- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
HAvanın rengine baksana ama , gelde sıkılma yani
hiç sevmediğim mevsim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAvanın rengine baksana ama , gelde sıkılma yani
Bi gidip görme vakti gelmiş demek ki :)Ayy yerim o patileri ya ben kedilerimi özledim çok şuan yine dank etti
Benim de benim deeehiç sevmediğim mevsim
Yine geldik meşhur kışımıza. Kar yağsa bari etraf şenlenirYa nasıl bi kasvet buuuu
Ay evet her ne kadar yollarda harap olsak da o kısmı daha çok seviyorum ben de. Bak baya baya kar yağsın istedim şuan yaaa. Ne zaman yağar acabaYine geldik meşhur kışımıza. Kar yağsa bari etraf şenlenir
Ya nasıl bi kasvet buuuu
Sorma kuzu ya ne sıkılmak hem deee. Karanlık çöktü üstüme resmennRuhun sıkıldı dimi pazara kadar böyle hava
Yine geldik meşhur kışımıza. Kar yağsa bari etraf şenlenir
Kar yağınca söylenmelerini dinlemeyi sabırsızlıkla bekliyorumAy evet her ne kadar yollarda harap olsak da o kısmı daha çok seviyorum ben de. Bak baya baya kar yağsın istedim şuan yaaa. Ne zaman yağar acaba
Off bu kötü olduRuhun sıkıldı dimi pazara kadar böyle hava
O da servis gelip alabilirse tabikar yağdığında yolumuz 5 saat sürer o da var
Sorma kuzu ya ne sıkılmak hem deee. Karanlık çöktü üstüme resmenn
Pazara kadar böylemiymiş deme yaa, buna daha da çok sıkıldım işte öff nerelere kaçsam acabaaa
Kar yağınca söylenmelerini dinlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Off bu kötü oldu
O da servis gelip alabilirse tabi
Hahah ay evet inkar edemicem bunu da kesin yaparım bakKar yağınca söylenmelerini dinlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Ayy mis gibi vallahii, battaniye altında olmak yetmez, ben bir de tv karşısında sızmak istiyorum şuan . En sevdiğim şeydir bu benim yaaaEvde olsam miskin miskin battaniye altında uyurum valla , ohh mis gibi
http://www.evidea.com/decortie-kumas-kutu-raf-petrol-mavi-DCO282/p/414205Yine geldik meşhur kışımıza. Kar yağsa bari etraf şenlenir
Hahah ay evet inkar edemicem bunu da kesin yaparım bak
Ayy mis gibi vallahii, battaniye altında olmak yetmez, ben bir de tv karşısında sızmak istiyorum şuan . En sevdiğim şeydir bu benim yaaa
Ayyy bak o da ayrı bi şahane oluyobenimde ya yağmur yağacak, o sesi duyucam öyle uyucam ..
Bizimkiler evden alıp şirkette bırakıyorlar eve götürmeye gelemiyorlar Bir de soğuk oluyor ki anlatamambeklerim , gelmezse gider yatarım evde
Neden hep pahalı şeyler bizi buluyor kihttp://www.evidea.com/decortie-kumas-kutu-raf-petrol-mavi-DCO282/p/414205
Çok sevimli değil mi? Bundan pastel tonlarda bi kaç renk alıcaksın duvara asimetrik asimetrik diziceksin.
Çok istedim ama çok pahalı