• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

A
banada mantıklı geldi ama senin ailen buna nasıl bakıyor. kına adı altında düğün masrafını sen yapıosun die sorun çıkartabilirler
Dün akşam nişanı yarın olacak çocukluk arkadaşım bizdelerdi onlarda öyle yapacakmış annem babamda hepbirlikte konultuk babama çok mantıklıgeldi bence en doğrusu bu yazık düğün parasına kına yani gerek yok bence anlatıldığı gibi olsun dedi he buarada böyle bir işe kalkışırsak nişanlımla ortak yapacağız o yüzden sorsalarda bizimkiler böyle düşündük karar verdik dicem yoksa dediğingibi düğün ama kına ismiyle kız yapıyor masrafları hem düşününce ikisi birarada çıkarsa daha stressiz ve daha masrafsız ve konukları getirtmek dahada bir kolay oluyor bir taşta iki kuş çünkü bazıları kına gidiyim nikaha düğüne gtmem diyor en azından ortadan bu kalkar ve herkes gelmiş olur mesela salonda pasta k.pasta ve içecek ikram ediliyor kuruyemiş ve içecek dağıtmıcaz gerek yok kınayı ayrı yapsaydıkonuda almamız şarttı zaten bindallı giymicem hindistandan sarin kıyafet hint kıyafeti giyeceğim düğün hediyesi gelmişti. Yani denilen şuki hem herkes gelir kalabalık olur hemde düğün yapmadım demezsin gönlünce gelinliğini giyersin yorgunlukta olmaz 2 gün üstüste masraflarda minimuma düşer ortak yapıcaz nasıl sa ama bir soru daha nikahı ne zaman yapmak lazım ya gündüz nikah sonra salona gidip düğün başlıcak son 1 saat kala kına sonra bitecek yada düğün kına olup ertesi günmü nikah yapılacak öyle tuhafki normalde kınadan sonra kız son kez evine gider normalde ben kına kostümüyle çıkıp kendi evime geçicem

aynen bende çok istiyorum daha önceden kararlaştırırısak süper olur. eşli fikride güzelmiş :)
Bencede eşli gidelim çok iyi olur mesela grupanya veya şehir fırsatları var orada haftasonu çok güzel yerler oluyor 2 kişilk menüler falan rezervasyon yaptırırız ve orada buluşuruz ne dersiniz

bizi çok kötü kandırdılar zaten sabah :KK70: bunu öğretmenimiz @Conchiglia e söylemeliyiz bence Mrs Pink Mrs Pink e gereken cezayı o verir nasılsa :KK70:

Duygularımızla oynadılar :confused: Sayın @Conchiglia sizi bu konu hakkında konuşmaya davet ediyorum

(pazartesi gelirsiniz artık :rolleyes:)
ayyy iyiki oralarda değilim işten çıkar gider basardım bu ikiliyi kıskançlıktan :D neyseki @blisss ciğim asla bensiz bulusamaz :D ayrıca tabiki bu ikili gereken uyarıyı alıcak özellikle Mrs Pink Mrs Pink :D

Kızlaar yogunluktan ancak gelebildimmm :eek:
Ama guzel haberlerle geldim. Cok sukur kinamizi yaptik bu aksam. Cok guzel gecti herkes cok guzel eglendi :21:
Resim fazla yok fotografcidan alinca albume koyarim simdilik bir tane atayim :KK36:

bizi çok kötü kandırdılar zaten sabah :KK70: bunu öğretmenimiz @Conchiglia e söylemeliyiz bence Mrs Pink Mrs Pink e gereken cezayı o verir nasılsa :KK70:

Duygularımızla oynadılar :confused: Sayın @Conchiglia sizi bu konu hakkında konuşmaya davet ediyorum

(pazartesi gelirsiniz artık :rolleyes:)

Ama gerçekten çok plansız oldu yaa sorun Mrs Pink Mrs Pink e :D Nasıl onay çıktığını bile anlayamadık
ayyy iyiki oralarda değilim işten çıkar gider basardım bu ikiliyi kıskançlıktan :KK70: neyseki @blisss ciğim asla bensiz bulusamaz :KK70: ayrıca tabiki bu ikili gereken uyarıyı alıcak özellikle Mrs Pink Mrs Pink :KK70:
Ay ne de güzel olurdu :D:D

