• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Şimdi arkadaşım şöyle olacak nikahtan bir gün önce normalde kına olurya bende düğünümde kınamı birarada yapacağım ya biz yine nikahtan bir gün önce kına gibi kızkıza bayanlarla veda partisi yapıp eğleneceğiz babamın evinde son gecemi geçireceğim ertesi sabah ise gündüz nikah sonra salon düğün gibi gelinliklerle olucam gecenin sonunda veya ortalarında ise kına gecesi yapılacak ve bitecek
hımm anladım kuzu içinde kalmaz işte güzel olmuş

Ay kuzucum sağol yaaa bayıldım ben bu tarife nasıl da profesyonel bir anlatım bu :KK70: Ayrıca hamuru çiğ haliyle daha bi severim tadına bakmadan geçebileceğimi sanmıyorum :KK70: Bir de6,7 mmlik kalınlıkta olması gerekiyor demek o kısım beni benden aldı şuan hahaha :KK70: Canım da çok fena çekti. Bir de ben küçük boy olanından aldırmıştım o borcamı ona olur di mi bu tarif ya.
Kuzu fazla hamurdan sıkıntı olmaz bence, en kötü rendelersin üstüne biraz daha :P Ben normal boyuta göre yapıyordum bu ölçüyle. Ayrıca çiğ hamura ben de bayılıyorum dün baya yedim mideme oturdu :D
resmen hatun incelikleriyle veriyor sen neyöişssin be @Conchiglia örtmenim cevher var bu öğrencide
Ayy yaşasın sonunda iyi bişey söylediler :D
Hahah tüp kamyonundan benim de vardı yaaa çok eğlenceliydi o :KK70: :KK70:
Hiç barbie almadım mesela ben de, gerçi bi barbienin mutfak setini almak istedim annem aldırmamıştı , neyseki şimdi kendi mutfağımda oynuyorum onun eşyalarıyla :KK70: :KK70:

Ayy haha evet kafaların nasıl böyle uyuştuğu ortaya çıkmış oldu hepimiz rahatladık :KK70: :KK70:
Ahahah vallahi ne çıkıyosa şu çocukluk travmalarından çıkıyor :D
Ayyy çok güzel oluyor öyle evet kesinlikle evlendiğimizde kavanozlara reçel marmelat ev yoğurdu domates biber rendesi bezelye turşu tarhana yapıp koymak lazım annem yaparken öğrendim sağolsun hevesliydimhep izlerdim mutfak konusunda iyikide meraklı olmuşum bilmediğim birşeyide yapsam tutturyorum hiç ziyan etmedim bu zamana kadar
Ohoo hamaratlık diz boyu :D NAsıl yapacaksın hepsinii
Evettt Gelecek vaad ediyor :KK70:
Yaşasın örtmenim canım benim :)
o pembeli cicili bicili mutfak yapmanın çocukluktan gelen bir etkisi olduğunu anlamalıydık :KK70:
Benim de aklıma ilk bu geldi :D
http://www.nefisyemektarifleri.com/tavada-pratik-su-boregi-yapimi-657456/ al bakalım :) akşammı yapıcaksın bende aldım yufkayı ama yapsammı yapmasam mı bilemiyorum içine peynir bulmam lazım :KK70:
Mrs Pink Mrs Pink tavaya yağ koymayı unutma :D

Tişikirleer :)))
Öyle yapmayı düşünüyorum kuzu. Eşim geç geldiği zaman yemek yemek istemiyo pek, ama patatesli börek olursa da asla hayır demeyeceğini biliyorum :KK70: :KK70:

Patateslisi biraz pratiklikten çıkıyor ama olsun ben de öyle yapıcam :))

Haha tamamen psikolojk bir travmanın eseri :KK70: :KK70:
Rica ederim kuzu Hadi bakalımmm :)

bir eksik daha :KK70:

