Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr hepinize merhaba
yaza düğünüm var inşallah.Hazırlıklara başladım ve pek çok şeyi halletim sayılır.
eksik bir iki şeyim kaldı.onlar için de sizin fikrinize ihtiyacım var.
eminim bu konu daha önce konuşulmuştur ama o kadar çok konuşulmuştur ki ben o konuları oku oku bitiremem
o yüzden bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
birincisi ÜTÜÜÜÜ....Hangi marka ve hangi ürün ütü önerirsiniz.(kazanlı almayı düşünmüyorum)
ikincisi SÜPÜRGEEEE....hangi marka ve hangi ürünü önerirsiniz?(toz torbasız almayı düşünüyorum)
Bir de balayında şöyleee bol eğlenmeli bol gezmeli nere önerirsiniz kii acep
Amaa Fuzuli masraf yapayım istiyorsun galiba bu gösterilir mi off almam lazım
Kare seramik olan daha uygunmuş :)curlygirl neden yaptın bunu bana nedeennn şimdi onu almak için bahaneler üretmeye başladı beynim. Ah o kahvaltı takımını almasaydım bahanem olurdu
Bunu şimdi gördüm kuzucuö, hayır karar veremedim daha ya beklemede hala maleseeffbalım naptın odaya bişeyler bakıyordun karar verebildinmi ?
Seramik uzun süre yaşamaz hem kenarında altın şerit yok Hem zaten almak için sebep yok sıkınıt orada. Yani kahvaltı setimdeki servis tabakları büyük boy, misafir takımım var, normal yemek takımım var, e bi servis daha mantıksız değil mi :/ Kaseleri falan da olsa alırdım ama kesinKare seramik olan daha uygunmuş :)
Hala bakıyorum yok yaniGğnaydın kuzulaaaar :)
Bunu şimdi gördüm kuzucuö, hayır karar veremedim daha ya beklemede hala maleseeff
Gğnaydın kuzulaaaar :)
Bunu şimdi gördüm kuzucuö, hayır karar veremedim daha ya beklemede hala maleseeff
Amaa Fuzuli masraf yapayım istiyorsun galiba bu gösterilir mi off almam lazım
almak için bahaneler üretilmeye başlandı sankicurlygirl siyah beyazını alsam, benim sarıların servisleriyle kombinlerim 6 kişilk yemek takımım eksik, kalan yemek tabağı ve kaseyi düz beyaz alırım
İçinde kalmasın diye dediydimSeramik uzun süre yaşamaz hem kenarında altın şerit yok Hem zaten almak için sebep yok sıkınıt orada. Yani kahvaltı setimdeki servis tabakları büyük boy, misafir takımım var, normal yemek takımım var, e bi servis daha mantıksız değil mi :/ Kaseleri falan da olsa alırdım ama kesin
Hala bakıyorum yok yani
Huff o zaman bana bu sarılara uyacak 6 kişilik yemek takımı bulalım Gerçi çok şart mı zaten 12lik misafir varalmak için bahaneler üretilmeye başlandı sanki
güzeller ama bende beğendimde biraz fazlalar. sürekli oluyor kuzu almak için kendini sıkma paran olduğunda alırsın
Höff bişeyler alasım geldi ütü mü alsamİçinde kalmasın diye dediydim
Al bariii :) bizde iki şey görelimHuff o zaman bana bu sarılara uyacak 6 kişilik yemek takımı bulalım Gerçi çok şart mı zaten 12lik misafir var
Höff bişeyler alasım geldi ütü mü alsam
15 gün sonra alayım hadi şimdi zorlamayayım şimdi seçeyimAl bariii :) bizde iki şey görelim
Hala bakıyorum yok yani
Of benimde beklettiğim bir sürü şey var
Hatun 15 gün sınra alacakmış bi de heyecan yaptırıyo hallere bak yiaAl bariii :) bizde iki şey görelim
Anlamadım gerçekten. Bi de uzadıkça oraya hiçbişeyi yakıştıramıycaz bak h&m şart diyorum artıkAma çok ilginç değil mi ya, neden bu kadar zor oldu kii?
Hep curlygirl yüzünden göstermeyecekti o tabakları banaHatun 15 gün sınra alacakmış bi de heyecan yaptırıyo hallere bak yia