2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Nerdesinizzzz amaaa ne güzel fotoğrafta eklemiştim

Seller sular giden bir güne merhabaaa'
@conchigla ellerine sağlık böreğin güzel gözüküyor gerçekten bence olmuşşş ve yatak odası da çok modern sade ve şık seninse mükemmel tercihin very good

Börek mi yaptın sen
İvitttt

Immmh sabah sabah iştahımı kabarttığın için teşekkürler kuzu
Çoook güzel görünüyoo ellerine sağlııık
seninkinide bi görseydikkkk :)
Seller sular giden bir güne merhabaaa'
@conchigla ellerine sağlık böreğin güzel gözüküyor gerçekten bence olmuşşş ve yatak odası da çok modern sade ve şık seninse mükemmel tercihin very good
teşekkürler canm :)
Günaydınlar :) @Conchiglia eline sağlık canım benimde akşam misafirim vardı veee bendede aynı börek
ahahha topiğimizin böreği oldu resmen keşke yarışmaya katılsaydıkk bakk hazır yufkayla yapılan :)

Gösterdiğim kuzu :) İyi oldu bi canlandı ama hala boş ya oda canım sıkılıyo ona ya bi an önce kalanları almam gerek

Alırsın kuzu sıkılma ne alman lazım başka
Kuzu bir tv ünitesi lazım, ünite derken ben yine sadece sehpa gibi istiyorum hani öyle arkalığı falan olmasın yani.
Bir de lambader istiyorum işte odayaa :)
Heh sonra bi de tv almamız lazım da o acele değil bunlar bi hallolsaydıı . Karar veremiyorm yine ilk günlere döndüm

Kuzu internetten alabilirsin üniteyi greenandblue almıştı güzeldi mesela seçeriz bişey nolcak :)

Öyle yapıcam zaten sanırım kuzu ya, salonunkini de öyle almıştım zaten malum
Evet çok güzeldi onunki geçen bi kaç bişey gönderdim sen burada değilmiydin acaba hatırlayamadım şimdi.
Geçen hafta yoğundu diye pek girememiştim o zaman mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…