çok güzel çok sevindim senin adına büyük bir yük kalkmıştır üstünden. seninde tarih netleştiğine göre koşturmacan başladı :)
Canımın içi hemde nasıl rahatladım anlatamam büyük rahatlık tabiki ve evet günümüzü de aldık sonunda koşuşturmacam hayırlı olsun şunun şurasında 6 ay zaten zaman çabucak geçti ve inanırmısın en mantıklısını yaptık bir taşla iki kuş bide adanadan da geliyorlar ya yat kalk onlar için bizim için de curcuna yorgunluk biz ağırlıyoruz bir kısmını şimdi oğullarının bekarlık evşde kapatılacak en azından bşrazı orada kalıyor şimdi bziler aile olarak paylaşacağız hem maddi olarak bütçe aynı oldu stressiz ve 1 tasla iki kuş ve artık mazeret yok herkes gelmesi gerek baram değil yaz tatili değil artık beklentimde yüksek bakalım hayırlı olsun hepimiz için ama hala mutluyum cünkü gelinliğimi doya doya giyeceğim vevideom olacak düğün yapmadım demeyeceğim salonuda bu arada ortak tuttuk kızlar

Mrs Pink Mrs Pink tavaya yağ koymayı unutma :KK70:
Haha merak etme dostuuum, senin yaşadığın acı olaydan sonra bunu yapmacağım inşallah :D :D
Kuzu fazla hamurdan sıkıntı olmaz bence, en kötü rendelersin üstüne biraz daha :p Ben normal boyuta göre yapıyordum bu ölçüyle. Ayrıca çiğ hamura ben de bayılıyorum dün baya yedim mideme oturdu :KK70:
Ay sende mii, ama benim gibi çiğ meraklısı olamazsın yine de bence. Ben köfte, dolma falan yaparken de bakarım tadına iğrenç di mi :D :D

evet peynir kolay kuzu en iyisi çıkışta bir market yap sen

ama kuzu pattesli kaşarlı yaptım yani ikisi karışıncada iyi oluyor patatesli uğraştırıcı ama tercih sebebi
Akşama doğru karar veririm anca ne yapcağıma heralde ayy pazartesileri çok üşengeç oluyorum :D

Kuzu fazla hamurdan sıkıntı olmaz bence, en kötü rendelersin üstüne biraz daha :p Ben normal boyuta göre yapıyordum bu ölçüyle. Ayrıca çiğ hamura ben de bayılıyorum dün baya yedim mideme oturdu :KK70:

Ayy yaşasın sonunda iyi bişey söylediler :KK70:

Ahahah vallahi ne çıkıyosa şu çocukluk travmalarından çıkıyor :KK70:

Ohoo hamaratlık diz boyu :KK70: NAsıl yapacaksın hepsinii

Benim de aklıma ilk bu geldi :KK70:

:D :D 24 kasımada az kaldı haniii :KK73::KK73:

Canımın içi hemde nasıl rahatladım anlatamam büyük rahatlık tabiki ve evet günümüzü de aldık sonunda koşuşturmacam hayırlı olsun şunun şurasında 6 ay zaten zaman çabucak geçti ve inanırmısın en mantıklısını yaptık bir taşla iki kuş bide adanadan da geliyorlar ya yat kalk onlar için bizim için de curcuna yorgunluk biz ağırlıyoruz bir kısmını şimdi oğullarının bekarlık evşde kapatılacak en azından bşrazı orada kalıyor şimdi bziler aile olarak paylaşacağız hem maddi olarak bütçe aynı oldu stressiz ve 1 tasla iki kuş ve artık mazeret yok herkes gelmesi gerek baram değil yaz tatili değil artık beklentimde yüksek bakalım hayırlı olsun hepimiz için ama hala mutluyum cünkü gelinliğimi doya doya giyeceğim vevideom olacak düğün yapmadım demeyeceğim salonuda bu arada ortak tuttuk kızlar
çok güzel olmuş canım. hem kimseye tam olarak yüklenilmemiş hem içinde kalmamış olacak. hayırlısıyla huzurla atlat inş.

o zaman tekrar bekleriz:KK70:

uslu olmana rağmen evi yaktıysan korktum yaramaz halinden:KK57:
Sorma vallahi beni böyle tarif eden bizimkiler sen o değilde bu yaramazlık nişanlımda da var oda çakmakla ilk tanıştığı zaman makromeleri tutuşturmuş ben bizden gelen bebişten korkar oldum :oops:

