• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aman Allahım bu çok tehlikeliiiii :KK70: Kuzu gereken açıklama yapılmış gerçekten biz de anlamadık inanılmaz ani oldu, şoktaydık! :KK70:

Sen daha öcne tattın demek bu duyguyu :KK70: Kuzucum bu arada halının markasına da bakmışsın teşekkür ederimmmm :) Eşine de teşekkür etmem gerekebilir tabiii hatırlatıcı görevini gördüğü için :KK70: Ben benim halıcıya bu modeli bi sorayım :)

Ayy haha ne güldüm buna, vallahi sen kesin yapardın kuzucum :KK70: Keşke olsaydınd a yapsaydın hatta.
Ama biz bu eylemi iki kişi herçekleştirdik neden özellikle beeeeen :110:

Kuzucuuum teşekkür ediyoruz :) Keşke oslaydı gerçekten bizde bundan bolca bahsettik , kulaklarınız çınlamış olabilir :))

Tabikii gerçekleştiiiii, bizden de bir yuppiii :KK70: :KK70:

Vee son olarak herkese Günaydııııın :KK36:
Aradaki açığı da böyle kapatırım diyorsun :D Ayrıca hakkaten sen niye günah keçisi oldun ben anlamadım :D

Aman Allahım bu çok tehlikeliiiii :KK70: Kuzu gereken açıklama yapılmış gerçekten biz de anlamadık inanılmaz ani oldu, şoktaydık! :KK70:

Sen daha öcne tattın demek bu duyguyu :KK70: Kuzucum bu arada halının markasına da bakmışsın teşekkür ederimmmm :) Eşine de teşekkür etmem gerekebilir tabiii hatırlatıcı görevini gördüğü için :KK70: Ben benim halıcıya bu modeli bi sorayım :)

Ayy haha ne güldüm buna, vallahi sen kesin yapardın kuzucum :KK70: Keşke olsaydınd a yapsaydın hatta.
Ama biz bu eylemi iki kişi herçekleştirdik neden özellikle beeeeen :110:

Kuzucuuum teşekkür ediyoruz :) Keşke oslaydı gerçekten bizde bundan bolca bahsettik , kulaklarınız çınlamış olabilir :))

Tabikii gerçekleştiiiii, bizden de bir yuppiii :KK70: :KK70:

Vee son olarak herkese Günaydııııın :KK36:
Üşenmezdimm yapardım :D Çünkü sen buraya fotoğraf attın kuzuu tabikide özellikle sen ceza alıcaksın :D

Kızlar ben dün sizin bu tavada su böreğini deneyeyim dedim de :D Sonuç içler acısı oldu çok güldüm kendime :D Zaten evde az bi yufka vardı o da ziyan oldu. Saf gibi yağ dökmeyi unuttum tavaya yapıştı :D Ama içi güzel oldu tabi ne yalan söyleyeyim :D

Üşenmezdimm yapardım :KK70: Çünkü sen buraya fotoğraf attın kuzuu tabikide özellikle sen ceza alıcaksın :KK70:
Haha ama bend aha müsaittim bu iş için ondan yaa, yoksa ortak bir suç bu neticede :(
Ayrıca eminim yapardın, ay ne de eğlenirdik yaa :D

Aradaki açığı da böyle kapatırım diyorsun :KK70: Ayrıca hakkaten sen niye günah keçisi oldun ben anlamadım :KK70:
Kolay olmadı ama açığı kapatmaya çalıştım kuzu elimden geldiğince, baksana ne kadar basit bir sebepten yargılanmışım :D

Haha ama bend aha müsaittim bu iş için ondan yaa, yoksa ortak bir suç bu neticede :KK43:
Ayrıca eminim yapardın, ay ne de eğlenirdik yaa :KK70:

Kolay olmadı ama açığı kapatmaya çalıştım kuzu elimden geldiğince, baksana ne kadar basit bir sebepten yargılanmışım :KK70:
Ben de burada şıracı olaraktan bozacının şahitliğini yapmaya çalışıyorum ama nedense sana baya yüklenildi kuzu anlayamadım :D:D

biz Mrs Pink Mrs Pink e o kadar gitme alışverişe otur evinin işini yap dedik :KK70: bize hiçççç belli etmedi bile :KK70: Auralee Auralee
Hahaha :D Amaa ben fotoğrafla sürpriz yapmak istediydim yaaa
Ayrıca gerçekten boşlamadım bak, eşimden 10 dk öcne evde olmuş olsam da içeri girer girmez çalışmaya başladım , önemli olan niyet bence. Bir kısmını yaptım ama Pazar günü dip köşe de temizledim:D
Ama eşi gelmeden koştur koştur eve gitti ev işleri için bakın, yani ev işini boşlama söz konusu değil lütfen :KK70:
Heh söyle söyle de bilsinler kuzu :D
:KK70: :KK70: ayyy en çok ona güldüm
Haha bak yaaa :D :D

