- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
İyi bari bu halimle birilerine moral oluyorumfarkettim yandaş bulduğum için azıcık keyfim yerine gelmiş bile olabilir
Beğenemedin mi cicimHhaha söyeleyecek bir şey bulamadım gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bari bu halimle birilerine moral oluyorumfarkettim yandaş bulduğum için azıcık keyfim yerine gelmiş bile olabilir
Beğenemedin mi cicimHhaha söyeleyecek bir şey bulamadım gerçekten
Haha sizi artık yanyana oturtmaz bence @Conchiglia,
Kuzu sen bunları ayrı ön sıralara al da biraz göz önünde olsunlar, böyle olmayacak gibi..
Ayrıca şuan ben de torpille sınıf başkanı olmuş gibi hissediyorum kendimi, çok ispiyoncuyum
Hep böyle yapıyor çakalÖğretmenin gözüne girmek için , arkadaşını satan öğrenci tipi gibi oldun
Öğretmenin gözüne girmek için , arkadaşını satan öğrenci tipi gibi oldun
Hııııı öğretmen bunları görünce kimin haklı kimin haksız olduğunu anlar cınıııııımm.Hep böyle yapıyor çakal
canım annenlere hünkar beğendi yap :) ben onu yapmıştım bayılmışlardı tavsiye ederim.kızlar yarın akşam arkadaşım gelecek pazar akşamı da annemlerr ne yapsam acabaa
hmm hünkar beğendi yapabilirmiyim acababaya kaynatmışsınız gene ben geç kalmışım
canım annenlere hünkar beğendi yap :) ben onu yapmıştım bayılmışlardı tavsiye ederim.
@stu2012 teklifine bende varım ve bende anadolu yakasındayım
Tabikisi deeeee , sen yaparsın bencee :)hmm hünkar beğendi yapabilirmiyim acaba
Çok lezzetlidir dene bir günAy çok da severim, onu da garnitür kıyma karışık yaparım mis olur Üşenmiyorum ben onu yapmaya ya
Ay bu nasıl lezzetli bişey gibi geldi kulağa şu an
Ben dün akşam kabaklı börek yaptım sayılır mıı
hmmm gaz diyorsunTabikisi deeeee , sen yaparsın bencee :)
Yok yahuu hissiyat diyelim buna biiiz :)))hmmm gaz diyorsun
Hııııı öğretmen bunları görünce kimin haklı kimin haksız olduğunu anlar cınıııııımm.
evetttt :)gerçekten mi
hmm güvenini boşa çıkarmam inşallahYok yahuu hissiyat diyelim buna biiiz :)))
evetttt :)
Seni önden göderiyorum bak bir hedefimde buydu mesela. AMa beğendi kısmını dün makarrnaya uygulayınca yapacağıma dair ümitlendim tabihmm güvenini boşa çıkarmam inşallah
Çok kolay kuzu yaparsın. ben patlıcanın közlemekle uğraşmamak için hazır alıyorum konserve olandan gayet güzel oluyorhmm hünkar beğendi yapabilirmiyim acaba
evetttttgerçekten mi
Küstüm konuşmicciim onlarla trip atıcamHaha sizi artık yanyana oturtmaz bence @Conchiglia,
Kuzu sen bunları ayrı ön sıralara al da biraz göz önünde olsunlar, böyle olmayacak gibi..
Ayrıca şuan ben de torpille sınıf başkanı olmuş gibi hissediyorum kendimi, çok ispiyoncuyum
ohhh afiyet olsun canımmm :)Çok lezzetlidir dene bir gün
kabaklı börek ıımmm bayılırım
@Conchiglia az önce tava böreğini yedim ofisteki ablaya verdim yaptı ne güzel oluyomuş o