Haha evet canım öyleydi küçükken. Öyle erkek arkadaşlarla oynamazdım ama çok güzel döverdim mesela onları ilkokulda falan. Birini yakalyıp kafasını 3-5 kere duvara vurmuşluğum var nasıl bir psikopattım acaba :KK70: AMa pişmanmıyım asla, çok uyuz oluyodum kendisine :KK70: :KK70:
Hadi yaa afferin kendini koruyan cadı kızları severim bende öyleydim bişey olurda bana ucu dokunursa eyvah :KK70:

Ayy yaşasın sonunda iyi bişey söylediler :KK70:

Ahahah vallahi ne çıkıyosa şu çocukluk travmalarından çıkıyor :KK70:

Ohoo hamaratlık diz boyu :KK70: NAsıl yapacaksın hepsinii

Benim de aklıma ilk bu geldi :KK70:

Kolay kii öğrenince basit geliyor birazda mantık yürütüyosun üzerine tamamdır yoğurtta yapmak o kadar basitki hepsinden en basiti burada zor ve zahmeti olan günlerini alan tarhana sadece okadar yazın kendi dondurmamı bile kendim yaparım muzlu çilekli kakaolu denedim güzel oluyor

Ay sende mii, ama benim gibi çiğ meraklısı olamazsın yine de bence. Ben köfte, dolma falan yaparken de bakarım tadına iğrenç di mi :KK70: :KK70:
Ben de yiyorum ya :oops: Sarma yapılırken çiğlerinden yürütürüm, köfteyi de tadarım. Kek, kurabiye affetmem :oops:
:KK70: :KK70: 24 kasımada az kaldı haniii :KK73::KK73:
Oo kutlama turtası yaparız artık :D
Kolay kii öğrenince basit geliyor birazda mantık yürütüyosun üzerine tamamdır yoğurtta yapmak o kadar basitki hepsinden en basiti burada zor ve zahmeti olan günlerini alan tarhana sadece okadar yazın kendi dondurmamı bile kendim yaparım muzlu çilekli kakaolu denedim güzel oluyor
Ama işte bunları yaparken o günün yemeği ne oluyor mesela :D Ben bir günde hepsini sığdıramam bünye kaldırmaz :D

çok güzel olmuş canım. hem kimseye tam olarak yüklenilmemiş hem içinde kalmamış olacak. hayırlısıyla huzurla atlat inş.
Canımsın aynen öyle çok sağol çok teşekkür ederim iyi dileklerin için sonunda düğünüda kaş göz arası yapıyorum ya vallahi bravo neydi neye döndürdükkısmet buymuş rabbimgönlümü biliyor ona göre cevap verip yolumu aydınlattı ve sonuç bu herşey güzelolucak hepimiz için inşallah

Canımsın aynen öyle çok sağol çok teşekkür ederim iyi dileklerin için sonunda düğünüda kaş göz arası yapıyorum ya vallahi bravo neydi neye döndürdükkısmet buymuş rabbimgönlümü biliyor ona göre cevap verip yolumu aydınlattı ve sonuç bu herşey güzelolucak hepimiz için inşallah
Valla bizim de kına düğün birlikte olacak ama içimde bir şey kalmıyor açıkçası. Her şey çok pahalı yapılan masrafı evime harcamak daha mantıklı geliyor. Benim memlekette mekanlar daha uygun diye biz de orada tutucaz mesela, burada yapsak istediğim gibi olamayacaktı.

Ben de yiyorum ya :oops: Sarma yapılırken çiğlerinden yürütürüm, köfteyi de tadarım. Kek, kurabiye affetmem :oops:

Oo kutlama turtası yaparız artık :KK70:
Bilemiyorum artıkkk :D
Ama işte bunları yaparken o günün yemeği ne oluyor mesela :KK70: Ben bir günde hepsini sığdıramam bünye kaldırmaz :KK70:

Hahah hatırlatmaya bak, bu iş iyice tehlikeli bir hal almaya başladıııı :KK70: :KK70:
Cık cık cık size bunca emek veren öğretmeniniz en önemli gününü kutlamicakmısınız yani :D

ooo maşallah valla :)

Back