• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

O ranın 15-20 cm olduğunu sanmıyorum bi de kuzu ince gibi canlanıyo şuan gözümde amaa.
Bir de tv o köşeden başka yere olmaz malesef ya. Çünkü perdenin olduğu taraf zaten pencere duvarı. Geriye kalan iki köşede de zaten koltuk var .
O zaman ben sana yarın odanın genel bir fotosu ve tam ölçülerle başvurayım en iyisi kuzu :KK70: :KK70:
anladım kuzu :) daha iyi olur kuzu tam anlamıyla görerek yaparız

Eklentiler

• 8697656696859_0.jpg
    8697656696859_0.jpg
    161 KB · Görüntüleme: 179
kızlarr pijamalar çok şirinmiş ama daha geçen gün defactodan almıştım kaçırmayın bence sizz hangisini aldınızz

Bedenleri neden iki tane acaba neden arasını yapmamışlar böyle olunca karışıyo benim kafam yaa :KK51:

Bu da beğendiklerimden di bak :) https://www.markafoni.com/siyah-inci-pijama-ve-ic-giyimi-pamuklu-likrali-pijama-takim/urun/13424231/ bunuda beğendim ben bi tanede taytlı olan vardı
:KK70: :KK70: ayyy diğer dediğim bu da işte

Ayy hahah :D Taytlı da beğedim ben de kuzu ama kendimi kandırmak için, aman evde taytlı tişörtlü kombinler yapıyosun işte bırak dedim kendi kendime :D
Baak güzelmiş bu bizim baktığımız mağazadaki modeller güzel dğildi ya alt üst uyumsuz saçma saçma renkler falan vardı

ayyy çok şirin bunlar hangisini aldınızzz :) benimde alasım geldi

kızlarr pijamalar çok şirinmiş ama daha geçen gün defactodan almıştım kaçırmayın bence sizz hangisini aldınızz

Albüme atayım bari bişeyler almış olayım :D
Auralee Auralee bunda da aklım kaldı galiba açıp açıp bakıyorum :KK43:
Hayıır seninki gayet de güzel hem 5 TL tasarrufla kargo parasını denkleştirdik :P
Ay bu da çok tatlıı, gidersem bakarım artık :P
Bedenleri neden iki tane acaba neden arasını yapmamışlar böyle olunca karışıyo benim kafam yaa :KK51:
Evet ya kendim konusunda eminim de nişanlıma alırken karıştım :D

Ayy hahah :KK70: Taytlı da beğedim ben de kuzu ama kendimi kandırmak için, aman evde taytlı tişörtlü kombinler yapıyosun işte bırak dedim kendi kendime :KK70:

Baak güzelmiş bu bizim baktığımız mağazadaki modeller güzel dğildi ya alt üst uyumsuz saçma saçma renkler falan vardı
her mağazada aynı şeyler olmuyor kuzu lcw nin de çok güzel pijamaları var

Albüme atayım bari bişeyler almış olayım :KK70:

Hayıır seninki gayet de güzel hem 5 TL tasarrufla kargo parasını denkleştirdik :p

Ay bu da çok tatlıı, gidersem bakarım artık :p

Evet ya kendim konusunda eminim de nişanlıma alırken karıştım :KK70:
bak kuzucum bulursun inşallah model olsa beden olmuyor çünkü :-)

Hayıır seninki gayet de güzel hem 5 TL tasarrufla kargo parasını denkleştirdik :p
Hoff tamam o zaman kalsın bu :D
her mağazada aynı şeyler olmuyor kuzu lcw nin de çok güzel pijamaları var
Eveet ben düğün öncesi şortlu bir takım almıştım mesela lcw den çok seviyorum onu. Güzel pijamalar oluyo dediğin gibi ikş mağazada da kuzu

Back