Arkadaşın yemedi ama idare edilebilir yani hahahOf ağzım sulandı resmensemizotu var evde çorbada tamam ama tavuğu daha dün yedim ben kek yaparım birde evet ana yemeği düşünmem lazım
evet mantıklı o olabilir kuzuArkadaşın yemedi ama idare edilebilir yani hahah
Imm opsiyonlu ana yemek sunmadım tabi düşnüyorum hemen, fırında deneyeceğin bişey vardı hani patlıcanlı ona ne dersiin
kim yaptıben bir şey yapmadım ama, köfte oldular
Hihi çok iyiiiben bir şey yapmadım ama, köfte oldular
Bizimki geçen Lazanya yemiş sen de yaparmısın diyip durduevet mantıklı o olabilir kuzu
ya benimde öyle şunu yapayım bunu yapayım diyorum ama fırsat bulamıyorum pratiklere gidiyor elim. Lazanya baya meşakkatli bir yemek haberin olsunHihi çok iyiiiAma sen bu içten kaçıyorsun kuzu, sonra yapamıyorum deme lütfen! Denemeden olmaz kiiii :)
Bizimki geçen Lazanya yemiş sen de yaparmısın diyip durduNe yedim ne de yaptım ama onu denicem bi arada. Ay aklımda birsürü şey var ama icraata dökemedim henüz
evet mantıklı o olabilir kuzu
kim yaptı
Hihi çok iyiiiAma sen bu içten kaçıyorsun kuzu, sonra yapamıyorum deme lütfen! Denemeden olmaz kiiii :)
Bizimki geçen Lazanya yemiş sen de yaparmısın diyip durduNe yedim ne de yaptım ama onu denicem bi arada. Ay aklımda birsürü şey var ama icraata dökemedim henüz
hmm iyi bakalım sende yapıyormuşsun o ara bişeyler ondan yapmamışsıneşim yaptı
kaçmıyorum ki bende biber dolası yapıyordum o süre içindehem bir daha ki sefere ben yapıcam
hmm iyi bakalım sende yapıyormuşsun o ara bişeyler ondan yapmamışsın
Evet uğraştıracak gibi baktım da. Neyse bir hafta sonu denemesi olur o zaman bu da ne yapayımya benimde öyle şunu yapayım bunu yapayım diyorum ama fırsat bulamıyorum pratiklere gidiyor elim. Lazanya baya meşakkatli bir yemek haberin olsun
eşim yaptı
kaçmıyorum ki bende biber dolması yapıyordum o süre içindehem bir daha ki sefere ben yapıcam
Evet uğraştıracak gibi baktım da. Neyse bir hafta sonu denemesi olur o zaman bu da ne yapayım
Dediğin gibi fırsat olmuyo bu yaptıklarımıza da çok şükür yani
Aa tamam o zaman şimdi oldu kuzuYediniz mi onu peki nasıl oldu sonuç nedir :))
Evet uğraştıracak gibi baktım da. Neyse bir hafta sonu denemesi olur o zaman bu da ne yapayım
Dediğin gibi fırsat olmuyo bu yaptıklarımıza da çok şükür yani
Aa tamam o zaman şimdi oldu kuzuYediniz mi onu peki nasıl oldu sonuç nedir :))
Aman zor geldi yapımı@blisss benimde bir tavuk dolma tarifim var
tavukları haşlayıp didik didik ediyosun başemel sos yapıp harmanlıyosun avucuna alıyosun içine kaşar mantar bezelye biber mısır ne seviyosan koyup kapat sonra üstüne yine aynı tavuktan koy galeta ununa batırıp kızartıyosun domates çorbası pilav ııımmm sonra daha başka tariflerim var çayın yanına eti puf poğaça kurabiye tarifi verebilirim
evet azıcık uğraştırıcı olur güzel olur canım kek ve havuçlu toplarhafta içi zor oluyor işte ancak h.sonu denenebilir bunlar
Aman zor geldi yapımıAma çok lezzetlidir eminimm denicem mutlaka bol vakitte. poğaça kurabiye değilde kek yapıcam bir de havuç toplarından yapmayı düşünüyorum
O kadar börek tarifi verdimm nerede emekleriimmben bir şey yapmadım ama, köfte oldular
Eh o olabilir kuzu , eline sağlık o zaman başarın daim olsun İnşallaah! :))))Güzel olmuştu , sadece tuzu az olmuştu amabaşardım onu yani
İvit ivit anca öyle :)hafta içi zor oluyor işte ancak h.sonu denenebilir bunlar
O kadar börek tarifi verdimm nerede emekleriimm
O kadar börek tarifi verdimm nerede emekleriimm
Ay çok da severim, onu da garnitür kıyma karışık yaparım mis olurBizimki geçen Lazanya yemiş sen de yaparmısın diyip durduNe yedim ne de yaptım ama onu denicem bi arada. Ay aklımda birsürü şey var ama icraata dökemedim henüz
Ay bu nasıl lezzetli bişey gibi geldi kulağa şu an@blisss benimde bir tavuk dolma tarifim var
tavukları haşlayıp didik didik ediyosun başemel sos yapıp harmanlıyosun avucuna alıyosun içine kaşar mantar bezelye biber mısır ne seviyosan koyup kapat sonra üstüne yine aynı tavuktan koy galeta ununa batırıp kızartıyosun domates çorbası pilav ııımmm sonra daha başka tariflerim var çayın yanına eti puf poğaça kurabiye tarifi verebilirim
Ben dün akşam kabaklı börek yaptım sayılır mııO kadar börek tarifi verdimm nerede emekleriimm
DinliyorummmmmmEh o olabilir kuzu , eline sağlık o zaman başarın daim olsun İnşallaah! :))))
İvit ivit anca öyle :)
Eveet gelsin cevaplar
ay aminnnn amin canım inşallahhhhEh o olabilir kuzu , eline sağlık o zaman başarın daim olsun İnşallaah! :))))
İvit ivit anca öyle :)
Eveet gelsin cevaplar
zaten sen geldin aklıma , ayıracaktım kıymadan börek için, ben diyene kadar köfte harcı olmuşlardı içine yumurta katmadan önce alabilsem yine olurdu ama , napalım kısmetyufkalrı da tavada su böreği yapıcam diye umuyoırum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?