Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haha hatlar karıştıysa demekkAma ben göstermedim duvar kağıdıı, conchiglia o :)
Bu ünite var zaten kuzucum, seçeneklerim arasındaydı ondan bunu yaptı @Conchiglia cığım http://urun.gittigidiyor.com/ev-bah...wwod4zMMlg&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 burada kendisi :)bi yemeğe gittim geldim ben de kaynatmışsınız odanın çizimini beğendim tabikide böyle bi ünite bulmak lazım
Çok da uygundu onu mu alayım acabaaa . İlk gönderdiğimi kendimde sevmedim ayrıca neden gönderdiysem hahah
Sen senin serinin makinasını düşün bence azcık dahaHadi ya ben baya baya braun tarafına gitmiştim kafadan
Düşündüm ve o olsun madem :)Sen senin serinin makinasını düşün bence azcık daha
Eh oldu bu iş o zamaan :))Düşündüm ve o olsun madem :)
phılıps HP8250 salon dry pro saç kurutma makinasıymış benimki n11den indirimle 110 tl ye almışım taaa şubatta vay becurlygirl canım senin saç kurutma makinesi hangisi ben bulamadım albümde. Saçlar gür ve kabarık zaten şekil vermek falan rahat oluyor öyle
Mavi bardaklara bayıldımm :)
Çok tatlılar dimi benimde çok hoşuma gitti hatta bu takımı işyerinden 2 arkadaş daha beğendi onlarada aldım uygunda 6 tanesi 15 tl uzunları da var daha koyu lacivert gibi onlarda çok guzeldiMavi bardaklara bayıldımm :)
Vay be yeni nişanlanmıştım benphılıps HP8250 salon dry pro saç kurutma makinasıymış benimki n11den indirimle 110 tl ye almışım taaa şubatta vay be
İnşallah evimizi de alacağız ileride bende içimden geçenleri hayallerimi gerçekleştireceğim o güne kadar sabırsızlıkla bekleyeceğimama @Conchiglia ev alana kadar bizede fikir ver olurmu takıldığımız noktalarda sana ihtiyacımız olabilirUu çok heyecanlı yaa Kısmet olur da ev alabilirsek çok daha iç rahatlığıyla her şeyi yapabiliriz :) Nişanlım ocak gibi alalım yavaştan eşyaları yerleştirir evi düzenleriz diyor, rahat rahat zamanımız olacak yani. Yatak odası modeli de fiyatını aldık, siparişi verirsek 1 haftada getireceklermiş o yüzden evi bekliyoruz, ona göre detaylı çizim de verebiliriz o zamana :)
İyi bir tasarımcı ihtiyacı senden önce sezer kuzu
Olur tabi :)İnşallah evimizi de alacağız ileride bende içimden geçenleri hayallerimi gerçekleştireceğim o güne kadar sabırsızlıkla bekleyeceğimama @Conchiglia ev alana kadar bizede fikir ver olurmu takıldığımız noktalarda sana ihtiyacımız olabilir
aa ne güzellmişcurlygirl ben de bunu beğenmiştim bak http://urun.n11.com/sac-kurutma-ve-...rotect-ionic-sac-kurutma-makinasi-a-P41726038
Kuzu akşama eşime de bi göstereyim de alıcam ya, karşılaştırma yapmaktan beynim yandı bu da gayet güzel göründü senin çizimle :) O yüzden alayım diyorum. Akşama bu işi netleştiriciim inşallah!Mrs Pink Son durum ne alıyomusun üniteyi
Vallahi bende bu mıdel istiyordum ama geçen hafta arzumun kahve makinsei gelince maliisef vazgeçtim daha sonraya artık bozulunca alırım bence al derim bu arada ben hala mutfağımı hangi renk gitsem mutfak için birtek aeliektrikli beyaz geldi diğer geri kalanı almadık ama renk işte düşündürüyor beni dün bernardoda o 4 lü seti gördüm çay kahve şeker ekmek kutusu 69 pembe ve nil yeşili vardı alıcaktım ama renge karar veremedim kahve makinem geldi beyazmı gidiyim diyorum metal grimi mi gidiyim siyahmı gidiyim bilemedim bu konuda ben kararsızım ya ona göre spatulamı bıçaklık takımımı ekmek kutumu kavanoz ve baharatlıklarımı ona göre alıp dizicemsiz nasıl yaptınız mutfağın rengini dolaplarının nasıl olacağını nasıl yakışıp yakışmayacağını
hadi bakalımmm :) duvar kağıdınıda düşünürsünKuzu akşama eşime de bi göstereyim de alıcam ya, karşılaştırma yapmaktan beynim yandı bu da gayet güzel göründü senin çizimle :) O yüzden alayım diyorum. Akşama bu işi netleştiriciim inşallah!