H&m burda da hani şamdan hani şamdan işteeeAnlamadım gerçekten. Bi de uzadıkça oraya hiçbişeyi yakıştıramıycaz bakh&m şart diyorum artık
O rafa o şamdan olmaz amaa küçükleri al şimdilik sen, raflara koyarsınH&m burda da hani şamdan hani şamdan işteeeÖff bi ömür böyle mi kalacak yoksa ay daraldım
Hatun 15 gün sınra alacakmış bi de heyecan yaptırıyo hallere bak yia
ay heyecan olsun dedimH&m burda da hani şamdan hani şamdan işteeeÖff bi ömür böyle mi kalacak yoksa ay daraldım
curlygirl kuzucum senden beklenmedik bir şekilde pahalı tabak gösteriyorsun bakıyorum . Yapma etme bak milletin canı çekiyor
Laflara bak yaabiz böyle değildik hiç yeni nesilll işte
Haksızlık değil mi ama, şimdi almaya kalksam aldırmayacağın şey için üzüyosun burada biziay heyecan olsun dedim
boşver kuzu üzülme daha güzelleri çıkacaktır karşımıza :)Laflara bak yaa
Haksızlık değil mi ama, şimdi almaya kalksam aldırmayacağın şey için üzüyosun burada bizi
6 kişilik takıma bi çözüm lazım şimdi amaboşver kuzu üzülme daha güzelleri çıkacaktır karşımıza :)
O niyebende yatak odasını mı değişsem ne yapsam
Ama yatak odası çok güzel senin. Boşver sarkmasın aşağı, kenarlarını içe soksan nolur kötü olmaz bence. Derli toplu durur.sıkıldım yatak örtüsü bulamamaktan
Ama yatak odası çok güzel senin. Boşver sarkmasın aşağı, kenarlarını içe soksan nolur kötü olmaz bence. Derli toplu durur.
Bence olur ya ince mi aldınbir tane daha örtümsü bişey aldım dün akşam. bir de onunla denicem bakalım.
Bence olur ya ince mi aldın
Bak olur bence o zaman. Hatta o göremediğin yatak ile göstereyim onlar öyle sıkıştırmışlar örtüyü. Gerçi hatırlarsın şimdi :)baya ince aldım bu sefer örtü gibi durmuyor
Bak olur bence o zaman. Hatta o göremediğin yatak ile göstereyim onlar öyle sıkıştırmışlar örtüyü. Gerçi hatırlarsın şimdi :)
Yapayım siyah gitsin değil mievet bende böyle örtüyorum ancak bir şeye benziyor :) Siyah örtü de güzel olmuş
Yapayım siyah gitsin değil mi
Hem sürekli toz almaya mecbur kalırımBen seviyorum yabence yap gitsin
Hem sürekli toz almaya mecbur kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?