• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ilginç olsada zorlayabilirim sonuçta nişanlı:KK70::KK70:
ev halkına böreği börek olarak tanıtmayarak sürümden kazanmışssın sen var ya:KK70::KK70::KK70:
ben yağda sürdüm patatesli peynirli yaptım on numara oldu:KK70::KK70:
Ohh mis :kk77: Bi dahaya yağlı yapayım bari ben de :D

Hem evlenip hem arkadaşımla gezmeye hakkım yokmuş ben bunu anladım burdan haha :KK70:
Tabi benden temizlik beklendi yemek beklendi falan. E bi de fotoğrafı da ben attım tuzu biberi oldu herhalde :KK70:
kuzumben destekliyorum seni gez tabi ya sonuçta eşinden önce girdin mi eve girdin

Ayy hahaha :KK70: Vallahi tebrik ediyorum kuzucum, etmezsem ayıp olur çünkü. İçini çıakrıp yeseydiniz ekmekle falan :KK70:
ekmekle içini mi yesinler:KK70::KK70::KK70:

Ama evlendiniz diye de böyle olmaz ki yani, hem biz eve aksesuar baktık bulamasak da :KK70: Ayrıca o aldığımız saklama kapları dıştan Auralee içten Mrs Pink diye bağırmıyor mu :KK70: Eve gidince ona dikkat ettim de bi çok manidar oldu :KK70:
Haha evet yaaa di mi . Resmen içi beni yaktı dışı seni yani. Çok tatlılar ama. Ayrıca ben sevgili eşim gelmeden dolaba kaldırdım onları hemen . Gördüğünde anlamayacaktır nasılsa, yeter ki poşetten çıkarırken görmesin :D :P

Haha evet yaaa di mi . Resmen içi beni yaktı dışı seni yani. Çok tatlılar ama. Ayrıca ben sevgili eşim gelmeden dolaba kaldırdım onları hemen . Gördüğünde anlamayacaktır nasılsa, yeter ki poşetten çıkarırken görmesin :KK70: :p
çakallıkta son nokta diyorum:KK70::KK70:

Haha evet yaaa di mi . Resmen içi beni yaktı dışı seni yani. Çok tatlılar ama. Ayrıca ben sevgili eşim gelmeden dolaba kaldırdım onları hemen . Gördüğünde anlamayacaktır nasılsa, yeter ki poşetten çıkarırken görmesin :KK70: :p
Ben çeyizlerin arasına fırlattım, zaten o odaya girmekten nefret ettiğinden ilgilenmez bile, zaten pahalı bişey değil ama olay alışveriş yapmış olmak olunca niyeyse kızmaya başladı artık :D

Kızlar ben dün sizin bu tavada su böreğini deneyeyim dedim de :KK70: Sonuç içler acısı oldu çok güldüm kendime :KK70: Zaten evde az bi yufka vardı o da ziyan oldu. Saf gibi yağ dökmeyi unuttum tavaya yapıştı :KK70: Ama içi güzel oldu tabi ne yalan söyleyeyim :KK70:
Olur öyle şeyler kuzu bidaha asla unutmassın ama nasıl ama dediğim kadar var dimiii :) bnde yufka aldım dün yapıciim :)

Ben çeyizlerin arasına fırlattım, zaten o odaya girmekten nefret ettiğinden ilgilenmez bile, zaten pahalı bişey değil ama olay alışveriş yapmış olmak olunca niyeyse kızmaya başladı artık :KK70:
Hahah sen de iyi çözüm bulmuşsun. Yok yahu pahalı ucuz pek fark etmiyor bişey alınmış olması yeterli Bi de daha önceki gün aynı işi göen bişey almıştı ya söylenecekti. Ama onun dışı sarı içi pembe değildi desem anlamaz biliyorum . En iyisi saklamak ve sorna zaten varmış gibi yapmak :D

Olur öyle şeyler kuzu bidaha asla unutmassın ama nasıl ama dediğim kadar var dimiii :) bnde yufka aldım dün yapıciim :)
Ay bence ben gazla çalışıyorum ya şuanda da börek için gaza geldim ben de yapıcam. 3 yufka mı dediydin bacım? :D :D
Bizim orda yufkacı var da taneyle alıyorum ona göre şey ediym :D

Haha ama bend aha müsaittim bu iş için ondan yaa, yoksa ortak bir suç bu neticede :KK43:
Ayrıca eminim yapardın, ay ne de eğlenirdik yaa :KK70:

Kolay olmadı ama açığı kapatmaya çalıştım kuzu elimden geldiğince, baksana ne kadar basit bir sebepten yargılanmışım :KK70:
Düşünsene öyle bişey yapıldığını ay bi canlandırdımda :D

Yook o tavanın halini ve o böreğin parçalanışını düşündükçe unutacağımı sanmıyorum :D
Hahah sen de iyi çözüm bulmuşsun. Yok yahu pahalı ucuz pek fark etmiyor bişey alınmış olması yeterli Bi de daha önceki gün aynı işi göen bişey almıştı ya söylenecekti. Ama onun dışı sarı içi pembe değildi desem anlamaz biliyorum . En iyisi saklamak ve sorna zaten varmış gibi yapmak :KK70:
Yook nasıl anlasınlar, hem saklama kabı bol gerekli öyle 1-2 tane yetmez kii :D

en iyisini yaptınız iyikide gaza geldiniz sık sık yapın derim

olsun bu izmire çıkartmayı en yakın zamanda yapmalıyım arkadaşıma söyleyim evlensin hemen ya

zavallı börekçikler ama güzel oluyor örtmenim @Conchiglia ben evdede yaptım çok güzel oldu
afiyet olsun canımm :) maşallah sen de tam takdirliksin

10 dk farkla da olsa girdim kuzucum, mühim olan o değil mi :KK70: :KK70:

Yani öyle bi çözüm ürettim ama arkadaş daha akıllıca bi çözüm bulmul tabi, yemek işte sormayın yiyin daha akıllıca :KK70: :KK70:
yani bencede sonuçta seni gördü evinde eşin daha ne olsun

Ben çeyizlerin arasına fırlattım, zaten o odaya girmekten nefret ettiğinden ilgilenmez bile, zaten pahalı bişey değil ama olay alışveriş yapmış olmak olunca niyeyse kızmaya başladı artık :KK70:
çok aldığını falan düşündüyse kesin ondandır

Hihi beni buna mecbur etmeselermiş o zaman :KK70: :KK70:
haklısın kuzu ama ben daha yolun başında olduğumdan pek ses çıkarmıyor alınanlara hatta hoşuna gidiyor

Kızlar ben dün sizin bu tavada su böreğini deneyeyim dedim de :KK70: Sonuç içler acısı oldu çok güldüm kendime :KK70: Zaten evde az bi yufka vardı o da ziyan oldu. Saf gibi yağ dökmeyi unuttum tavaya yapıştı :KK70: Ama içi güzel oldu tabi ne yalan söyleyeyim :KK70:
ahımızmı tuttu acep :D

aldıklarınızın fotosu nerde bakım hani ozmaan affederiz belki :D

Back