- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
neyseki suçunu kabul ediyo hemen sevimli şeyAy bi de kabul ediyor hala yapıyor ya
Kuzu valla nasıl arkadaş çıktı yaa baksana Neyse elbet ben de ispiklerim onu ödeşiriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyseki suçunu kabul ediyo hemen sevimli şeyAy bi de kabul ediyor hala yapıyor ya
Kuzu valla nasıl arkadaş çıktı yaa baksana Neyse elbet ben de ispiklerim onu ödeşiriz
Sen çalışma etme hiç bi faliyet göremiyim senden sonra taktı olsun bide arkadaşlarını ayartıyo
Hoff ama pişman oldum sonuçta , pişman olmayan pişkin bir öğrenci de olabilirdim değil mi?heycanla bekliyorum :) Auralee bak demiştimmm sana gördünmü " tarta dediğin nedir ki " dedi
Pişmanım...Ay bi de kabul ediyor hala yapıyor ya
Anamm öğrencilerini birbirine düşürecek hahahahLütfennn sevinirim
Hihih, yaramazlık yapıp yine de sevilen öğrencilerden olmak istemiştim hep ve o gün geldi! Teşekkürler örtmenimneyseki suçunu kabul ediyo hemen sevimli şey
Sende haklısın yawrucum iyi bari destek çıkanlar var biliyorsunda zaten şimdilik idare et zamanı gelince yaparsınCanım ben biliyorum yapmayı da hem çalışma saatlerinin uzunluğu hem yol uzunluğu yorgunluk derken buna müsade etmez yani Ben anca günü kurtarmanın derdindeyim valla onları yapsam bi de evi derle topla heralde sosyal aktivite eksikliğinden bunalıma girer çıkamam. Sağolsun annem ve teyzem kışlıkları hazırlıyorlar bana kadar da yapıyorlar her sene bol yani Ben de işte günün yemeğini bulaşığını anca halledip kendime zaman ayırabilirsem ayırıyorum.
Aynen bi önceki gece kızlarla toplanıp dışarı çıkıcaz biz de öyle kutlama olsun diye, eğlene eğlene geçecek inşallah :)Evet sende bir yapacaktın dimi doğru aynen senin düşüncendeyim ya çok para hele istanbul gibi biryer hepten pahalı uygun mekan olursa neden olmasın yaparsın tabii burası öyle değil insanı düşündürüyor ve mantıklı gelmiyor inan bu şekilde benimde içimde kalmayacak herşeyi çok güzel organize edicem unutulmaz bir gece olacak keza bir akşam öncesi yapacağım veda partisi de öyle daha ne olsun balayına veya eve harcanır o para haklısın bizim şimdiden bu geçinme derdine şimdiden kısarak başlamamız lazım ki sonra koymasın
Şeytan tüyü var bu kızdaneyseki suçunu kabul ediyo hemen sevimli şey
Off patlıcan közleme nişanlımın ve benim en bi sevdiğim babaannuş yaparız salatasını kırmızı etli biberle mmm bide bolll limmooonzaten farkındaysan, yemek muhabbetine hiç girmiyorum ama günahımı alma yaptım yani, dün akşam fırında tavuk yaptım..hatta yanında patlıcan bile közledim
Sabahlar olmasın o zaman aah senin ne zamandı canımAynen bi önceki gece kızlarla toplanıp dışarı çıkıcaz biz de öyle kutlama olsun diye, eğlene eğlene geçecek inşallah :)
Şeytan tüyü var bu kızda
7 mayıstaydı :)Sabahlar olmasın o zaman aah senin ne zamandı canım
Off patlıcan közleme nişanlımın ve benim en bi sevdiğim babaannuş yaparız salatasını kırmızı etli biberle mmm bide bolll limmooon
Közlenmiş patlıcana kimse hayır diyemiyor galiba ya ben de bayılırımmm :)bende pek severim
amannn maşallahhh kuzuzaten farkındaysan, yemek muhabbetine hiç girmiyorum ama günahımı alma yaptım yani, dün akşam fırında tavuk yaptım..hatta yanında patlıcan bile közledim
Olsun kuzucum işleri de halletmek gerek :)kızzlar çok yoğunum gelemiyorum kaçırdım bütün muhabbettii
amannn maşallahhh kuzu
Yazmadan çıkmıyor kimse kabuğundan yahuuuben buradayım,
Almadım kuzucum birlikte çalıştığım arkadaş hasta onun gelmesini bekliyorum almak içinOlsun kuzucum işleri de halletmek gerek :)
Ama arada seni sıkıştırmadan yapamıyoruz biliyosun , aldın mı diğer hastaneden randevunu bakalııım? :)
ayy sende mayıs gelinisin auralee de öyle ustuste gıdıyoruz7 mayıstaydı :)