- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Sen yaparsın biliyorumm kuzu :) aferin sanaaAy çok da severim, onu da garnitür kıyma karışık yaparım mis olurÜşenmiyorum ben onu yapmaya ya
Ay bu nasıl lezzetli bişey gibi geldi kulağa şu an
Ben dün akşam kabaklı börek yaptım sayılır mıı
Ohh gel bize de yap sana zahmet yaAy çok da severim, onu da garnitür kıyma karışık yaparım mis olurÜşenmiyorum ben onu yapmaya ya
Ben onu evde en az fazladan bir kişi varken yapayım dediyim ama ya ben günahsızımDinliyorummmmmm
Tabi canım pek hamaratımdır ayıptır söylemesi. Pazartesinin bulaşıklarını dün yıkadım meselaSen yaparsın biliyorumm kuzu :) aferin sanaa
Sonra da mideye hüpletelim missOhh gel bize de yap sana zahmet ya
Tabi canım pek hamaratımdır ayıptır söylemesi. Pazartesinin bulaşıklarını dün yıkadım mesela
Sonra da mideye hüpletelim miss
Immhh , sonra çayın yanına da bi turta misler gibi di miSonra da mideye hüpletelim miss
HAha güvendiğin dağlara lapa lapa karlar yağdı sanki kuzunerdeydi o bulasıklar
Deterjanlı suda beklediler uslu uslunerdeydi o bulasıklar
Ayy evet çilekli mi elmalı mı artık neyli seçersenImmhh , sonra çayın yanına da bi turta misler gibi di mi
Başka bişeyli yedim mi hatırlamıyorum ama elmalı elmalıııı!!!Ayy evet çilekli mi elmalı mı artık neyli seçersen
Biraz öyle olduHAha güvendiğin dağlara lapa lapa karlar yağdı sanki kuzu
Olsunn neden bekletiyosun kuzucum görmiyim bidahaDeterjanlı suda beklediler uslu usluTek kişiydim bi de yemek yemediğim için falza 2 tabak 2 çatal vardı sadece ama
Eve 8de geçiyorum, çok daraldım falan evde hiçbişeye dokunasım gelmedi yemek de yapmadım bulaşık da yıkamadım doğal olarak, bu haftayı böyle ot gibi geçirdimOlsunn neden bekletiyosun kuzucum görmiyim bidaha
Ohh gel bize de yap sana zahmet ya
Ben onu evde en az fazladan bir kişi varken yapayım dediyim ama ya ben günahsızımgreenandblue burada suçlu olan
Hissetme bak beterin beteri var nasıl fırça yedimkendimi sınıfın en tembel çocuğu olarak hissediyorum , bilgilerinize
kendimi sınıfın en tembel çocuğu olarak hissediyorum , bilgilerinize
Haha sizi artık yanyana oturtmaz bence @Conchiglia,Hissetme bak beterin beteri var nasıl fırça yedim
Nedense hep zaten bi öğrenci öğretmen moduna geçiveriyoruzHaha sizi artık yanyana oturtmaz bence @Conchiglia,
Kuzu sen bunları ayrı ön sıralara al da biraz göz önünde olsunlar, böyle olmayacak gibi..
Ayrıca şuan ben de torpille sınıf başkanı olmuş gibi hissediyorum kendimi, çok ispiyoncuyum
Ay evet doğru dedin bakNedense hep zaten bi öğrenci öğretmen moduna geçiveriyoruz
Bizde bi sıkıntı var belli bi de hep @Conchiglia öğretmen oluyo biraz da ben olayımAy evet doğru dedin bak
İlkokul yıllarımızda bir hasar mı var acaba bizim genel olarak
Hissetme bak beterin beteri var nasıl fırça yedim
Hhaha söyeleyecek bir şey bulamadım gerçektenBizde bi sıkıntı var belli bi de hep @Conchiglia öğretmen oluyo biraz da ben olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?