba diye! :D Bir de acaba çıkıntıya mı diğer kısma mı diye düşünmüştüm cevabı almış oldum.
Ne güzel olmuş buu , çok sevdim bu haliniii , teşekkür ederim kuzucum yaaa uğraştırdım seniii
Bu üniteyi mi alayım acaba o zamaaaan :D

Az önce bir seçenek daha buldum ama alçaktı göstericem onu da :)

Yaaa işte geldim burdayımmmm. Ve ağzım açık kaldı. Resmen şuan duvar kağıdı inceliyodum biliyomusun yapsak mı acaba diye! :KK70: Bir de acaba çıkıntıya mı diğer kısma mı diye düşünmüştüm cevabı almış oldum.
Ne güzel olmuş buu , çok sevdim bu haliniii , teşekkür ederim kuzucum yaaa uğraştırdım seniii
Bu üniteyi mi alayım acaba o zamaaaan :KK70:

Yapılabilir o duvar benim hoşuma gitti tam duvar kağıtlık kuzu :) ne demekk kuzucumm :) bence sağ tarafa da koyulabilcek bişeyleri olan bi ünite seç onların boyutları ne hiç bilemedim tabi öyle çizdim onu :)

Buydu, ama 27,5 cm miş ya. Bu olursa tv nin duvara monte edilmesi gerekir.
Ama çizim çok tatlı , duvar kağıdına bayıldım şimdi napıciiiiim :D

Eklentiler

• 789456.png
    789456.png
    313,2 KB · Görüntüleme: 57
Sanada yapıciim daha :KK70:
Uu çok heyecanlı yaa :rolleyes: Kısmet olur da ev alabilirsek çok daha iç rahatlığıyla her şeyi yapabiliriz :) Nişanlım ocak gibi alalım yavaştan eşyaları yerleştirir evi düzenleriz diyor, rahat rahat zamanımız olacak yani. Yatak odası modeli de fiyatını aldık, siparişi verirsek 1 haftada getireceklermiş o yüzden evi bekliyoruz, ona göre detaylı çizim de verebiliriz o zamana :)
Yaaa işte geldim burdayımmmm. Ve ağzım açık kaldı. Resmen şuan duvar kağıdı inceliyodum biliyomusun yapsak mı acaba diye! :KK70: Bir de acaba çıkıntıya mı diğer kısma mı diye düşünmüştüm cevabı almış oldum.
Bu üniteyi mi alayım acaba o zamaaaan :KK70:

İyi bir tasarımcı ihtiyacı senden önce sezer kuzu :D

Yapılabilir o duvar benim hoşuma gitti tam duvar kağıtlık kuzu :) ne demekk kuzucumm :) bence sağ tarafa da koyulabilcek bişeyleri olan bi ünite seç onların boyutları ne hiç bilemedim tabi öyle çizdim onu :)
O zaman duvar kağıdını da daha detaylı bakayım artık :D
Onlar da 80x20 imiş kuzucum derinliği de 22ydi sanırım. O kısmını çok sevdim ben de bu ünitenin. Hem salonda düz raf var farklı olurdu bu

İyi bir tasarımcı ihtiyacı senden önce sezer kuzu :KK70:

Hihi kesinliklee! :D
Uu çok heyecanlı yaa :rolleyes: Kısmet olur da ev alabilirsek çok daha iç rahatlığıyla her şeyi yapabiliriz :) Nişanlım ocak gibi alalım yavaştan eşyaları yerleştirir evi düzenleriz diyor, rahat rahat zamanımız olacak yani. Yatak odası modeli de fiyatını aldık, siparişi verirsek 1 haftada getireceklermiş o yüzden evi bekliyoruz, ona göre detaylı çizim de verebiliriz o zamana :)

1 haftada mı çok iyiymiş o zaman , risk almamış olacaksın böylece odana göre ayarlatırsın başlığını :D

aaa bu güzel haber ocağa bişey kalmadı zaten kuzuu yavaştan bakın siz seçim sonrası piyasa normale döner :)

O zaman duvar kağıdını da daha detaylı bakayım artık :KK70:
Onlar da 80x20 imiş kuzucum derinliği de 22ydi sanırım. O kısmını çok sevdim ben de bu ünitenin. Hem salonda düz raf var farklı olurdu bu
aşağı yukarı yakalamışım 90x25 çizmiştim bende :) bencede şirin dururlar

ahahhaha :D :D

Back