Aradaki açığı da böyle kapatırım diyorsunAman Allahım bu çok tehlikeliiiiiKuzu gereken açıklama yapılmış gerçekten biz de anlamadık inanılmaz ani oldu, şoktaydık!
Sen daha öcne tattın demek bu duyguyuKuzucum bu arada halının markasına da bakmışsın teşekkür ederimmmm :) Eşine de teşekkür etmem gerekebilir tabiii hatırlatıcı görevini gördüğü için Ben benim halıcıya bu modeli bi sorayım :)
Ayy haha ne güldüm buna, vallahi sen kesin yapardın kuzucumKeşke olsaydınd a yapsaydın hatta.
Ama biz bu eylemi iki kişi herçekleştirdik neden özellikle beeeeen
Kuzucuuum teşekkür ediyoruz :) Keşke oslaydı gerçekten bizde bundan bolca bahsettik , kulaklarınız çınlamış olabilir :))
Tabikii gerçekleştiiiii, bizden de bir yuppiii
Vee son olarak herkese Günaydııııın
Üşenmezdimm yapardımAman Allahım bu çok tehlikeliiiiiKuzu gereken açıklama yapılmış gerçekten biz de anlamadık inanılmaz ani oldu, şoktaydık!
Sen daha öcne tattın demek bu duyguyuKuzucum bu arada halının markasına da bakmışsın teşekkür ederimmmm :) Eşine de teşekkür etmem gerekebilir tabiii hatırlatıcı görevini gördüğü için Ben benim halıcıya bu modeli bi sorayım :)
Ayy haha ne güldüm buna, vallahi sen kesin yapardın kuzucumKeşke olsaydınd a yapsaydın hatta.
Ama biz bu eylemi iki kişi herçekleştirdik neden özellikle beeeeen
Kuzucuuum teşekkür ediyoruz :) Keşke oslaydı gerçekten bizde bundan bolca bahsettik , kulaklarınız çınlamış olabilir :))
Tabikii gerçekleştiiiii, bizden de bir yuppiii
Vee son olarak herkese Günaydııııın
Fotoğraf atmasaydı daha çok ceza almayacak mıydı acabaÜşenmezdimm yapardımÇünkü sen buraya fotoğraf attın kuzuu tabikide özellikle sen ceza alıcaksın
tabi tabiiiFotoğraf atmasaydı daha çok ceza almayacak mıydı acabaO fotoğrafı ne şartlarda çektik haberiniz yok
Haha ama bend aha müsaittim bu iş için ondan yaa, yoksa ortak bir suç bu neticedeÜşenmezdimm yapardımÇünkü sen buraya fotoğraf attın kuzuu tabikide özellikle sen ceza alıcaksın
Kolay olmadı ama açığı kapatmaya çalıştım kuzu elimden geldiğince, baksana ne kadar basit bir sebepten yargılanmışımAradaki açığı da böyle kapatırım diyorsunAyrıca hakkaten sen niye günah keçisi oldun ben anlamadım
Hiç de bilee, kızlar fotoğraf ister şimdi dedik yani sizi düşündük aşkolsuntabi tabiiibiz kıskanalım diye dimiiii
Ben de burada şıracı olaraktan bozacının şahitliğini yapmaya çalışıyorum ama nedense sana baya yüklenildi kuzu anlayamadımHaha ama bend aha müsaittim bu iş için ondan yaa, yoksa ortak bir suç bu neticede
Ayrıca eminim yapardın, ay ne de eğlenirdik yaa
Kolay olmadı ama açığı kapatmaya çalıştım kuzu elimden geldiğince, baksana ne kadar basit bir sebepten yargılanmışım
Hahaha
Heh söyle söyle de bilsinler kuzuAma eşi gelmeden koştur koştur eve gitti ev işleri için bakın, yani ev işini boşlama söz konusu değil lütfen
Haha bak yaaaayyy en çok ona güldüm
en iyisini yaptınız iyikide gaza geldiniz sık sık yapın derimAyy teşekkür ederizzİnşallah bir gün o da olur kuzucum :)
Vallahi üşenmedim izin aldımAma bizi siz gaza getirdiniz. Çünkü çok yakınına gidecektim zaten. E biz her cumartesi böyle yakın yakınayız ama buluşamıyoruz, harbi neden buluşmuyoruz dedik öyle de buluşuverdik o da zaten akşam 10dan sonra belli oldu
olsun bu izmire çıkartmayı en yakın zamanda yapmalıyım arkadaşıma söyleyim evlensin hemen yaEvet sırf gaz yüzünden yoksa buluşacakları yoktu
Şaka bir yana çok iyi yaptınız bence her ne kadar kuzucum bizsiz de olsa
zavallı börekçikler ama güzel oluyor örtmenim @Conchiglia ben evdede yaptım çok güzel olduKızlar ben dün sizin bu tavada su böreğini deneyeyim dedim deSonuç içler acısı oldu çok güldüm kendime Zaten evde az bi yufka vardı o da ziyan oldu. Saf gibi yağ dökmeyi unuttum tavaya yapıştı Ama içi güzel oldu tabi ne yalan söyleyeyim
Hem evlenip hem arkadaşımla gezmeye hakkım yokmuş ben bunu anladım burdan hahaBen de burada şıracı olaraktan bozacının şahitliğini yapmaya çalışıyorum ama nedense sana baya yüklenildi kuzu anlayamadım
Ayy hahahaKızlar ben dün sizin bu tavada su böreğini deneyeyim dedim deSonuç içler acısı oldu çok güldüm kendime Zaten evde az bi yufka vardı o da ziyan oldu. Saf gibi yağ dökmeyi unuttum tavaya yapıştı Ama içi güzel oldu tabi ne yalan söyleyeyim
Evet kesinlikle yapmak lazım da bu yüzden arkadaşını evlenmeye zorlaman ilginç olabiliren iyisini yaptınız iyikide gaza geldiniz sık sık yapın derim
olsun bu izmire çıkartmayı en yakın zamanda yapmalıyım arkadaşıma söyleyim evlensin hemen ya
zavallı börekçikler ama güzel oluyor örtmenim @Conchiglia ben evdede yaptım çok güzel oldu
Ama evlendiniz diye de böyle olmaz ki yani, hem biz eve aksesuar baktık bulamasak daHem evlenip hem arkadaşımla gezmeye hakkım yokmuş ben bunu anladım burdan haha
Tabi benden temizlik beklendi yemek beklendi falan. E bi de fotoğrafı da ben attım tuzu biberi oldu herhalde
Et kuzu ya, öyle de yedik sonuçta çok da güzel olduAyy hahahaVallahi tebrik ediyorum kuzucum, etmezsem ayıp olur çünkü. İçini çıakrıp yeseydiniz ekmekle falan
ilginç olsada zorlayabilirim sonuçta nişanlıEvet kesinlikle yapmak lazım da bu yüzden arkadaşını evlenmeye zorlaman ilginç olabilir
Ayrıca zavallı ev halkı, aç kaldılariçinde azıcık kalan kısmı yedik ama çok beğendiler. Tabi başta uyardım bakın börek yapıcam dedim ama bu börek değil, bu değişik bir şey, öyle yiyin. Ne ki bu dediler, sormayın çok yemek işte dedim, ama çok beğendiler. Tek sıkıntı miktarı baya azalmış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?