- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
E ama turta yapar yollarız dedim Höff greenandblue görüyor musun hoca bu defa da bana taktı. Ne yapsam yaranamıyorumCık cık cık size bunca emek veren öğretmeniniz en önemli gününü kutlamicakmısınız yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E ama turta yapar yollarız dedim Höff greenandblue görüyor musun hoca bu defa da bana taktı. Ne yapsam yaranamıyorumCık cık cık size bunca emek veren öğretmeniniz en önemli gününü kutlamicakmısınız yani
Tamam sanada iki mesaj atarız lütfennn burda tek öğretmen varbende hatırlatabilir miyim ben gerçeten örtmenim her ne kadar yapmasam da
Sana daa çilekli turta o zamannbende hatırlatabilir miyim ben gerçeten örtmenim her ne kadar yapmasam da
Mrs Pink e söyledim onu yoksa sen yap turtanı yolla canımss :)E ama turta yapar yollarız dedim Höff greenandblue görüyor musun hoca bu defa da bana taktı. Ne yapsam yaranamıyorum
Bunları yaparken günlük yemek yapmış olmuyorsun yada planlamıyorsun bunun bazılarını kışa hazırlıkyapıyosun mesela turşu domates biber tarhana reçeller vs ama yoğurt dondurma bunlar günlük yapılanlar ve hepsini bir gune sığdırma tabi kocaman yaz var önünde bu süreçte hazırlayacaksın yazın domates guzel kıpkırmızı oluyor herşey çıtır çıtır mevsiminde alıp kavanozlara rendeleyip tuzla ve koy menemen yaparsın yemek içinde kullanırdın çok kolaylık domates biber harman yap koy miss barbunyalarını bezelyelerini ayıkla nofrosa at bunlar basit öğrenince anlatmak istediğimi anlarsınBen de yiyorum ya Sarma yapılırken çiğlerinden yürütürüm, köfteyi de tadarım. Kek, kurabiye affetmem
Oo kutlama turtası yaparız artık
Ama işte bunları yaparken o günün yemeği ne oluyor mesela Ben bir günde hepsini sığdıramam bünye kaldırmaz
Geçen gün seni nasıl ispiklemişti hatırla :)Ama Mrs Pink de yardım edecek kii o da iyi öğrenci bence
Canım ben biliyorum yapmayı da hem çalışma saatlerinin uzunluğu hem yol uzunluğu yorgunluk derken buna müsade etmez yani Ben anca günü kurtarmanın derdindeyim valla onları yapsam bi de evi derle topla heralde sosyal aktivite eksikliğinden bunalıma girer çıkamam. Sağolsun annem ve teyzem kışlıkları hazırlıyorlar bana kadar da yapıyorlar her sene bol yani Ben de işte günün yemeğini bulaşığını anca halledip kendime zaman ayırabilirsem ayırıyorum.Bunları yaparken günlük yemek yapmış olmuyorsun yada planlamıyorsun bunun bazılarını kışa hazırlıkyapıyosun mesela turşu domates biber tarhana reçeller vs ama yoğurt dondurma bunlar günlük yapılanlar ve hepsini bir gune sığdırma tabi kocaman yaz var önünde bu süreçte hazırlayacaksın yazın domates guzel kıpkırmızı oluyor herşey çıtır çıtır mevsiminde alıp kavanozlara rendeleyip tuzla ve koy menemen yaparsın yemek içinde kullanırdın çok kolaylık domates biber harman yap koy miss barbunyalarını bezelyelerini ayıkla nofrosa at bunlar basit öğrenince anlatmak istediğimi anlarsın
Heh tamam o zaman sern de en az benim kadar iğrençsin hahah Ay kurt kaynamaz inşallah içimizdeBen de yiyorum ya Sarma yapılırken çiğlerinden yürütürüm, köfteyi de tadarım. Kek, kurabiye affetmem
Ben de akrostiş bir şiir yazarım o zaman , turta dediğin nedir ki hediye dediğin yüreğinden gelecek örtmenim!Cık cık cık size bunca emek veren öğretmeniniz en önemli gününü kutlamicakmısınız yani
Hatırlat tabii sen de hatırlat aman!bende hatırlatabilir miyim ben gerçeten örtmenim her ne kadar yapmasam da
Off doğru dedin bak şimdi ben nasıl unuttum onu Ay ama kıyamadım da bak hain değilim onun gibiGeçen gün seni nasıl ispiklemişti hatırla :)
E ama turta yapar yollarız dedim Höff greenandblue görüyor musun hoca bu defa da bana taktı. Ne yapsam yaranamıyorum
Hahah iğrenç olurduu inşallah bişey olmazz. Hem her öğün yemiyoruz yaa nolcakHeh tamam o zaman sern de en az benim kadar iğrençsin hahah Ay kurt kaynamaz inşallah içimizde
@Conchiglia Hocam varsa bi sorun müdahale edelimay
bu hoca bu aralar biraz gergin gibi
Evet az önce yine senin hediyeni küçümesim kendimden utanıyorum canım arkadaşım benim ya hahahaOff doğru dedin bak şimdi ben nasıl unuttum onu Ay ama kıyamadım da bak hain değilim onun gibi
heycanla bekliyorum :) Auralee bak demiştimmm sana gördünmü " tarta dediğin nedir ki " dediHeh tamam o zaman sern de en az benim kadar iğrençsin hahah Ay kurt kaynamaz inşallah içimizde
Ben de akrostiş bir şiir yazarım o zaman , turta dediğin nedir ki hediye dediğin yüreğinden gelecek örtmenim!
Hatırlat tabii sen de hatırlat aman!
unutma bakk hatırlatıyorum işteOff doğru dedin bak şimdi ben nasıl unuttum onu Ay ama kıyamadım da bak hain değilim onun gibi
Sen çalışma etme hiç bi faliyet göremiyim senden sonra taktı olsun bide arkadaşlarını ayartıyoay
bu hoca bu aralar biraz gergin gibi
Ay bi de kabul ediyor hala yapıyor yaEvet az önce yine senin hediyeni küçümesim kendimden utanıyorum canım arkadaşım benim ya hahaha
Kuzu valla nasıl arkadaş çıktı yaa baksana Neyse elbet ben de ispiklerim onu ödeşirizheycanla bekliyorum :) Auralee bak demiştimmm sana gördünmü " tarta dediğin nedir ki " dedi
Lütfennn sevinirim@Conchiglia Hocam varsa bi sorun müdahale edelim
Evet sende bir yapacaktın dimi doğru aynen senin düşüncendeyim ya çok para hele istanbul gibi biryer hepten pahalı uygun mekan olursa neden olmasın yaparsın tabii burası öyle değil insanı düşündürüyor ve mantıklı gelmiyor inan bu şekilde benimde içimde kalmayacak herşeyi çok güzel organize edicem unutulmaz bir gece olacak keza bir akşam öncesi yapacağım veda partisi de öyle daha ne olsun balayına veya eve harcanır o para haklısın bizim şimdiden bu geçinme derdine şimdiden kısarak başlamamız lazım ki sonra koymasınValla bizim de kına düğün birlikte olacak ama içimde bir şey kalmıyor açıkçası. Her şey çok pahalı yapılan masrafı evime harcamak daha mantıklı geliyor. Benim memlekette mekanlar daha uygun diye biz de orada tutucaz mesela, burada yapsak istediğim gibi olamayacaktı.