• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy hahah :KK70: Taytlı da beğedim ben de kuzu ama kendimi kandırmak için, aman evde taytlı tişörtlü kombinler yapıyosun işte bırak dedim kendi kendime :KK70:
Ben hep bakıyorum böyle sonra almıyorum emin olamıyorum çünkü :D

Baak güzelmiş bu bizim baktığımız mağazadaki modeller güzel dğildi ya alt üst uyumsuz saçma saçma renkler falan vardı

İvit biz de ikilemde kaldık alırken s-m olur ama bence ya :KK70: Yani öyle aldım ben :KK70:

Albüme atayım bari bişeyler almış olayım :KK70:

Hayıır seninki gayet de güzel hem 5 TL tasarrufla kargo parasını denkleştirdik :p

Ay bu da çok tatlıı, gidersem bakarım artık :p

Evet ya kendim konusunda eminim de nişanlıma alırken karıştım :KK70:
Hayır neden arasındaki bedeni yapmamışlar merak ettim çamaşırda varmışş :KK51:

Hoff tamam o zaman kalsın bu :KK70:

Eveet ben düğün öncesi şortlu bir takım almıştım mesela lcw den çok seviyorum onu. Güzel pijamalar oluyo dediğin gibi ikş mağazada da kuzu
Ama denk getirip yakalamak lazım işte her zaman bulunmuyor :D
Evet ya çok tatlı valla çok beğendim :)

Albüme de attım kızlar :KK70: Gereksiz işler müdürü gibi hissettim şu an kendimi :KK70:

aaa kendin için aldığın 2 sini de çok beğenmiştim güle güle kullanın kuzucum

İnanırmısın ilk katoloğu actım bu modeli beğendim sen almışsın çok şeker gule gule kullanın bende mi alsam
Canım bu aldığım değil, başka bi model aldım bunda da aklım kaldı ama onu demiştim :)
Teşekkür ederiz ayrıca fiyatları gayet iyi bakabilirsin sen de :)))

Canım bu aldığım değil, başka bi model aldım bunda da aklım kaldı ama onu demiştim :)
Teşekkür ederiz ayrıca fiyatları gayet iyi bakabilirsin sen de :)))
Bakıyım bakalım sağolun kızlar kışlık ihtiyacımda vardı benim kısalar askılılar almıştım englıshten bu arada bende albüme birkaç resim daha koydum yine bana çeyiz hediyesi geldi bakın bakalım nasıllar ve yine vazgeçilmez hediyem 10. Cu takım olacak kahve fincanı :KK56: eve züccaciyeci açıcam yakında ne olur şu dönen çeyiz eksiklerinden vazgeçip başka bir şeyler alalım :KK68:

Bakıyım bakalım sağolun kızlar kışlık ihtiyacımda vardı benim kısalar askılılar almıştım englıshten bu arada bende albüme birkaç resim daha koydum yine bana çeyiz hediyesi geldi bakın bakalım nasıllar ve yine vazgeçilmez hediyem 10. Cu takım olacak kahve fincanı :KK56: eve züccaciyeci açıcam yakında ne olur şu dönen çeyiz eksiklerinden vazgeçip başka bir şeyler alalım :KK68:
Ay çok fena ama gerçekten nden sana sürekli fincan geliyo ben de anlamadım :D :D :D

Evett çok rahat geldi gözüme :) Ay alışveriş yapınca hem kötü hem mutlu hissediyorum :KK70:
Tam olarak böyle hissediyorum işte :D

Back