- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Eh ben de orda burda az pijama bakmadım biliyosun ki.Battık yaa Ama lazımdı napalım bak kaç gün pijama lazım dedim mis gibi de inmiş fiyatlar kaçırsaydık olmazdı :)
İç rahatlatma çalışmaları devam ediyor!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eh ben de orda burda az pijama bakmadım biliyosun ki.Battık yaa Ama lazımdı napalım bak kaç gün pijama lazım dedim mis gibi de inmiş fiyatlar kaçırsaydık olmazdı :)
anladım kuzu :) daha iyi olur kuzu tam anlamıyla görerek yaparızO ranın 15-20 cm olduğunu sanmıyorum bi de kuzu ince gibi canlanıyo şuan gözümde amaa.
Bir de tv o köşeden başka yere olmaz malesef ya. Çünkü perdenin olduğu taraf zaten pencere duvarı. Geriye kalan iki köşede de zaten koltuk var .
O zaman ben sana yarın odanın genel bir fotosu ve tam ölçülerle başvurayım en iyisi kuzu
ayyy çok şirin bunlar hangisini aldınızzz :) benimde alasım geldiBattık yaa Ama lazımdı napalım bak kaç gün pijama lazım dedim mis gibi de inmiş fiyatlar kaçırsaydık olmazdı :)
Benimki bu kuzu :) Bi tane de eşime aldım :)ayyy çok şirin bunlar hangisini aldınızzz :) benimde alasım geldi
Aa biz de baktık geçen defactodan pijama Auralee ciimle ama bulamadık yaa, bunlar da baya uygun ama kuzuuu :)kızlarr pijamalar çok şirinmiş ama daha geçen gün defactodan almıştım kaçırmayın bence sizz hangisini aldınızz
Bu da beğendiklerimden di bak :) https://www.markafoni.com/siyah-inci-pijama-ve-ic-giyimi-pamuklu-likrali-pijama-takim/urun/13424231/ bunuda beğendim ben bi tanede taytlı olan vardıBenimki bu kuzu :) Bi tane de eşime aldım :)
Aa biz de baktık geçen defactodan pijama Auralee ciimle ama bulamadık yaa, bunlar da baya uygun ama kuzuuu :)
ayyy diğer dediğim bu da işteAuralee bunda da aklım kaldı galiba açıp açıp bakıyorum
Bu da beğendiklerimden di bak :) https://www.markafoni.com/siyah-inci-pijama-ve-ic-giyimi-pamuklu-likrali-pijama-takim/urun/13424231/ bunuda beğendim ben bi tanede taytlı olan vardı
ayyy diğer dediğim bu da işte
Baak güzelmiş bu bizim baktığımız mağazadaki modeller güzel dğildi ya alt üst uyumsuz saçma saçma renkler falan vardı
İvit biz de ikilemde kaldık alırken s-m olur ama bence ya Yani öyle aldım benBedenleri neden iki tane acaba neden arasını yapmamışlar böyle olunca karışıyo benim kafam yaa
ayyy çok şirin bunlar hangisini aldınızzz :) benimde alasım geldi
kızlarr pijamalar çok şirinmiş ama daha geçen gün defactodan almıştım kaçırmayın bence sizz hangisini aldınızz
Hayıır seninki gayet de güzel hem 5 TL tasarrufla kargo parasını denkleştirdikAuralee bunda da aklım kaldı galiba açıp açıp bakıyorum
Ay bu da çok tatlıı, gidersem bakarım artık
Evet ya kendim konusunda eminim de nişanlıma alırken karıştımBedenleri neden iki tane acaba neden arasını yapmamışlar böyle olunca karışıyo benim kafam yaa
her mağazada aynı şeyler olmuyor kuzu lcw nin de çok güzel pijamaları varAyy hahah Taytlı da beğedim ben de kuzu ama kendimi kandırmak için, aman evde taytlı tişörtlü kombinler yapıyosun işte bırak dedim kendi kendime
Baak güzelmiş bu bizim baktığımız mağazadaki modeller güzel dğildi ya alt üst uyumsuz saçma saçma renkler falan vardı
bak kuzucum bulursun inşallah model olsa beden olmuyor çünküAlbüme atayım bari bişeyler almış olayım
Hayıır seninki gayet de güzel hem 5 TL tasarrufla kargo parasını denkleştirdik
Ay bu da çok tatlıı, gidersem bakarım artık
Evet ya kendim konusunda eminim de nişanlıma alırken karıştım
bu da güzelmiş kuzu güle güle giy :)
teşekkür ederim canımmmbu da güzelmiş kuzu güle güle giy :)
Hoff tamam o zaman kalsın buHayıır seninki gayet de güzel hem 5 TL tasarrufla kargo parasını denkleştirdik
Eveet ben düğün öncesi şortlu bir takım almıştım mesela lcw den çok seviyorum onu. Güzel pijamalar oluyo dediğin gibi ikş mağazada da kuzuher mağazada aynı şeyler olmuyor kuzu lcw nin de çok güzel pijamaları var
Evet ya çok tatlı valla çok beğendim :)bak kuzucum bulursun inşallah model olsa beden olmuyor çünkü