Aa çok güzel işte bu daa ama renkleri uyduramadım işte, düz beyaz olanı olabilir herhalde ancaMrs Pink http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/decoraktiv-eko-tv-unitesi-2-raf-hediye-mdfdvd-190044632 :) Birde 250 tl ye indirim varmış 25 tl sanırım
3 ve 5 güzelmiş kuzu beğendim beyaz-cevizde olabilir sıcaklık katar kuzu :) ne kadar bunlarAa çok güzel işte bu daa ama renkleri uyduramadım işte, düz beyaz olanı olabilir herhalde anca
Bak benim gösterdiklerim de bunlardı kuzu
Evet kızlar da onların üstünde durmuştu o gün ben de öyle :) Kuzu baya uygunlar ya 3. 220 lira 5. de 160 dı sanırım :)3 ve 5 güzelmiş kuzu beğendim beyaz-cevizde olabilir sıcaklık katar kuzu :) ne kadar bunlar
Kuzu 3 ün ölçüleri ne :) o daha güzelmi bide o iki kutuyu istediğiin gibi kullanırsın birini sağa birini sola yapabilirsin istersen üstüne yan olarak koyabilirsin :) hangi sitede ve boyutları ne önemli kuzuEvet kızlar da onların üstünde durmuştu o gün ben de öyle :) Kuzu baya uygunlar ya 3. 220 lira 5. de 160 dı sanırım :)
Kuzu http://www.vivense.com/oturma-odasi...duvar-uniteleri/sunny-tv-uenitesi-modeli.html bu ama link gelecek mi bilmiyorum vivense.com da kçşe koltuğu aldığım yer burası. sunny tv ünitesi diye geçiyo. 160 cm miş. Yükseklik 44 , derinliği de 31 cm. Alan baya var zaten dün ölçtüm 250 cm bi alan var orda en azKuzu 3 ün ölçüleri ne :) o daha güzelmi bide o iki kutuyu istediğiin gibi kullanırsın birini sağa birini sola yapabilirsin istersen üstüne yan olarak koyabilirsin :) hangi sitede ve boyutları ne önemli kuzu
Odanın fotosunu da koyayım albüme hatta hemen , seni bulmuşken kaçıramam bu fırsatıKuzu 3 ün ölçüleri ne :) o daha güzelmi bide o iki kutuyu istediğiin gibi kullanırsın birini sağa birini sola yapabilirsin istersen üstüne yan olarak koyabilirsin :) hangi sitede ve boyutları ne önemli kuzu
Çok minik değil ama ilerde taşıncağın yeri düşünerek çok büyük yapma 180 den çok olmasın bence benimde o civarda meselaKuzu http://www.kadinlarkulubu.com/oturm...duvar-uniteleri/sunny-tv-uenitesi-modeli.html bu ama link gelecek mi bilmiyorum kadinlarkulubu.com da kçşe koltuğu aldığım yer burası. sunny tv ünitesi diye geçiyo. 160 cm miş. Yükseklik 44 , derinliği de 31 cm. Alan baya var zaten dün ölçtüm 250 cm bi alan var orda en az
160 cm de küçük durur mu acaba? 250 cm dediğim duvardaki çıkıntılı kısımdan camın olduğu yere kadar yani
Aa çok güzel olmuş böyleee , ama benim duvarda böyle durmaz ki çıkıntı varÇok minik değil ama ilerde taşıncağın yeri düşünerek çok büyük yapma 180 den çok olmasın bence benimde o civarda mesela
Olur kuzu :) benim yüklediğim resmi yan eklemiş sen çevirip bakıverOdanın fotosunu da koyayım albüme hatta hemen , seni bulmuşken kaçıramam bu fırsatı
O prizlerin olduğu kızım kaç cm kuzu bize orası lazım çünkü.. ay koltukdaki yastıklar halı ne güzel olmuş :)Aa çok güzel olmuş böyleee , ama benim duvarda böyle durmaz ki çıkıntı var
Bir de dediğin gibi kuzu maksimum 180 düşündüm ben de genelde öyle oluyorlar salondaki de o ölçüdeydi zaten
İşte o zaman ama birini o çıkıntılı yere birini diğer tarafa koymam lazım öyle de olur diyosun o zaman sen :)Olur kuzu :) benim yüklediğim resmi yan eklemiş sen çevirip bakıver
Hıı güzel soru ayrı ayrı ölçmemiştim amaa ten az 1,50 var sanıyorum kuzu,O prizlerin olduğu kızım kaç cm kuzu bize orası lazım çünkü.. ay koltukdaki yastıklar halı ne güzel olmuş :)
Odayı genel çekseydin kuzu daha iyi olurdu aslında şimdi o dişe yada ortaya koymak lazım üniteyi birde o diş kaç cm bakmak lazım 15-20 cm se ve onun önüne taşırcaksak çirkin durur yani sağ köşeye koysak üniteyi koltukla ilişkisi nasıl olur rahat izlenirmiHıı güzel soru ayrı ayrı ölçmemiştim amaa ten az 1,50 var sanıyorum kuzu,
Ay beğendin mi çok sevindim şuannn hihihi :)
Odayı genel çekseydin kuzu daha iyi olurdu aslında şimdi o dişe yada ortaya koymak lazım üniteyi birde o diş kaç cm bakmak lazım 15-20 cm se ve onun önüne taşırcaksak çirkin durur yani sağ köşeye koysak üniteyi koltukla ilişkisi nasıl olur rahat izlenirmi
O zaman bi ikeaya da bakın derim ya :)Kuzu bir tv ünitesi lazım, ünite derken ben yine sadece sehpa gibi istiyorum hani öyle arkalığı falan olmasın yani.
Bir de lambader istiyorum işte odayaa :)
Heh sonra bi de tv almamız lazım da o acele değil bunlar bi hallolsaydıı .Karar veremiyorm yine ilk günlere döndüm
5 numara daha bi güzel geldi banaAa çok güzel işte bu daa ama renkleri uyduramadım işte, düz beyaz olanı olabilir herhalde anca
Bak benim gösterdiklerim de bunlardı kuzu
O zaman bi ikeaya da bakın derim ya :)
5 numara daha bi güzel geldi bana
Kızlar pijamalarda kampanya var baya https://www.markafoni.com/siyah-inci-pijama-ve-ic-giyimi/all/kampanya/44616/
Kendimi kaybettim
Ama senin bu oda ne kadar da güzel olmuşşAMa bunlar çok uygun yaaa, ikeaya dalarsam kötü olurr
Tam da 3e yoğunlaşmışken yaniiii.@Conchiglia cığıma yarın detaylı bilgilerle geleyim de birini otomatik eler bakarsın
Ayy çok tişikürler beni mutlu ediyosunuuuuzzz :)Ama senin bu oda ne kadar da güzel olmuşş
Ayrıca sayende aldığımız pijamalar için de tişikürler cınııımAma senin bu oda ne kadar da güzel olmuşş
Battık yaaAyrıca sayende aldığımız pijamalar için de tişikürler cınııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?