• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlarr hepinize merhaba:KK54:
yaza düğünüm var inşallah.Hazırlıklara başladım ve pek çok şeyi halletim sayılır.
eksik bir iki şeyim kaldı.onlar için de sizin fikrinize ihtiyacım var.
eminim bu konu daha önce konuşulmuştur ama o kadar çok konuşulmuştur ki ben o konuları oku oku bitiremem:eek:
o yüzden bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
birincisi ÜTÜÜÜÜ....Hangi marka ve hangi ürün ütü önerirsiniz.(kazanlı almayı düşünmüyorum)
ikincisi SÜPÜRGEEEE....:KK55:hangi marka ve hangi ürünü önerirsiniz?(toz torbasız almayı düşünüyorum)

Bir de balayında şöyleee bol eğlenmeli bol gezmeli nere önerirsiniz kii acep :KK15:

Merhaba , Allah tamamına erdirsin..

Ben ütüyü kazanlı olarak philips aldım..Ama kazanlı istemediğin için yine phliips azurdan çok memnun olanlar var etrafımda.
indir.jpg

Süpürge olarak rowenta aldım ben. Şu an için memnunum

curlygirl curlygirl neden yaptın bunu bana nedeennn şimdi onu almak için bahaneler üretmeye başladı beynim. Ah o kahvaltı takımını almasaydım bahanem olurdu

Kare seramik olan daha uygunmuş :)
Seramik uzun süre yaşamaz hem kenarında altın şerit yok :P Hem zaten almak için sebep yok sıkınıt orada. Yani kahvaltı setimdeki servis tabakları büyük boy, misafir takımım var, normal yemek takımım var, e bi servis daha mantıksız değil mi :/ Kaseleri falan da olsa alırdım ama kesin
Gğnaydın kuzulaaaar :)

Bunu şimdi gördüm kuzucuö, hayır karar veremedim daha ya beklemede hala maleseeff :KK43:
Hala bakıyorum yok yani :D

curlygirl curlygirl siyah beyazını alsam, benim sarıların servisleriyle kombinlerim 6 kişilk yemek takımım eksik, kalan yemek tabağı ve kaseyi düz beyaz alırım :D

Amaa :cry::cry: Fuzuli masraf yapayım istiyorsun galiba bu gösterilir mi off almam lazım :cry:

curlygirl curlygirl siyah beyazını alsam, benim sarıların servisleriyle kombinlerim 6 kişilk yemek takımım eksik, kalan yemek tabağı ve kaseyi düz beyaz alırım :KK70:
almak için bahaneler üretilmeye başlandı sanki :D
güzeller ama bende beğendimde biraz fazlalar. sürekli oluyor kuzu almak için kendini sıkma paran olduğunda alırsın

Seramik uzun süre yaşamaz hem kenarında altın şerit yok :p Hem zaten almak için sebep yok sıkınıt orada. Yani kahvaltı setimdeki servis tabakları büyük boy, misafir takımım var, normal yemek takımım var, e bi servis daha mantıksız değil mi :/ Kaseleri falan da olsa alırdım ama kesin

Hala bakıyorum yok yani :KK70:
İçinde kalmasın diye dediydim :D

almak için bahaneler üretilmeye başlandı sanki :KK70:
güzeller ama bende beğendimde biraz fazlalar. sürekli oluyor kuzu almak için kendini sıkma paran olduğunda alırsın
Huff o zaman bana bu sarılara uyacak 6 kişilik yemek takımı bulalım :D Gerçi çok şart mı zaten 12lik misafir var:P
İçinde kalmasın diye dediydim :KK70:
Höff bişeyler alasım geldi ütü mü alsam :D

Back