2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ilginç olsada zorlayabilirim sonuçta nişanlı
ev halkına böreği börek olarak tanıtmayarak sürümden kazanmışssın sen var ya
ben yağda sürdüm patatesli peynirli yaptım on numara oldu
Ohh mis Bi dahaya yağlı yapayım bari ben de

Hem evlenip hem arkadaşımla gezmeye hakkım yokmuş ben bunu anladım burdan haha
Tabi benden temizlik beklendi yemek beklendi falan. E bi de fotoğrafı da ben attım tuzu biberi oldu herhalde
kuzumben destekliyorum seni gez tabi ya sonuçta eşinden önce girdin mi eve girdin

Ayy hahaha Vallahi tebrik ediyorum kuzucum, etmezsem ayıp olur çünkü. İçini çıakrıp yeseydiniz ekmekle falan
ekmekle içini mi yesinler

Haha evet yaaa di mi . Resmen içi beni yaktı dışı seni yani. Çok tatlılar ama. Ayrıca ben sevgili eşim gelmeden dolaba kaldırdım onları hemen . Gördüğünde anlamayacaktır nasılsa, yeter ki poşetten çıkarırken görmesin

çakallıkta son nokta diyorum

Ben çeyizlerin arasına fırlattım, zaten o odaya girmekten nefret ettiğinden ilgilenmez bile, zaten pahalı bişey değil ama olay alışveriş yapmış olmak olunca niyeyse kızmaya başladı artık

Olur öyle şeyler kuzu bidaha asla unutmassın ama nasıl ama dediğim kadar var dimiii :) bnde yufka aldım dün yapıciim :)

Ben çeyizlerin arasına fırlattım, zaten o odaya girmekten nefret ettiğinden ilgilenmez bile, zaten pahalı bişey değil ama olay alışveriş yapmış olmak olunca niyeyse kızmaya başladı artık
Hahah sen de iyi çözüm bulmuşsun. Yok yahu pahalı ucuz pek fark etmiyor bişey alınmış olması yeterli Bi de daha önceki gün aynı işi göen bişey almıştı ya söylenecekti. Ama onun dışı sarı içi pembe değildi desem anlamaz biliyorum . En iyisi saklamak ve sorna zaten varmış gibi yapmak

Olur öyle şeyler kuzu bidaha asla unutmassın ama nasıl ama dediğim kadar var dimiii :) bnde yufka aldım dün yapıciim :)
Ay bence ben gazla çalışıyorum ya şuanda da börek için gaza geldim ben de yapıcam. 3 yufka mı dediydin bacım?
Bizim orda yufkacı var da taneyle alıyorum ona göre şey ediym

Düşünsene öyle bişey yapıldığını ay bi canlandırdımda

Yook o tavanın halini ve o böreğin parçalanışını düşündükçe unutacağımı sanmıyorum
Yook nasıl anlasınlar, hem saklama kabı bol gerekli öyle 1-2 tane yetmez kii

afiyet olsun canımm :) maşallah sen de tam takdirliksin

10 dk farkla da olsa girdim kuzucum, mühim olan o değil mi

Yani öyle bi çözüm ürettim ama arkadaş daha akıllıca bi çözüm bulmul tabi, yemek işte sormayın yiyin daha akıllıca
yani bencede sonuçta seni gördü evinde eşin daha ne olsun

çok aldığını falan düşündüyse kesin ondandır

Hihi beni buna mecbur etmeselermiş o zaman
haklısın kuzu ama ben daha yolun başında olduğumdan pek ses çıkarmıyor alınanlara hatta hoşuna gidiyor

ahımızmı tuttu acep

aldıklarınızın fotosu nerde bakım hani ozmaan affederiz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…