2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhaba , Allah tamamına erdirsin..

Ben ütüyü kazanlı olarak philips aldım..Ama kazanlı istemediğin için yine phliips azurdan çok memnun olanlar var etrafımda.

Süpürge olarak rowenta aldım ben. Şu an için memnunum

curlygirl neden yaptın bunu bana nedeennn şimdi onu almak için bahaneler üretmeye başladı beynim. Ah o kahvaltı takımını almasaydım bahanem olurdu

Kare seramik olan daha uygunmuş :)
Seramik uzun süre yaşamaz hem kenarında altın şerit yok Hem zaten almak için sebep yok sıkınıt orada. Yani kahvaltı setimdeki servis tabakları büyük boy, misafir takımım var, normal yemek takımım var, e bi servis daha mantıksız değil mi :/ Kaseleri falan da olsa alırdım ama kesin
Gğnaydın kuzulaaaar :)

Bunu şimdi gördüm kuzucuö, hayır karar veremedim daha ya beklemede hala maleseeff
Hala bakıyorum yok yani

curlygirl siyah beyazını alsam, benim sarıların servisleriyle kombinlerim 6 kişilk yemek takımım eksik, kalan yemek tabağı ve kaseyi düz beyaz alırım

Amaa Fuzuli masraf yapayım istiyorsun galiba bu gösterilir mi off almam lazım

curlygirl siyah beyazını alsam, benim sarıların servisleriyle kombinlerim 6 kişilk yemek takımım eksik, kalan yemek tabağı ve kaseyi düz beyaz alırım
almak için bahaneler üretilmeye başlandı sanki
güzeller ama bende beğendimde biraz fazlalar. sürekli oluyor kuzu almak için kendini sıkma paran olduğunda alırsın

İçinde kalmasın diye dediydim

almak için bahaneler üretilmeye başlandı sanki
güzeller ama bende beğendimde biraz fazlalar. sürekli oluyor kuzu almak için kendini sıkma paran olduğunda alırsın
Huff o zaman bana bu sarılara uyacak 6 kişilik yemek takımı bulalım Gerçi çok şart mı zaten 12lik misafir var
İçinde kalmasın diye dediydim
Höff bişeyler alasım geldi ütü mü alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…