• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlaar yogunluktan ancak gelebildimmm :eek:
Ama guzel haberlerle geldim. Cok sukur kinamizi yaptik bu aksam. Cok guzel gecti herkes cok guzel eglendi :21:
Resim fazla yok fotografcidan alinca albume koyarim simdilik bir tane atayim :KK36:
Gunaydın kızlar, yekta tatlım çok güzel olmışsun maşallah guzel geçmesine sevindim

amannn maşallah :) sen baya hamarat çıktın heee :) cocostar kekini çok merak ettim :) sekli çok güzel oluyo onların :KK70:
evet çok güüzeldi fotosunu çekeyim ben size lezzetinede bayıldım şiddetle tavsiye olunur:KK70::KK70:
ben cupcake gibi yaptım

Kızlar ben dün sizin bu tavada su böreğini deneyeyim dedim de :KK70: Sonuç içler acısı oldu çok güldüm kendime :KK70: Zaten evde az bi yufka vardı o da ziyan oldu. Saf gibi yağ dökmeyi unuttum tavaya yapıştı :KK70: Ama içi güzel oldu tabi ne yalan söyleyeyim :KK70:
Bu da birşey olsun birdahakine unutmazsın önemli olan lezzetini tutturmak oda olmuş bence.. Bende pazar sabahı erkenden kalktım ve nişanlım sırf istedi diye incir receli yaptım gece 12 sıralarında gittik malzeme aldık düşün sabah pazar kahvaltısına hazır olsun diye :KK48: sonuç mükemmel oldu ilk deneyimimdi 3 kavanoz yaptım herkes beğendi bende çok mutlu oldum elimden birşey kurtulmuyormuş onu anladım

Neyse sırf istanbulda değilim diye çok yargıamiciiimm :KK70:
İvitt bir gün istanbula geldiğinde sınırsız yargılama iznin olucak :D
çok aldığını falan düşündüyse kesin ondandır
Ama fazlalık bişeyim yok ki :D Eve yerleşirken anlayacak onları :)
ahımızmı tuttu acep :KK70:

aldıklarınızın fotosu nerde bakım hani ozmaan affederiz belki :KK70:
Öhöömm Mrs Pink Mrs Pink ? :KK53:
Lezzeti içinde diyip teselli ediim bari :KK70:
Öyle zaten :D
:oops:
evet çok güüzeldi fotosunu çekeyim ben size lezzetinede bayıldım şiddetle tavsiye olunur:KK70::KK70:
ben cupcake gibi yaptım
Niye hayal edemedim ya nasıl bişey ki o :D

Haha evet yaaa di mi . Resmen içi beni yaktı dışı seni yani. Çok tatlılar ama. Ayrıca ben sevgili eşim gelmeden dolaba kaldırdım onları hemen . Gördüğünde anlamayacaktır nasılsa, yeter ki poşetten çıkarırken görmesin :KK70: :p
Çakallaaar harbiden işi çözmüşsünüz hee aynen anlamazlar yeterki oanda gormesinler :KK70:

İvitt bir gün istanbula geldiğinde sınırsız yargılama iznin olucak :KK70:

Ama fazlalık bişeyim yok ki :KK70: Eve yerleşirken anlayacak onları :)

Öhöömm Mrs Pink Mrs Pink ? :KK53:

Öyle zaten :KK70:

:oops:

Niye hayal edemedim ya nasıl bişey ki o :KK70:
böyle kalıplara döktüm çikolatalı ısırınca içinden hindistan cevizi çıkıyor yumuşacık:kk77:

Back