• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Mer
kızlarr hepinize merhaba:KK54:
yaza düğünüm var inşallah.Hazırlıklara başladım ve pek çok şeyi halletim sayılır.
eksik bir iki şeyim kaldı.onlar için de sizin fikrinize ihtiyacım var.
eminim bu konu daha önce konuşulmuştur ama o kadar çok konuşulmuştur ki ben o konuları oku oku bitiremem:eek:
o yüzden bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
birincisi ÜTÜÜÜÜ....Hangi marka ve hangi ürün ütü önerirsiniz.(kazanlı almayı düşünmüyorum)
ikincisi SÜPÜRGEEEE....:KK55:hangi marka ve hangi ürünü önerirsiniz?(toz torbasız almayı düşünüyorum)

Bir de balayında şöyleee bol eğlenmeli bol gezmeli nere önerirsiniz kii acep :KK15:
merhaba hoşgeldin, öncelikle hayırlı olsun bende senin gibi yaza doğru mayıs geliniyim inşallah ve eksikleri senin gibi yetiştirmeye çalışıyorum allah sizede kolaylık versin ütü ve elektrikli süpürgeni elektrolux tavsie ederim hatta kampanyalı ütüsü yanında hediyesi araştır derim çok güzel ürünleri benim nişanlım distribitor firmasında çalışıyor oyüzden sende araştır derim mükemmel ürün

Waaooww unutulmayan bir gece geçirmişsin çok güzel olmuş ohhh darısı bizim başımıza
Valla benden beklenmeyen hareketlerdi davulu sus olsun arkadaslar girgirinacalar die almistim. Testiyide bi anlik gaflette aldim ama sora oynamam demistkm vazgecmistim ama dusundugum gibi olmadi maalesef:KK59:

Merhaba, hayırlı olsun :) Ben de mayıs geliniyim.
Ütü konusunda evli arkadaşlarımız var ben en son 3 seçeneğe indirmiştim onlar sayesinde, 1i kazanlı. Diğer seçeneklerse philips azur ve braun ts745 A. Ben de henüz almış değilim tabi :)
Süpürge konusunda da hala bir karara varmadım. Balayı için de fiyat almak istedim ama 2016 mayıs fiyatları için kasım-aralık gibi aramamı söylediler şu an fiyat almadıkça da karar veremiyorum açıkçası :)

Teşekkür ederim canim su an 10 kişiden 8i philips azur öneriyor sanirim ben de ondan alcm.gerci su an annem Arzum kullaniyor ondan da cok memnununuz 5yil oldu maşallah bi sıkıntı cikarmadi.süpürge de fakir philips ve rowenta arasında kaliyorum.iste hem iyi hem ucuz bi süpürge ve Ütü buluribuluruz inşallah

Merhaba , Allah tamamına erdirsin..

Ben ütüyü kazanlı olarak philips aldım..Ama kazanlı istemediğin için yine phliips azurdan çok memnun olanlar var etrafımda.Eki Görüntüle 1663134

Süpürge olarak rowenta aldım ben. Şu an için memnunum

aminnn :KK36:cok tesekkur ederim.ben de Rowenta philips ve fakir arasinda bir secim yapcm da hem uygun fiyatli hem de iyi bir sey olsun istiyorum.bulurum inşallah

Mer

merhaba hoşgeldin, öncelikle hayırlı olsun bende senin gibi yaza doğru mayıs geliniyim inşallah ve eksikleri senin gibi yetiştirmeye çalışıyorum allah sizede kolaylık versin ütü ve elektrikli süpürgeni elektrolux tavsie ederim hatta kampanyalı ütüsü yanında hediyesi araştır derim çok güzel ürünleri benim nişanlım distribitor firmasında çalışıyor oyüzden sende araştır derim mükemmel ürün

Hos buldum canimm :KK54: beyaz esyalarimi electrolux almistim.ütü ve süpürge kampanyasi varsa onu da dusunebilirim tabi ki.hangi süpürge ve ütüsünü önerirsiniz peki ben beyaz esyami aldigim yere bir soraym o modeller var mi getirtebilirler mi diye.bir an once alym ciksin onlar da aradan istiyorum

Hos buldum canimm :KK54: beyaz esyalarimi electrolux almistim.ütü ve süpürge kampanyasi varsa onu da dusunebilirim tabi ki.hangi süpürge ve ütüsünü önerirsiniz peki ben beyaz esyami aldigim yere bir soraym o modeller var mi getirtebilirler mi diye.bir an once alym ciksin onlar da aradan istiyorum
Şöyleki ben bir sorAyım hangi seri olduğunu sana yazarım bulamazsan yardımcı da olabiliriz bulman ve temin etmen konusunda

Hatta ürünlerin videolarıda olacaktı bende bizde aynısından almıştık sana nasıl gönderebilirim videoyu ki

Teşekkür ederim canim su an 10 kişiden 8i philips azur öneriyor sanirim ben de ondan alcm.gerci su an annem Arzum kullaniyor ondan da cok memnununuz 5yil oldu maşallah bi sıkıntı cikarmadi.süpürge de fakir philips ve rowenta arasında kaliyorum.iste hem iyi hem ucuz bi süpürge ve Ütü buluribuluruz inşallah
Annem de şiddetle philips öneriyor bana, bir de fiyatların daha uygun olmasından ötürü tercihim o marka olacak gibi.
Nerdesinizzzz amaaa :KK51: ne güzel fotoğrafta eklemiştim :KK70:
Ayy nasıl da lezzetli görünüyor o börek amaa :kk77: Ellerine sağlık :)

Günaydın kızlarr :)

Back