Ayy teşekkür ederizz :KK48: İnşallah bir gün o da olur kuzucum :)

Vallahi üşenmedim izin aldım :KK70: Ama bizi siz gaza getirdiniz. Çünkü çok yakınına gidecektim zaten. E biz her cumartesi böyle yakın yakınayız ama buluşamıyoruz, harbi neden buluşmuyoruz dedik öyle de buluşuverdik o da zaten akşam 10dan sonra belli oldu :KK70:
en iyisini yaptınız iyikide gaza geldiniz sık sık yapın derim

Evet sırf gaz yüzünden yoksa buluşacakları yoktu :63:

Şaka bir yana çok iyi yaptınız bence her ne kadar kuzucum bizsiz de olsa :-)
olsun bu izmire çıkartmayı en yakın zamanda yapmalıyım arkadaşıma söyleyim evlensin hemen ya

Kızlar ben dün sizin bu tavada su böreğini deneyeyim dedim de :KK70: Sonuç içler acısı oldu çok güldüm kendime :KK70: Zaten evde az bi yufka vardı o da ziyan oldu. Saf gibi yağ dökmeyi unuttum tavaya yapıştı :KK70: Ama içi güzel oldu tabi ne yalan söyleyeyim :KK70:
zavallı börekçikler ama güzel oluyor örtmenim @Conchiglia ben evdede yaptım çok güzel oldu

Ben de burada şıracı olaraktan bozacının şahitliğini yapmaya çalışıyorum ama nedense sana baya yüklenildi kuzu anlayamadım :KK70::KK70:
Hem evlenip hem arkadaşımla gezmeye hakkım yokmuş ben bunu anladım burdan haha :D
Tabi benden temizlik beklendi yemek beklendi falan. E bi de fotoğrafı da ben attım tuzu biberi oldu herhalde :D

Kızlar ben dün sizin bu tavada su böreğini deneyeyim dedim de :KK70: Sonuç içler acısı oldu çok güldüm kendime :KK70: Zaten evde az bi yufka vardı o da ziyan oldu. Saf gibi yağ dökmeyi unuttum tavaya yapıştı :KK70: Ama içi güzel oldu tabi ne yalan söyleyeyim :KK70:
Ayy hahaha :D Vallahi tebrik ediyorum kuzucum, etmezsem ayıp olur çünkü. İçini çıakrıp yeseydiniz ekmekle falan :D

en iyisini yaptınız iyikide gaza geldiniz sık sık yapın derim

olsun bu izmire çıkartmayı en yakın zamanda yapmalıyım arkadaşıma söyleyim evlensin hemen ya

zavallı börekçikler ama güzel oluyor örtmenim @Conchiglia ben evdede yaptım çok güzel oldu
Evet kesinlikle yapmak lazım da bu yüzden arkadaşını evlenmeye zorlaman ilginç olabilir :D:D
Ayrıca zavallı ev halkı, aç kaldılar :D içinde azıcık kalan kısmı yedik ama çok beğendiler. Tabi başta uyardım bakın börek yapıcam dedim ama bu börek değil, bu değişik bir şey, öyle yiyin. Ne ki bu dediler, sormayın çok yemek işte dedim, ama çok beğendiler. Tek sıkıntı miktarı baya azalmış oldu :D

Hem evlenip hem arkadaşımla gezmeye hakkım yokmuş ben bunu anladım burdan haha :KK70:
Tabi benden temizlik beklendi yemek beklendi falan. E bi de fotoğrafı da ben attım tuzu biberi oldu herhalde :KK70:
Ama evlendiniz diye de böyle olmaz ki yani, hem biz eve aksesuar baktık bulamasak da :D Ayrıca o aldığımız saklama kapları dıştan Auralee içten Mrs Pink diye bağırmıyor mu :D Eve gidince ona dikkat ettim de bi çok manidar oldu :D
Ayy hahaha :KK70: Vallahi tebrik ediyorum kuzucum, etmezsem ayıp olur çünkü. İçini çıakrıp yeseydiniz ekmekle falan :KK70:
Et kuzu ya, öyle de yedik sonuçta çok da güzel oldu :D

Evet kesinlikle yapmak lazım da bu yüzden arkadaşını evlenmeye zorlaman ilginç olabilir :KK70::KK70:
Ayrıca zavallı ev halkı, aç kaldılar :KK70: içinde azıcık kalan kısmı yedik ama çok beğendiler. Tabi başta uyardım bakın börek yapıcam dedim ama bu börek değil, bu değişik bir şey, öyle yiyin. Ne ki bu dediler, sormayın çok yemek işte dedim, ama çok beğendiler. Tek sıkıntı miktarı baya azalmış oldu :KK70:
ilginç olsada zorlayabilirim sonuçta nişanlı:KK70::KK70:
ev halkına böreği börek olarak tanıtmayarak sürümden kazanmışssın sen var ya:KK70::KK70::KK70:
ben yağda sürdüm patatesli peynirli yaptım on numara oldu:KK70::KK70:

Back