- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
yapıcimmmmm görürsünnyapmazsın sen öyle bir şey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapıcimmmmm görürsünnyapmazsın sen öyle bir şey
Oo süper yapmışsın afiyet olsun :)Çok lezzetlidir dene bir gün
kabaklı börek ıımmm bayılırım
@Conchiglia az önce tava böreğini yedim ofisteki ablaya verdim yaptı ne güzel oluyomuş o
Ya ben onu beceremiyorum bak bi türlü. Konserveden yapınca da tadı bi ekşimsi geliyor nedense o kıvamı bi yakalayamadım. Kendim közledim yine olmadıÇok kolay kuzu yaparsın. ben patlıcanın közlemekle uğraşmamak için hazır alıyorum konserve olandan gayet güzel oluyor![]()
Kuzu ben süzgeçe koyuyorum bi süre süzdürüyorum sosunu patlıcanların sıkıntı olmuyor.Oo süper yapmışsın afiyet olsun :)
Ya ben onu beceremiyorum bak bi türlü. Konserveden yapınca da tadı bi ekşimsi geliyor nedense o kıvamı bi yakalayamadım. Kendim közledim yine olmadı![]()
Ay tamam gözüm korktu ben böyle sorumluluk olmadan iyiyimayrıcaaAuralee ve
greenandblue gözüm üzerinizde :)
Mrs Pink ciğimm teşekkür ederim :) heee bide
Auralee gel sen oll öğrtmenn kolay gözüküyooo dimi bilmessin ama işin içine girmeden
![]()
Aa bi de öyle deneyeyim bakalım :)Kuzu ben süzgeçe koyuyorum bi süre süzdürüyorum sosunu patlıcanların sıkıntı olmuyor.
Ahhh bu benim merhametli yanımmiçin elvermez bence , yapmazsın![]()
Benim suçum ne tarif verdin de yapmadım mıKüstüm konuşmicciim onlarla trip atıcam![]()
oooh oohhhh canıma da değsiiinnnnKüstüm konuşmicciim onlarla trip atıcam![]()
Ne demek , gördüm mü hemen iletirim affetmemayrıcaaAuralee ve
greenandblue gözüm üzerinizde :)
Mrs Pink ciğimm teşekkür ederim :) heee bide
Auralee gel sen oll öğrtmenn kolay gözüküyooo dimi bilmessin ama işin içine girmeden
![]()
Senn benim güvenimi yıktın ondanBenim suçum ne tarif verdin de yapmadım mı![]()
Yaa nasılmışşşAy tamam gözüm korktu ben böyle sorumluluk olmadan iyiyim
Aa bi de öyle deneyeyim bakalım :)
ayy nasıl eğleniyo
Hahaha ay çok eğlendim burdaSenn benim güvenimi yıktın ondanhiç beklmezdim bulaşık bekletmeni
![]()
Ay bu mesajı görmeden yazmıştım bi sonrakini o kadar belli mi ya hahahayy nasıl eğleniyo![]()
![]()
Yapıcaktınız börekleri arkadaşım, tarif al kaç olmaz öyle!pes diyorum sana yahu![]()
Ahhh bu benim merhametli yanımm![]()
Ayy hep senin yüzünden diyip şimdi de onlara yanaşım geldi gözüm korktu offhiç arkadaşın kalmicakk sanırım
![]()