Ohh misilginç olsada zorlayabilirim sonuçta nişanlı
ev halkına böreği börek olarak tanıtmayarak sürümden kazanmışssın sen var ya
ben yağda sürdüm patatesli peynirli yaptım on numara oldu
kuzumben destekliyorum seni gez tabi ya sonuçta eşinden önce girdin mi eve girdinHem evlenip hem arkadaşımla gezmeye hakkım yokmuş ben bunu anladım burdan haha
Tabi benden temizlik beklendi yemek beklendi falan. E bi de fotoğrafı da ben attım tuzu biberi oldu herhalde
ekmekle içini mi yesinlerAyy hahahaVallahi tebrik ediyorum kuzucum, etmezsem ayıp olur çünkü. İçini çıakrıp yeseydiniz ekmekle falan
yağlamayı unutma ben döktürdüm hafta sonu kekler kurabiyeler börekler yaptım antreman yapıyorum kuzuOhh misBi dahaya yağlı yapayım bari ben de
Gülme ama öyle yedikkuzumben destekliyorum seni gez tabi ya sonuçta eşinden önce girdin mi eve girdin
ekmekle içini mi yesinler
aman yarabbiGülme ama öyle yedik
Haha evet yaaa di mi . Resmen içi beni yaktı dışı seni yani. Çok tatlılar ama. Ayrıca ben sevgili eşim gelmeden dolaba kaldırdım onları hemen . Gördüğünde anlamayacaktır nasılsa, yeter ki poşetten çıkarırken görmesinAma evlendiniz diye de böyle olmaz ki yani, hem biz eve aksesuar baktık bulamasak daAyrıca o aldığımız saklama kapları dıştan Auralee içten Mrs Pink diye bağırmıyor mu Eve gidince ona dikkat ettim de bi çok manidar oldu
En iyisi alıştırma, sonra lönk diye işin içine girince afallıyo insanyağlamayı unutma ben döktürdüm hafta sonu kekler kurabiyeler börekler yaptım antreman yapıyorum kuzu
çakallıkta son nokta diyorumHaha evet yaaa di mi . Resmen içi beni yaktı dışı seni yani. Çok tatlılar ama. Ayrıca ben sevgili eşim gelmeden dolaba kaldırdım onları hemen . Gördüğünde anlamayacaktır nasılsa, yeter ki poşetten çıkarırken görmesin
10 dk farkla da olsa girdim kuzucum, mühim olan o değil mikuzumben destekliyorum seni gez tabi ya sonuçta eşinden önce girdin mi eve girdin
Yani öyle bi çözüm ürettim ama arkadaş daha akıllıca bi çözüm bulmul tabi, yemek işte sormayın yiyin daha akıllıcaekmekle içini mi yesinler
Ben çeyizlerin arasına fırlattım, zaten o odaya girmekten nefret ettiğinden ilgilenmez bile, zaten pahalı bişey değil ama olay alışveriş yapmış olmak olunca niyeyse kızmaya başladı artıkHaha evet yaaa di mi . Resmen içi beni yaktı dışı seni yani. Çok tatlılar ama. Ayrıca ben sevgili eşim gelmeden dolaba kaldırdım onları hemen . Gördüğünde anlamayacaktır nasılsa, yeter ki poşetten çıkarırken görmesin
Hihi beni buna mecbur etmeselermiş o zamançakallıkta son nokta diyorum
Olur öyle şeyler kuzu bidaha asla unutmassın ama nasıl ama dediğim kadar var dimiii :) bnde yufka aldım dün yapıciim :)Kızlar ben dün sizin bu tavada su böreğini deneyeyim dedim deSonuç içler acısı oldu çok güldüm kendime Zaten evde az bi yufka vardı o da ziyan oldu. Saf gibi yağ dökmeyi unuttum tavaya yapıştı Ama içi güzel oldu tabi ne yalan söyleyeyim
Hahah sen de iyi çözüm bulmuşsun. Yok yahu pahalı ucuz pek fark etmiyor bişey alınmış olması yeterli Bi de daha önceki gün aynı işi göen bişey almıştı ya söylenecekti. Ama onun dışı sarı içi pembe değildi desem anlamaz biliyorum . En iyisi saklamak ve sorna zaten varmış gibi yapmakBen çeyizlerin arasına fırlattım, zaten o odaya girmekten nefret ettiğinden ilgilenmez bile, zaten pahalı bişey değil ama olay alışveriş yapmış olmak olunca niyeyse kızmaya başladı artık
Ay bence ben gazla çalışıyorum ya şuanda da börek için gaza geldim ben de yapıcam. 3 yufka mı dediydin bacım?Olur öyle şeyler kuzu bidaha asla unutmassın ama nasıl ama dediğim kadar var dimiii :) bnde yufka aldım dün yapıciim :)
Düşünsene öyle bişey yapıldığını ay bi canlandırdımdaHaha ama bend aha müsaittim bu iş için ondan yaa, yoksa ortak bir suç bu neticede
Ayrıca eminim yapardın, ay ne de eğlenirdik yaa
Kolay olmadı ama açığı kapatmaya çalıştım kuzu elimden geldiğince, baksana ne kadar basit bir sebepten yargılanmışım
Yook o tavanın halini ve o böreğin parçalanışını düşündükçe unutacağımı sanmıyorumOlur öyle şeyler kuzu bidaha asla unutmassın ama nasıl ama dediğim kadar var dimiii :) bnde yufka aldım dün yapıciim :)
Yook nasıl anlasınlar, hem saklama kabı bol gerekli öyle 1-2 tane yetmez kiiHahah sen de iyi çözüm bulmuşsun. Yok yahu pahalı ucuz pek fark etmiyor bişey alınmış olması yeterli Bi de daha önceki gün aynı işi göen bişey almıştı ya söylenecekti. Ama onun dışı sarı içi pembe değildi desem anlamaz biliyorum . En iyisi saklamak ve sorna zaten varmış gibi yapmak
Neyse sırf istanbulda değilim diye çok yargıamiciiimmHiç de bilee, kızlar fotoğraf ister şimdi dedik yani sizi düşündük aşkolsun
afiyet olsun canımm :) maşallah sen de tam takdirliksinen iyisini yaptınız iyikide gaza geldiniz sık sık yapın derim
olsun bu izmire çıkartmayı en yakın zamanda yapmalıyım arkadaşıma söyleyim evlensin hemen ya
zavallı börekçikler ama güzel oluyor örtmenim @Conchiglia ben evdede yaptım çok güzel oldu
yani bencede sonuçta seni gördü evinde eşin daha ne olsun10 dk farkla da olsa girdim kuzucum, mühim olan o değil mi
Yani öyle bi çözüm ürettim ama arkadaş daha akıllıca bi çözüm bulmul tabi, yemek işte sormayın yiyin daha akıllıca
çok aldığını falan düşündüyse kesin ondandırBen çeyizlerin arasına fırlattım, zaten o odaya girmekten nefret ettiğinden ilgilenmez bile, zaten pahalı bişey değil ama olay alışveriş yapmış olmak olunca niyeyse kızmaya başladı artık
haklısın kuzu ama ben daha yolun başında olduğumdan pek ses çıkarmıyor alınanlara hatta hoşuna gidiyorHihi beni buna mecbur etmeselermiş o zaman
ahımızmı tuttu acepKızlar ben dün sizin bu tavada su böreğini deneyeyim dedim deSonuç içler acısı oldu çok güldüm kendime Zaten evde az bi yufka vardı o da ziyan oldu. Saf gibi yağ dökmeyi unuttum tavaya yapıştı Ama içi güzel oldu tabi ne yalan söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?