Güzelmiş yanlız beğendim bakılabilir geniş vakştte fiyatı da uygun bu markayı kullanan varmı acepO zaman bi ikeaya da bakın derim ya :)
5 numara daha bi güzel geldi bana
Kızlar pijamalarda kampanya var baya https://www.markafoni.com/siyah-inci-pijama-ve-ic-giyimi/all/kampanya/44616/
Kendimi kaybettim
Ayy hahahTaytlı da beğedim ben de kuzu ama kendimi kandırmak için, aman evde taytlı tişörtlü kombinler yapıyosun işte bırak dedim kendi kendime
Ben hep bakıyorum böyle sonra almıyorum emin olamıyorum çünkü
Baak güzelmiş bu bizim baktığımız mağazadaki modeller güzel dğildi ya alt üst uyumsuz saçma saçma renkler falan vardı
İvit biz de ikilemde kaldık alırken s-m olur ama bence yaYani öyle aldım ben
Hayır neden arasındaki bedeni yapmamışlar merak ettim çamaşırda varmışşAlbüme atayım bari bişeyler almış olayım
Hayıır seninki gayet de güzel hem 5 TL tasarrufla kargo parasını denkleştirdik
Ay bu da çok tatlıı, gidersem bakarım artık
Evet ya kendim konusunda eminim de nişanlıma alırken karıştım
Ben de neden bir de M-L yapmamışlar diye merak ettim meselaHayır neden arasındaki bedeni yapmamışlar merak ettim çamaşırda varmışş
Güzel şeyler almışsın kuzu güle güle kullanın :) ayy bak taytlı dediğim buydu :)Evet ya çok tatlı valla çok beğendim :)
Albüme de attım kızlarGereksiz işler müdürü gibi hissettim şu an kendimi
evet yaa sırf bu yüzden alamiciim belkiBen de neden bir de M-L yapmamışlar diye merak ettim mesela
Ay o kısma hiç girmemiştim dürtüyosunuz amaaa
Ayy evet ya 2 pijamayla kurtarmış olmam da bişey benceevet yaa sırf bu yüzden alamiciim belkibakma sen senin tv ünitesi alman lazım
Ama denk getirip yakalamak lazım işte her zaman bulunmuyorHoff tamam o zaman kalsın bu
Eveet ben düğün öncesi şortlu bir takım almıştım mesela lcw den çok seviyorum onu. Güzel pijamalar oluyo dediğin gibi ikş mağazada da kuzu
Evet ya çok tatlı valla çok beğendim :)
Albüme de attım kızlarGereksiz işler müdürü gibi hissettim şu an kendimi
İnanırmısın ilk katoloğu actım bu modeli beğendim sen almışsın çok şeker gule gule kullanın bende mi alsam
Aaaay herkes alıyor bende alıcaktım bakıp alıyım o vakit yassassııın
Canım bu aldığım değil, başka bi model aldım bunda da aklım kaldı ama onu demiştim :)İnanırmısın ilk katoloğu actım bu modeli beğendim sen almışsın çok şeker gule gule kullanın bende mi alsam
Aaaay herkes alıyor bende alıcaktım bakıp alıyım o vakit yassassııın
Evett çok rahat geldi gözüme :) Ay alışveriş yapınca hem kötü hem mutlu hissediyorumGüzel şeyler almışsın kuzu güle güle kullanın :) ayy bak taytlı dediğim buydu :)
Teşekkür ederim kuzucumm. Pati beni cezbettiaaa kendin için aldığın 2 sini de çok beğenmiştim güle güle kullanın kuzucum
Bakıyım bakalım sağolun kızlar kışlık ihtiyacımda vardı benim kısalar askılılar almıştım englıshten bu arada bende albüme birkaç resim daha koydum yine bana çeyiz hediyesi geldi bakın bakalım nasıllar ve yine vazgeçilmez hediyem 10. Cu takım olacak kahve fincanıCanım bu aldığım değil, başka bi model aldım bunda da aklım kaldı ama onu demiştim :)
Teşekkür ederiz ayrıca fiyatları gayet iyi bakabilirsin sen de :)))
Hatta ürünlerin videolarıda olacaktı bende bizde aynısından almıştık sana nasıl gönderebilirim videoyu ki
Evett çok rahat geldi gözüme :) Ay alışveriş yapınca hem kötü hem mutlu hissediyorum
Teşekkür ederim kuzucumm. Pati beni cezbetti
Canım nette değil nişanlımn bana çekmiş olduğu ürün videosuydu ama atamadımAyyy çok teşekkür ederim canımvideonun linkini yollayabilirsin nette varsa tabi
Ay çok fena ama gerçekten nden sana sürekli fincan geliyo ben de anlamadımBakıyım bakalım sağolun kızlar kışlık ihtiyacımda vardı benim kısalar askılılar almıştım englıshten bu arada bende albüme birkaç resim daha koydum yine bana çeyiz hediyesi geldi bakın bakalım nasıllar ve yine vazgeçilmez hediyem 10. Cu takım olacak kahve fincanıeve züccaciyeci açıcam yakında ne olur şu dönen çeyiz eksiklerinden vazgeçip başka bir şeyler alalım
Tam olarak böyle hissediyorum işteEvett çok rahat geldi gözüme :) Ay alışveriş yapınca hem kötü hem mutlu hissediyorum
HAvanın rengine baksana ama , gelde sıkılma yaniayyyyyyy çok sıkıldımmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?