- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Ah aklımda olacaklar zaten bu güzellikler kuzucum umarım sıra gelir de ben de alırııım :)))aman eksik bitmiyor yaa benimde eksiğim çok ama ucunzmuş bunlar baya aklında olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah aklımda olacaklar zaten bu güzellikler kuzucum umarım sıra gelir de ben de alırııım :)))aman eksik bitmiyor yaa benimde eksiğim çok ama ucunzmuş bunlar baya aklında olsun canım
Ben ce çok şeker, gayet alınabilir :) Hem de 90TLbencede değildir ya bir an şüpheye düştüm ama krem maviden alabilirm her an uyuyorda benim salona
ama çok güzel değillermi ihtiyaçta yokmu
inşallah balım naptın odaya bişeyler bakıyordun karar verebildinmi ?Ah aklımda olacaklar zaten bu güzellikler kuzucum umarım sıra gelir de ben de alırııım :)))
ama krem turkuaz yazıyor krem değilde beyaz gözüküyor fotoda soruşturmak lazım onuBen ce çok şeker, gayet alınabilir :) Hem de 90TL
Muhtemelen fotoğraf kaynaklı beyaz çıktı o, bizim kremler de beyaz gözüküyor fotoğrafta.ama krem turkuaz yazıyor krem değilde beyaz gözüküyor fotoda soruşturmak lazım onu
bencede öyle ama riske atmayalım dimi kuzu elimizde kalmasın sonraMuhtemelen fotoğraf kaynaklı beyaz çıktı o, bizim kremler de beyaz gözüküyor fotoğrafta.
Her türlü cazgırlığa varım, krem yazıyorsa krem gelecek arkadaş o kadarbencede öyle ama riske atmayalım dimi kuzu elimizde kalmasın sonra
Her türlü cazgırlığa varım, krem yazıyorsa krem gelecek arkadaş o kadar
Öbür ay inşallah alışverişe geçerim artık Sen de bi an önce hallet kuzu bence sehpa işini :)maviliyi beğendim kuzu yeni şeyler gelmiş hepp, hhah tabi canım orası öyle de kim uğraşacak ya sorupta alayım ben
Asayy ben hep karıştırıyorum yaaaOnu yazan da auralee ama Ben de auralee'yim
Al benden de okadar para olmayınca olmuyo gösterecek danışacak bişi kalmıyo pff ne sıkıntıPara yok
Aslında çok haklısın biz bu balayı işine daha giremedik sanırım burnumuzun ucunu görünce ayarlayacağız sanırım nikah tarihinide almış oluruz yine benim ocak şubatı bulur o zaman kafanızı şişiririrmkatılıyorum kuzucum balayını ayarlamak bile günlerimizi almıştı hani bak bunlar hala duruyor
1.ci çift olarak önden buyurayım bende denizde kumsal ve atın üstünde dış çekime gideceğiz inşallah hayalimiz oay ne mücadeleler vermiş o nişanlı beyleee
bu arada kızlar dün bi arkadaşım dış çekim yaptılar sahilde bayıldım fotolara denizin içinde falan biz yapamadık yeni gelin olacaklar yapın valla müthiş duruyo
Bzimkinin işi de ek iş olarak profesyonel fotoğrafçı olduğundan çevreside var yakın arkadaşı ustlenecek çekimi bedava yani o konuda şanslıyızHeh öyle çok güzel oluyo iştee, ay benim de bi arkadaş öyle yapmıştı denizin içinde var baya su altı çekim yani ama gelinlik damatlık vardı yine üstlerinde o da değişik bişi olmuştu
Merhaba, gerçekten çok büyük masraflar var allah yardımcımız olsun bizim nişan takı salon kıyafet bohça her iki taraf için 10 ar bin toplam 20.000 gitti allahım düşündükçe ne yapmışız biz diyorumMerhaba kızlar yahu bu evlilik heyecanı öldürecek beni sevgilimle dün konuşuyoruz da heyecanı ve stresi sardı beni ocak sonu gibi istemeye gelecekler kısmetse düğün masraflarını falan konuşuyoruz da amma pahalıya patlıyor yaa altından nasıl kalkıcaz bilmiyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun
Allahım benimde telefon son zamanlarını yasıyor değiştrmem gerek ama borçlardan sıraya bile giremiyorumSon üç ay gör sen heyecanı Böyle saldım ya kendimi, tutuşucam o zaman panikten
Valla insan başta gözüne kestiremiyor ama işin içine girince Allah yuva kuranın yardımcısı gerçekten. Bu olaylardan önce bi cep telefonu taksidine girmekten korkan ben ne ödemeleri yapmışım. Her seferinde bir seviye yükseliyor borçlar tabi ama altından kalkılıyor bir şekilde. Gözünü karartmadan girilecek yol değil Hayırlı olsun, tadını çıkarın :)
canım ne güzel olmuş maşallahh nasıldıı anlat bakalım
Hayırlı olsun canım ne güzel olmuşsun :)
Gunaydın kızlar, yekta tatlım çok güzel olmışsun maşallah guzel geçmesine sevindim
Tabi ben oklavam olmadığını şuan hatırlamış oldum bu arada hahaha
Günaydın kuzu hoşgeldin :)
YEKTA61 cım bu arada hayırlı olsun kına güzel geçmiş , darısı düğüne inşallah
Merhaba, hayırlı olsun :) Ben de mayıs geliniyim.kızlarr hepinize merhaba
yaza düğünüm var inşallah.Hazırlıklara başladım ve pek çok şeyi halletim sayılır.
eksik bir iki şeyim kaldı.onlar için de sizin fikrinize ihtiyacım var.
eminim bu konu daha önce konuşulmuştur ama o kadar çok konuşulmuştur ki ben o konuları oku oku bitiremem
o yüzden bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
birincisi ÜTÜÜÜÜ....Hangi marka ve hangi ürün ütü önerirsiniz.(kazanlı almayı düşünmüyorum)
ikincisi SÜPÜRGEEEE....hangi marka ve hangi ürünü önerirsiniz?(toz torbasız almayı düşünüyorum)
Bir de balayında şöyleee bol eğlenmeli bol gezmeli nere önerirsiniz kii acep