- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 34
şimdi ben anlayamadım nikahtan sonra mı düğün olacak kına yerine bekarlığa veda mı olacak?Bu arada dün çocukluk arkadaşımın nişanı vardı benim nişan yaptığımsalonu tutmuştu gözlerim doldu o anlara gittim. Sonra hani şu düğün kına birarada olsun konusuna da son noktayı koyduk ve şöyle karar verdik bir gün öncesi kızlar kuzenler bayan akrabalar parti yapacağız eğleneceğiz ertesi gün nikah be sonrasında düğün gibi salona gideceğiz pasta takı merasimi eğlence derken ortaların da hint kostümü kıyafeti giyeceğim kınam yakılacak ve hint dansı gösterim var tek başıma sergiledikten sonra yine benim gibi dansçı olan arkadaşım da salsa ve bachata gösteri yapacak ve gece son bulup kendi evime geçeceğim böyle karar verdik ve dün mekan yerini yine nişan yaptığım mekan ile anlaştım dünde oradaydık ya yukarı çıktık görüştük eski fiyattan yaptı kaporamızı verip sözleşmemizi yaptık hayırlısıyla çok mutluydum karşı tarafın ailesini tek tek arayıp haber verdik. Sıkı durun tarihim 21.05.2015 cumartesi akşamı oldu. Sonra supriz bitmedi eve geldik birde ne göreyim yine çeyizime hediyeler gelmiş arzumun kahve makinesi ve artık yeter dediğim kahve fincanından bir takım daha ve tefalin actifry 1 kaşık ile herşeyi kızartıp pişiren bir yemek uzmanı oda siparişte geliyor resimlerini atamadımilkfırsatta albüme ekleyeceğim yeni cicilerimi
güle güle kullan hayırlı olsun