2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Mer
merhaba hoşgeldin, öncelikle hayırlı olsun bende senin gibi yaza doğru mayıs geliniyim inşallah ve eksikleri senin gibi yetiştirmeye çalışıyorum allah sizede kolaylık versin ütü ve elektrikli süpürgeni elektrolux tavsie ederim hatta kampanyalı ütüsü yanında hediyesi araştır derim çok güzel ürünleri benim nişanlım distribitor firmasında çalışıyor oyüzden sende araştır derim mükemmel ürün

Waaooww unutulmayan bir gece geçirmişsin çok güzel olmuş ohhh darısı bizim başımıza
Valla benden beklenmeyen hareketlerdi davulu sus olsun arkadaslar girgirinacalar die almistim. Testiyide bi anlik gaflette aldim ama sora oynamam demistkm vazgecmistim ama dusundugum gibi olmadi maalesef

Teşekkür ederim canim su an 10 kişiden 8i philips azur öneriyor sanirim ben de ondan alcm.gerci su an annem Arzum kullaniyor ondan da cok memnununuz 5yil oldu maşallah bi sıkıntı cikarmadi.süpürge de fakir philips ve rowenta arasında kaliyorum.iste hem iyi hem ucuz bi süpürge ve Ütü buluribuluruz inşallah

aminnn cok tesekkur ederim.ben de Rowenta philips ve fakir arasinda bir secim yapcm da hem uygun fiyatli hem de iyi bir sey olsun istiyorum.bulurum inşallah

Hos buldum canimm beyaz esyalarimi electrolux almistim.ütü ve süpürge kampanyasi varsa onu da dusunebilirim tabi ki.hangi süpürge ve ütüsünü önerirsiniz peki ben beyaz esyami aldigim yere bir soraym o modeller var mi getirtebilirler mi diye.bir an once alym ciksin onlar da aradan istiyorum

Şöyleki ben bir sorAyım hangi seri olduğunu sana yazarım bulamazsan yardımcı da olabiliriz bulman ve temin etmen konusunda

Hatta ürünlerin videolarıda olacaktı bende bizde aynısından almıştık sana nasıl gönderebilirim videoyu ki

Annem de şiddetle philips öneriyor bana, bir de fiyatların daha uygun olmasından ötürü tercihim o marka olacak gibi.
Nerdesinizzzz amaaa ne güzel fotoğrafta eklemiştim
Ayy nasıl da lezzetli görünüyor o börek amaa Ellerine sağlık :)

Günaydın kızlarr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…