• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Eklentiler

• CR3-102.jpg
    CR3-102.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 46
  • CR3-105.jpg
    CR3-105.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 45
  • CR3-146 (1).jpg
    CR3-146 (1).jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 44
  • gmd3gsiv0248x7p6ugoy.jpg
    gmd3gsiv0248x7p6ugoy.jpg
    127,6 KB · Görüntüleme: 39
  • jgpapxqu92t8dhpfp3mt.jpg
    jgpapxqu92t8dhpfp3mt.jpg
    112,7 KB · Görüntüleme: 54
Evet kızlar da onların üstünde durmuştu o gün ben de öyle :) Kuzu baya uygunlar ya 3. 220 lira 5. de 160 dı sanırım :)
Kuzu 3 ün ölçüleri ne :) o daha güzelmi bide o iki kutuyu istediğiin gibi kullanırsın birini sağa birini sola yapabilirsin istersen üstüne yan olarak koyabilirsin :) hangi sitede ve boyutları ne önemli kuzu

Kuzu 3 ün ölçüleri ne :) o daha güzelmi bide o iki kutuyu istediğiin gibi kullanırsın birini sağa birini sola yapabilirsin istersen üstüne yan olarak koyabilirsin :) hangi sitede ve boyutları ne önemli kuzu
Kuzu http://www.vivense.com/oturma-odasi...duvar-uniteleri/sunny-tv-uenitesi-modeli.html bu ama link gelecek mi bilmiyorum vivense.com da kçşe koltuğu aldığım yer burası. sunny tv ünitesi diye geçiyo. 160 cm miş. Yükseklik 44 , derinliği de 31 cm. Alan baya var zaten dün ölçtüm 250 cm bi alan var orda en az :D
160 cm de küçük durur mu acaba? 250 cm dediğim duvardaki çıkıntılı kısımdan camın olduğu yere kadar yani

Odanın fotosunu da koyayım albüme hatta hemen , seni bulmuşken kaçıramam bu fırsatı :P :D

Kuzu http://www.kadinlarkulubu.com/oturm...duvar-uniteleri/sunny-tv-uenitesi-modeli.html bu ama link gelecek mi bilmiyorum kadinlarkulubu.com da kçşe koltuğu aldığım yer burası. sunny tv ünitesi diye geçiyo. 160 cm miş. Yükseklik 44 , derinliği de 31 cm. Alan baya var zaten dün ölçtüm 250 cm bi alan var orda en az :KK70:
160 cm de küçük durur mu acaba? 250 cm dediğim duvardaki çıkıntılı kısımdan camın olduğu yere kadar yani
Çok minik değil ama ilerde taşıncağın yeri düşünerek çok büyük yapma 180 den çok olmasın bence benimde o civarda mesela

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 201
Çok minik değil ama ilerde taşıncağın yeri düşünerek çok büyük yapma 180 den çok olmasın bence benimde o civarda mesela
Aa çok güzel olmuş böyleee , ama benim duvarda böyle durmaz ki çıkıntı var :(
Bir de dediğin gibi kuzu maksimum 180 düşündüm ben de genelde öyle oluyorlar salondaki de o ölçüdeydi zaten

Aa çok güzel olmuş böyleee , ama benim duvarda böyle durmaz ki çıkıntı var :KK43:
Bir de dediğin gibi kuzu maksimum 180 düşündüm ben de genelde öyle oluyorlar salondaki de o ölçüdeydi zaten
O prizlerin olduğu kızım kaç cm kuzu bize orası lazım çünkü.. ay koltukdaki yastıklar halı ne güzel olmuş :)

O prizlerin olduğu kızım kaç cm kuzu bize orası lazım çünkü.. ay koltukdaki yastıklar halı ne güzel olmuş :)
Hıı güzel soru ayrı ayrı ölçmemiştim amaa ten az 1,50 var sanıyorum kuzu,
Ay beğendin mi çok sevindim şuannn hihihi :)

Hıı güzel soru ayrı ayrı ölçmemiştim amaa ten az 1,50 var sanıyorum kuzu,
Ay beğendin mi çok sevindim şuannn hihihi :)
Odayı genel çekseydin kuzu daha iyi olurdu aslında şimdi o dişe yada ortaya koymak lazım üniteyi birde o diş kaç cm bakmak lazım 15-20 cm se ve onun önüne taşırcaksak çirkin durur yani sağ köşeye koysak üniteyi koltukla ilişkisi nasıl olur rahat izlenirmi

Odayı genel çekseydin kuzu daha iyi olurdu aslında şimdi o dişe yada ortaya koymak lazım üniteyi birde o diş kaç cm bakmak lazım 15-20 cm se ve onun önüne taşırcaksak çirkin durur yani sağ köşeye koysak üniteyi koltukla ilişkisi nasıl olur rahat izlenirmi

O ranın 15-20 cm olduğunu sanmıyorum bi de kuzu ince gibi canlanıyo şuan gözümde amaa.
Bir de tv o köşeden başka yere olmaz malesef ya. Çünkü perdenin olduğu taraf zaten pencere duvarı. Geriye kalan iki köşede de zaten koltuk var .
O zaman ben sana yarın odanın genel bir fotosu ve tam ölçülerle başvurayım en iyisi kuzu :D :D

Kuzu bir tv ünitesi lazım, ünite derken ben yine sadece sehpa gibi istiyorum hani öyle arkalığı falan olmasın yani.
Bir de lambader istiyorum işte odayaa :)
Heh sonra bi de tv almamız lazım da o acele değil bunlar bi hallolsaydıı . :KK43: Karar veremiyorm yine ilk günlere döndüm :KK70:
O zaman bi ikeaya da bakın derim ya :)
Aa çok güzel işte bu daa ama renkleri uyduramadım işte, düz beyaz olanı olabilir herhalde anca
Bak benim gösterdiklerim de bunlardı kuzu
5 numara daha bi güzel geldi bana :KK53:

Kızlar pijamalarda kampanya var baya https://www.markafoni.com/siyah-inci-pijama-ve-ic-giyimi/all/kampanya/44616/
Kendimi kaybettim :D

Back