Günaydın kızlar
Mrs Pink Mrs Pink ve Auralee Auralee yaa çok tatlısınız amaa ne güzel keşke toplu buluşma olabilseydiiii

ayyy iyiki oralarda değilim işten çıkar gider basardım bu ikiliyi kıskançlıktan :KK70: neyseki @blisss ciğim asla bensiz bulusamaz :KK70: ayrıca tabiki bu ikili gereken uyarıyı alıcak özellikle Mrs Pink Mrs Pink :KK70:
kuzucum tabi ki sensiz buluşmam :KK8::KK8::rolleyes:

Günaydın kızlar
Mrs Pink Mrs Pink ve Auralee Auralee yaa çok tatlısınız amaa ne güzel keşke toplu buluşma olabilseydiiii

kuzucum tabi ki sensiz buluşmam :KK8::KK8::rolleyes:
Ayy teşekkür ederizz :KK48: İnşallah bir gün o da olur kuzucum :)
görüyomusun @blisss kıskançlıktan üşenmedi buluştu :KK70::KK70::KK70:
Vallahi üşenmedim izin aldım :D Ama bizi siz gaza getirdiniz. Çünkü çok yakınına gidecektim zaten. E biz her cumartesi böyle yakın yakınayız ama buluşamıyoruz, harbi neden buluşmuyoruz dedik öyle de buluşuverdik o da zaten akşam 10dan sonra belli oldu :D

görüyomusun @blisss kıskançlıktan üşenmedi buluştu :KK70::KK70::KK70:
Evet sırf gaz yüzünden yoksa buluşacakları yoktu :63:
Ayy teşekkür ederizz :KK48: İnşallah bir gün o da olur kuzucum :)

Vallahi üşenmedim izin aldım :KK70: Ama bizi siz gaza getirdiniz. Çünkü çok yakınına gidecektim zaten. E biz her cumartesi böyle yakın yakınayız ama buluşamıyoruz, harbi neden buluşmuyoruz dedik öyle de buluşuverdik o da zaten akşam 10dan sonra belli oldu :KK70:
Şaka bir yana çok iyi yaptınız bence her ne kadar kuzucum bizsiz de olsa :-)

Kızlaar yogunluktan ancak gelebildimmm :eek:
Ama guzel haberlerle geldim. Cok sukur kinamizi yaptik bu aksam. Cok guzel gecti herkes cok guzel eglendi :21:
Resim fazla yok fotografcidan alinca albume koyarim simdilik bir tane atayim :KK36:
Hayırlı olsun canım ne güzel olmuşsun :)

:KK70: çok pis kıskandım bilemicemmm dilimden kurtulamazsınız uzun bi süre
Aman Allahım bu çok tehlikeliiiii :D Kuzu gereken açıklama yapılmış gerçekten biz de anlamadık inanılmaz ani oldu, şoktaydık! :D

iyi yapmışsınız, çok farklı oluyor dimi..ben ilk kızlarla buluştuğumda bi tuhaf olmuştum :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sen daha öcne tattın demek bu duyguyu :D Kuzucum bu arada halının markasına da bakmışsın teşekkür ederimmmm :) Eşine de teşekkür etmem gerekebilir tabiii hatırlatıcı görevini gördüğü için :D Ben benim halıcıya bu modeli bi sorayım :)

Ayy haha ne güldüm buna, vallahi sen kesin yapardın kuzucum :D Keşke olsaydınd a yapsaydın hatta.
Ama biz bu eylemi iki kişi herçekleştirdik neden özellikle beeeeen :110:
Günaydın kızlar
Kuzucuuum teşekkür ediyoruz :) Keşke oslaydı gerçekten bizde bundan bolca bahsettik , kulaklarınız çınlamış olabilir :))
Auralee Auralee Mrs Pink Mrs Pink büyük buluşma gerçekleşmiş oo yupiii
Tabikii gerçekleştiiiii, bizden de bir yuppiii :D :D

Vee son olarak herkese Günaydııııın :KK36:

Back