I ıh yokmuş sorunozaman sorun yok yani
hahaI ıh yokmuş sorun
Haydi bakalım orjinal fikirlerini sabırsızlıkla bekliciiim, iyi yolculuklar kuzucumhahayarın düşünücem bunun için bir çözüm şuan servis beni bekler iyi akşamlar :)
Biz geçen gün aldık kuzu 5- 6 tane duvara yapıcaz böyle ama bizim hepsi dikdörtgen düz :)KesinlikleeeBir tanesi 55-60 lira olunca
Ay şunu alıp parçalarını ayırasım var yaaaa
Günaydın kızlar, evet cnm bende anlamış değilimAy çok fena ama gerçekten nden sana sürekli fincan geliyo ben de anlamadım
Tam olarak böyle hissediyorum işte
Yok canım sende aşk olsun fincandan başka birşey göremedinmi şaka gibisin
Hemen yağsın hemen hem çok severim hemde kar kalkınca bu demek oluyorki düğünüme az kaldı sevdiceğime evime kavuşmama az kaldı zilleri çalıyor demekYine geldik meşhur kışımıza. Kar yağsa bari etraf şenlenir
Fincandan albüm görünmüyorYok canım sende aşk olsun fincandan başka birşey göremedinmi şaka gibisino fincan kısmı zaten artık bunaldığım bir taraftı amacım diğerlerini göstermekti dün akşam da bir kaç birşey aldım onlarıda albüme koyacağım tepe homdan renkli bardak ve kahvaltılık reçel vs koymak için kaseler aldım renkli
Hepsi hediye neyapayımFincandan albüm görünmüyorGüle güle kullan canım :)
Mavi bardaklara bayıldımm :)Hepsi hediye neyapayımbaşa gelen çekilir artık dağıtacam fazlalıkları teşekkür ederim sağol.
Bu arada dun bardakla kase aldım dedim ya bernardoda cok şık tabak kase şeker kahve çay seti gordum ve indrimdeydi ama alamadım sizin için resimler cektim ama bu arada aldığım bardak ve kaseleri koydum albume
Ay ne güzel de çizmiş :)kızlarrr oraya atamadım yaaMrs Pink
Ay ne güzel de çizmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?