• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım ben biliyorum yapmayı da hem çalışma saatlerinin uzunluğu hem yol uzunluğu yorgunluk derken buna müsade etmez yani :KK70: Ben anca günü kurtarmanın derdindeyim valla onları yapsam bi de evi derle topla heralde sosyal aktivite eksikliğinden bunalıma girer çıkamam. Sağolsun annem ve teyzem kışlıkları hazırlıyorlar bana kadar da yapıyorlar her sene bol yani :p Ben de işte günün yemeğini bulaşığını anca halledip kendime zaman ayırabilirsem ayırıyorum.
Sende haklısın yawrucum iyi bari destek çıkanlar var biliyorsunda zaten şimdilik idare et zamanı gelince yaparsın

Evet sende bir yapacaktın dimi doğru aynen senin düşüncendeyim ya çok para hele istanbul gibi biryer hepten pahalı uygun mekan olursa neden olmasın yaparsın tabii burası öyle değil insanı düşündürüyor ve mantıklı gelmiyor inan bu şekilde benimde içimde kalmayacak herşeyi çok güzel organize edicem unutulmaz bir gece olacak keza bir akşam öncesi yapacağım veda partisi de öyle daha ne olsun balayına veya eve harcanır o para haklısın bizim şimdiden bu geçinme derdine şimdiden kısarak başlamamız lazım ki sonra koymasın :KK70:
Aynen bi önceki gece kızlarla toplanıp dışarı çıkıcaz biz de öyle kutlama olsun diye, eğlene eğlene geçecek inşallah :)
:KK70: :KK70: neyseki suçunu kabul ediyo hemen sevimli şey
Şeytan tüyü var bu kızda :D

zaten farkındaysan, yemek muhabbetine hiç girmiyorum :cool: ama günahımı alma yaptım yani, dün akşam fırında tavuk yaptım..hatta yanında patlıcan bile közledim :cool::KK69:
Off patlıcan közleme nişanlımın ve benim en bi sevdiğim babaannuş yaparız salatasını kırmızı etli biberle mmm bide bolll limmooon

Back