- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 34
örtmanim coco star kek yaptım tuzlu kurabiye yaptım:)afiyet olsun canımm :) maşallah sen de tam takdirliksin
fasülye yemeğini söylemeyim bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
örtmanim coco star kek yaptım tuzlu kurabiye yaptım:)afiyet olsun canımm :) maşallah sen de tam takdirliksin
Hahah okur okumaz canlandı benim gözümde zatenDüşünsene öyle bişey yapıldığını ay bi canlandırdımda
ooo Trpst örtmenin gözüne girdin hadi iyisin yineafiyet olsun canımm :) maşallah sen de tam takdirliksin
Evet canımmm :)Ay bence ben gazla çalışıyorum ya şuanda da börek için gaza geldim ben de yapıcam. 3 yufka mı dediydin bacım?
Bizim orda yufkacı var da taneyle alıyorum ona göre şey ediym
tabi ne sandın ben hafta sonu dersime çalıştım arkadaşlarımla gezmedim
Lezzeti içinde diyip teselli ediim bariYook o tavanın halini ve o böreğin parçalanışını düşündükçe unutacağımı sanmıyorum
Yook nasıl anlasınlar, hem saklama kabı bol gerekli öyle 1-2 tane yetmez kii
amannn maşallah :) sen baya hamarat çıktın heee :) cocostar kekini çok merak ettim :) sekli çok güzel oluyo onlarınörtmanim coco star kek yaptım tuzlu kurabiye yaptım:)
fasülye yemeğini söylemeyim bile
Gunaydın kızlar, yekta tatlım çok güzel olmışsun maşallah guzel geçmesine sevindimKızlaar yogunluktan ancak gelebildimmm
Ama guzel haberlerle geldim. Cok sukur kinamizi yaptik bu aksam. Cok guzel gecti herkes cok guzel eglendi
Resim fazla yok fotografcidan alinca albume koyarim simdilik bir tane atayim
Ooo bu çok ağır oldu örtmenimLezzeti içinde diyip teselli ediim bari
evet çok güüzeldi fotosunu çekeyim ben size lezzetinede bayıldım şiddetle tavsiye olunuramannn maşallah :) sen baya hamarat çıktın heee :) cocostar kekini çok merak ettim :) sekli çok güzel oluyo onların
Bu da birşey olsun birdahakine unutmazsın önemli olan lezzetini tutturmak oda olmuş bence.. Bende pazar sabahı erkenden kalktım ve nişanlım sırf istedi diye incir receli yaptım gece 12 sıralarında gittik malzeme aldık düşün sabah pazar kahvaltısına hazır olsun diye sonuç mükemmel oldu ilk deneyimimdi 3 kavanoz yaptım herkes beğendi bende çok mutlu oldum elimden birşey kurtulmuyormuş onu anladımKızlar ben dün sizin bu tavada su böreğini deneyeyim dedim de Sonuç içler acısı oldu çok güldüm kendime Zaten evde az bi yufka vardı o da ziyan oldu. Saf gibi yağ dökmeyi unuttum tavaya yapıştı Ama içi güzel oldu tabi ne yalan söyleyeyim
İvitt bir gün istanbula geldiğinde sınırsız yargılama iznin olucakNeyse sırf istanbulda değilim diye çok yargıamiciiimm
Ama fazlalık bişeyim yok ki Eve yerleşirken anlayacak onları :)çok aldığını falan düşündüyse kesin ondandır
Öhöömm Mrs Pink ?ahımızmı tuttu acep
aldıklarınızın fotosu nerde bakım hani ozmaan affederiz belki
Öyle zatenLezzeti içinde diyip teselli ediim bari
Niye hayal edemedim ya nasıl bişey ki oevet çok güüzeldi fotosunu çekeyim ben size lezzetinede bayıldım şiddetle tavsiye olunur
ben cupcake gibi yaptım
Çakallaaar harbiden işi çözmüşsünüz hee aynen anlamazlar yeterki oanda gormesinlerHaha evet yaaa di mi . Resmen içi beni yaktı dışı seni yani. Çok tatlılar ama. Ayrıca ben sevgili eşim gelmeden dolaba kaldırdım onları hemen . Gördüğünde anlamayacaktır nasılsa, yeter ki poşetten çıkarırken görmesin
böyle kalıplara döktüm çikolatalı ısırınca içinden hindistan cevizi çıkıyor yumuşacıkİvitt bir gün istanbula geldiğinde sınırsız yargılama iznin olucak
Ama fazlalık bişeyim yok ki Eve yerleşirken anlayacak onları :)
Öhöömm Mrs Pink ?
Öyle zaten
Niye hayal edemedim ya nasıl bişey ki o
Öfff ne yenirdi şimdi kahveyleböyle kalıplara döktüm çikolatalı ısırınca içinden hindistan cevizi çıkıyor yumuşacık
kuzu kargoluyorum hemenÖfff ne yenirdi şimdi kahveyle
Ay deli Ben de dün elmalı turta yaptımkuzu kargoluyorum hemen
hafta sonları yemek işini devraldım artık bu hafta sonu başladım bakalım
bayılırım elmalı turtaya canım istediAy deli Ben de dün elmalı turta yaptım
ya evet benim çok eksiğim var daha bakamadım alamadım önümüzdeki ay tekstil kısmını halledeceğim nevresim yatak örtüsü falan ama günlük kullanımada daha bişeyim yok